Gönderen Konu: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?  (Okunma sayısı 79336 defa)

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?
« Yanıtla #226 : 19 Ağustos 2020, 04:20:03 »
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Noel vermek için demiyorum donörün gayet iyi. Sakın stres yapma. 1 yılı buluyor toparlaması. Kesinlikle seninki düzelecek. Düz2ldiktem sonra çok kısa kestirmezsen kimse anlamaz

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #227 : 19 Ağustos 2020, 07:37:44 »
Yok herkez çıkar diyor o yüzden stres yapmıyorum saç sanki fazla alınmış geliyor o yerin acısı helan geçmedi

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #228 : 19 Ağustos 2020, 11:20:49 »
Yok herkez çıkar diyor o yüzden stres yapmıyorum saç sanki fazla alınmış geliyor o yerin acısı helan geçmedi

Kardeşim ilaç kullanma özellikle biotin takviyesi beni kronik kabız yaptı. Bir de stres mahvetti. Senin donör sağlammış acısı biraz sürer kimisinde 6 ay sürüyor. Ama eninde sonunda geçiyor. Hatta uyuşukluk bazen 1 yıla kadar süren oluyor çok nadiren de olsa. Ama sende çabuk toparlayacaktır.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #229 : 19 Ağustos 2020, 11:45:36 »
Benim donor baya sağlamdı  30tane iğne vurdu lar şimdiki hali seyrek baya fazla kök alıp aceleye getirdiler hepsini ekmediler çöpe attılar 1500greft im i öyle düşünüyorum

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #230 : 23 Ağustos 2020, 00:15:28 »
Kardeşim seni çok iyi anlıyorum. Noel vermek için demiyorum donörün gayet iyi. Sakın stres yapma. 1 yılı buluyor toparlaması. Kesinlikle seninki düzelecek. Düz2ldiktem sonra çok kısa kestirmezsen kimse anlamaz
  abi nasıl  25 inci gün sanki daha çok açılıyor gibi

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #231 : 27 Ağustos 2020, 21:23:00 »
  29gun oldu  irerleme yok sen iyi kurtmassin saclari

prometeus

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #232 : 28 Ağustos 2020, 15:58:57 »
konu sahibinin saçları gayet iyi toparlamış umudu kesmemek lazım ben de düşünüyorum ektirmeyi araştırıyorum

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #233 : 02 Eylül 2020, 03:34:37 »
  29gun oldu  irerleme yok sen iyi kurtmassin saclari
Sayfalari okurken cok uzuldum. Bu kulak ustunden almak zorundami bu isi yapan kisiler? Madem aliyorsun duzgun al be adam... Resmen psikolojik travma sebebi. bir ton sopa atsalar bundan iyi. Bunu ve benzeri seyleri yapanlar tam bir gerizakalı. Karsinda parasini vermis hizmet bekleyen bir umut ile sac ektiren biri var.  Sac kokü gitmis o bolgede nesi toparlanacak. Giden sacin nesi toparlanacak?  kazayagini cekmis beceriksiz herif ondan sonra bekle dur. Duzelmez. Dyzelmesi icin o bolgede seyrekligi giderecek sac kökü lazim. Adam zaten köķu almis. Yeni ekilen saclar bile 90. Gunde şok yasadiktan sonra cikmaya basliyor. Donör Alımın yapildigi yere yakin saclar neden 6 ay bir yil uzamayi beklesin. Kisa kestirince hersey belli oluyor. Burda suclu ekim merkezi. Göz var izan var. O kökleri alirken bile bile aliyor. Ayni seyi hatta daha beterini o kisiye yapmak lazim.  Yok mu bunlara dur diyecek bir hukuki mecra. Ben yaptim oldu. Burdaki beyfendi iki yillik resim paylasmis. Saci uzatinca bir nebze kapaniyor. Boyle mi olmaliydi. Bu bir suctur. Trafikte Yaptiginiz hatalardan turlu cezalar aliyor hatta trafikten men bile ediliyorsunuz. Is yasamknda da bu boyle herseyin kurali var. Duzeni var. Arabaniza bilerek vursalar sagdan soldan ona vurana gidip sizde gerekeni yaparsiniz. Bu iste boyle. Sagdan soldan kaz ayaklarini cekip birakiyorlar. Insallah bir gun o motorda size dalar...

