şok dokulme 2_6 hafta arasıdır ekilen saç bolunmeden ekildiyse 3_6 ay arası çıkar asıl çıkışlar 120 _140 gun arasıdır bolunduysa 1 senede çıkar 10 11. aylar çıkışlar olur ufak tefek çıkışlar 2.aylar baslar onları goremeyiz pek kişi saçı agresif dokulmeye girdiğinde ektirio ama ekilen çıkıo kendi sçları gidio dokulmeyi frenlemden ekim çok buyu hata dandik yer ekerse aralara girerse kendi saçınıda doker iyi yerde ekse aralara girerse tuyleşmeye baslamış saçlar ölür
41.gündeyim yani 6.hafta bitti sayılır.Bölünmüş ve bölünmemiş ekimi ilk defa duydum. Benim saç uzun süre döküldü sonra durdu, son 1 yılda hızlandı epeyce seyrekleşmeye başlayınca ektirdim. Yaş 36. Sanırım yaş da önemli ama ben tam kellik olmasını da beklemek istemedim. Doğal bir gorüntü olsun istedim. Hiç saç yokken ekim olunca başka bir insana dönüşüyor gibi hissederdim. Şimdi yeni halime çok yabancılık.çekmem diye düşündüm.
120 140.gunlerde çıkmaya başliyor sanırım 1 yil sürüyor. çikarken kaşıntı sivilcelenme ya da dökülme oluyor mu? malum şimdi ekilenler şok dökülme oldu. Bir sonraki ćıkanlar bir daha hić mi döküpmeyecek yoksa normal saclar gibi dökülüp tekrar çıkacak mı?