Gönderen Konu: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?  (Okunma sayısı 79234 defa)

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Donör Bölgem Normal Mi? Sİzce Kapanır mı?
« Yanıtla #150 : 21 Aralık 2017, 22:54:22 »
hiç sırıtan bir durum yok 8 9 aya hiç bir şekilde belli bile olmayacak .sana demiştim çok endişe etme şoka uğramış gelir diye ama her yere foto attın:)  neyse ki düzelmiş  takma artık

Ben hep gaz veriyorsun sanmıştım kardeş ama doğru söylüyormuşsun çok şükür artık en azından o hastalıklı görüntü bayağı düzeldi. Resmen kabız olmuştum ve saçlarım beyazlamaya başlamıştı stresten.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #151 : 08 Ocak 2018, 12:39:12 »
Tam 6 ay oldu

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #152 : 08 Ocak 2018, 14:11:27 »
Eskiye göre daha iyi duruyor ama Saçlar uzadığı için mi kapandı yoksa toparladımı donör bunu açıkcası tam analayamadım
Global Moderator

PagaroN

• Hero Member
« Yanıtla #153 : 08 Ocak 2018, 18:58:42 »
Tam 6 ay oldu
Donör bölgesi 6 ay olmasına rağmen malesef kapanmamış bundan sonra kapanır beklentisine girmeseniz iyi olur. Mümkün olduğu kadar saç derisi kendini zaten yenilemiş.
Sanırım sizin donör bölgesi saç ekiminden öncede seyrekti. Saçlar cılızdı.

Alice66

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #154 : 08 Ocak 2018, 21:00:30 »
1 yıl sonunda bambaşka olur .rahat ol şuan bile hiç sıkıntı yok ilk haline bakınca .1 yıl sonunda düzelen donörler  gördüm .

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #155 : 08 Ocak 2018, 21:07:45 »
saçlarını amerikan traşı yaptıranlar gibi olmuş daha iyiye gidio dedik zaten işi piskolojik olarak yenmişin yolda gorsem benim gibi saç kurdunun bile o açıklıklar gozune carpmaz saçı orman gibi olupta aşırı gür olupta doğuştan oraları seyrek arkadasım var benim sanki kesimden gibi duruo senin goze batan bişi yok zamanla daha iyi olucak
saçları ekmeydi dersin

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #156 : 09 Ocak 2018, 21:12:55 »
Eskiye göre daha iyi duruyor ama Saçlar uzadığı için mi kapandı yoksa toparladımı donör bunu açıkcası tam analayamadım

Kısmen toparlandı ama tabi hala hafif seyreklik var. Ekimden sonra saçı uzun tutun derler ama benim.kıSa hali donör bölge için söyluyorum daha iyi

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #157 : 09 Ocak 2018, 23:30:00 »
Ense bölgem düzeldi ama bence saç hala toparlanma durumunda çünkü aynı yerden bir saç teli hızlı uzuyor biri yavaş. Haftaya ilk kez makinaya vurduracağım. 6.aydan sonra makinaya vurdurulur dediler.

saçlarını amerikan traşı yaptıranlar gibi olmuş daha iyiye gidio dedik zaten işi piskolojik olarak yenmişin yolda gorsem benim gibi saç kurdunun bile o açıklıklar gozune carpmaz saçı orman gibi olupta aşırı gür olupta doğuştan oraları seyrek arkadasım var benim sanki kesimden gibi duruo senin goze batan bişi yok zamanla daha iyi olucak

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #158 : 09 Ocak 2018, 23:32:05 »
1 yıl sonunda bambaşka olur .rahat ol şuan bile hiç sıkıntı yok ilk haline bakınca .1 yıl sonunda düzelen donörler  gördüm .

Tepe bölgemde saç çıkışı 6.ayda olmasina ragmen yuzde 50de. Daha diplerde epeyce cok sac elime degiyorm sabır işi 6 ay sonra tepede toparlanma olacak. Ön bölge süreci yuzde 90 tamamladı

keskin55

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #159 : 16 Ocak 2018, 21:53:16 »
Hocam bu ekim fena degil. Donor de topluyo. Cilenize degiyor benc3

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #160 : 17 Ocak 2018, 23:21:54 »
Hocam bu ekim fena degil. Donor de topluyo. Cilenize degiyor benc3

Evet çok şükür o TVlere çıkan facia görüntülerden olmadı. Ben en çok ondan korktum çünkü ense bölgesi ilk başlarda kapanmayacak derecede kötüydü. Gerek ense gerek Tepe bölgesi epeyce kapanıyor bu da biraz rahatlattı. Bu arada yıllardır yağlı ciltten şikayetciydim. 17 yıl bioxcin yağlı ciltler icin kullandım. Operasyondan sonra sebamed kepek ve yagĺi ciltler için olanı aldım. Resmen derim evrim geçirdi ve tüm yağı attı. 3 aydır kullanıyorum cok memnunum

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #161 : 06 Şubat 2018, 22:26:01 »
Sorunlu donör 7.ay

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #162 : 07 Şubat 2018, 00:28:41 »
Resim

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #163 : 07 Şubat 2018, 07:58:29 »
sanki orayı kıse kestirmişsin gibi  tepede gelişmiş .çok takıosan 2.seansa girersin saçınada sıklaştırma yaparsın orayada sakal koydurrusun cene altından
saçları ekmeydi dersin

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #164 : 26 Şubat 2018, 21:54:14 »
Saymadan

Facebook Twitter Instagram