Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: Hintell - 11 Mart 2018, 23:30:35artık bundan daha fazla toparlamaz ama suan eskiye göre çokta kötü degi artık razı olman lazım bu kadarına umarım daha çok mutlusundurEvet donör bundan faala toparlamayacak belli oldu. Ama vertekste tepe bölgede hala küçük tüyler var. Herhalde 1 yılı bulacak oranın tamamlanması. Bu arada süreci sen takip etmiştin. Yorumların için teşekkürler
artık bundan daha fazla toparlamaz ama suan eskiye göre çokta kötü degi artık razı olman lazım bu kadarına umarım daha çok mutlusundur
Alıntı yapılan: zlate1982 - 11 Mart 2018, 23:45:17Alıntı yapılan: Hintell - 11 Mart 2018, 23:30:35artık bundan daha fazla toparlamaz ama suan eskiye göre çokta kötü degi artık razı olman lazım bu kadarına umarım daha çok mutlusundurEvet donör bundan faala toparlamayacak belli oldu. Ama vertekste tepe bölgede hala küçük tüyler var. Herhalde 1 yılı bulacak oranın tamamlanması. Bu arada süreci sen takip etmiştin. Yorumların için teşekkürlerVertex ten çıkış olabilir ben tamamen donör için yorum yaptım geçmiş olsun tekrar.
güzel toparlamış sanşlısın ama daha kısa kestirebılecegını sanmıyorum
Ekilenler çok güzelde var olan saçlarında kayıp yaşayacaksın gibi sen nerde ektirmiştin ?
Bu yaştan sonra çok ciddi bir dökülme olmaz, genel görüntüyü bozmaz. Ama yaşlandıkça gözle görülür dökülme normal, özellikle 50 yaşından sonra.