Saç Ekimi Sonuçları
Donorunuzde diplerde çıkış var mi herkes ekimden sonra donoru uzun tutar ama siz bence kisa tutun daha az goze çarpıyor
Alıntı yapılan: Martineden1903 - 25 Eylül 2017, 19:16:13Donorunuzde diplerde çıkış var mi herkes ekimden sonra donoru uzun tutar ama siz bence kisa tutun daha az goze çarpıyordiplerden çikış var ama ben de anlamadım. Donor zaten çok yıpratıldı ekim anında ama donör kısaykem kötu durur derler benmki kısayken iyi
Alıntı yapılan: zlate1982 - 25 Eylül 2017, 19:41:07Alıntı yapılan: Martineden1903 - 25 Eylül 2017, 19:16:13Donorunuzde diplerde çıkış var mi herkes ekimden sonra donoru uzun tutar ama siz bence kisa tutun daha az goze çarpıyordiplerden çikış var ama ben de anlamadım. Donor zaten çok yıpratıldı ekim anında ama donör kısaykem kötu durur derler benmki kısayken iyiSanki donor bolgenizde ekim yapilmis gibi sok dokulme evresi yasamisda sanki atak donemine girmis gibi saka gibide inşallah boyledir de duzelir birde kisa kesin nasil toparlamis daha iyi gozlemlersiniz
kulağın ustunde biraz sıkıntı kalır uzatıp kaparsın saçlar 130 _150 gun arası adam akıllı çıkar bence kafayı biraz daha topladın sanırım
Açık konuşmak gerekirse kapanır ama sağ bölgede çok az da olsa sıkıntı var gibi.Ama berbat olmaz merak etmeyin.Geçmiş olsun hayırlı olsun.)