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #234 : 02 Eylül 2020, 03:40:20 »
Sayfalari okurken cok uzuldum. Bu kulak ustunden almak zorundami bu isi yapan kisiler? Madem aliyorsun duzgun al be adam... Resmen psikolojik travma sebebi. bir ton sopa atsalar bundan iyi. Bunu ve benzeri seyleri yapanlar tam bir gerizakalı. Karsinda parasini vermis hizmet bekleyen bir umut ile sac ektiren biri var.  Sac kokü gitmis o bolgede nesi toparlanacak. Giden sacin nesi toparlanacak?  kazayagini cekmis beceriksiz herif ondan sonra bekle dur. Duzelmez. Dyzelmesi icin o bolgede seyrekligi giderecek sac kökü lazim. Adam zaten köķu almis. Yeni ekilen saclar bile 90. Gunde şok yasadiktan sonra cikmaya basliyor. Donör Alımın yapildigi yere yakin saclar neden 6 ay bir yil uzamayi beklesin. Kisa kestirince hersey belli oluyor. Burda suclu ekim merkezi. Göz var izan var. O kökleri alirken bile bile aliyor. Ayni seyi hatta daha beterini o kisiye yapmak lazim.  Yok mu bunlara dur diyecek bir hukuki mecra. Ben yaptim oldu. Burdaki beyfendi iki yillik resim paylasmis. Saci uzatinca bir nebze kapaniyor. Boyle mi olmaliydi. Bu bir suctur. Trafikte Yaptiginiz hatalardan turlu cezalar aliyor hatta trafikten men bile ediliyorsunuz. Is yasamknda da bu boyle herseyin kurali var. Duzeni var. Arabaniza bilerek vursalar sagdan soldan ona vurana gidip sizde gerekeni yaparsiniz. Bu iste boyle. Sagdan soldan kaz ayaklarini cekip birakiyorlar. Insallah bir gun o motorda size dalar...
donorume sakal ektircem ekimi unuttum insanin saçını  donorden fazla alıp ekmemek kötü bir acı para idesi  isteyccem  insanın hiç dökülmeyen. Bir yeri boş açık olunca insanlar bakıyor sürekli

Hipomani

• Sr. Member
« Yanıtla #235 : 02 Eylül 2020, 03:52:32 »
donorume sakal ektircem ekimi unuttum insanin saçını  donorden fazla alıp ekmemek kötü bir acı para idesi  isteyccem  insanın hiç dökülmeyen. Bir yeri boş açık olunca insanlar bakıyor sürekli
Yazık şu gence yazık. Gecmis olsun...4. Ayda belki uzama ile birlikte bir miktar bu goruntu gider. Ama Buyur deyip beceriksiz vicdansiz ekimciye bu resmi gostereceksin. Cevap veremez... tazminat davasi, yanlis ekim, kusurlu ekim. Ne varsa dava acmak lazim. Yoksa önune gelene aynisini yapar. Ki yapıyorlar... donör bolgesine sac ekimi mantikli...eger cok kotu gorunum varsa surec sonunda yapilabilir. Bu zaten dogal tek secenek.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #236 : 02 Eylül 2020, 04:00:14 »
Saç kusmesi diyor  vicdansizlar prp yaptılar oraya felan

Fikret Öztürk

• Sr. Member
« Yanıtla #237 : 16 Ekim 2020, 10:31:02 »
Donor bölgem kapinirmi 2.5ay oldu düzelme yok gibi

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #238 : 16 Ekim 2020, 19:37:57 »
Tek operasyonda maksimum kok cikarmaya calistiklarinda, acilan delikler/bosluklar birbirine iyice yaklastigi icin deri bu travmayi kaldiramiyor ve deri hayatta kalma moduna giriyor (doku kusmesi); tum gucuyle kendini onarmaya calisiyor. Haliyle o sirada ikincil fonksiyonlarini rolantiye aliyor (sac kokunu beslemesi gibi). O surec boyunca o civardaki saclar da dokuluyor. Bu gecici durum tahribatin buyuklugune gore bazen kalici olabiliyor.

Iste bu yuzden biz de maksimum greft alimina karsi cikiyoruz. Bunu bir beceri gibi gostermeye calissalar da, yarardan cok zarari oluyor.

Sizin durumunuz henuz belli degil. O kismin diger yerlere gore seyrek kalacagi kesin ama oradaki alinmamis ve su anda uykuda olan koklerin hala cikma ihtimali var; en azindan bir kisminin. Bunlar cikarsa biraz daha kapanir aciklik ama an itibariyla cikar veya cikmaz demek imkansiz. 6. ayda netlesir durumunuz.

Karahan Girgin

• Full Member
« Yanıtla #239 : 21 Ekim 2020, 12:38:43 »
Merhabalar saç ekimi yaptıralı 3. Günüm bende donör bölgemden çok endişeliyim yeni saçların çıkmasını geçtim donörüm düzelirmi toparlarmı bu konuda baya strese girmiş durumdayım,
Birde yatarkan donör bölgemden kanama ve akıntı oluyor fazlaca bu normalmidir teşekkürler
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=17096.0
Her gece 5000mg biotin 1 kapsül
Her gece b vitamin mix 1 kapsül
2 günde 1 kapsül dvitamin,çinko,demir karışımı

Facebook Twitter Instagram