Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: zlate1982 - 25 Ekim 2017, 22:32:42Alıntı yapılan: maniapk - 25 Ekim 2017, 14:37:40Valla masallahı var baya bir ilerleme var benim 60. gün donor bolgem ilk günkü gibi ilerleme yok kullandıgın ilacların ismini verebilir misin?İlaç 1.aydan itibaren Xpecia kullandım. Kutu bitince Biotine başladım. Şampuanımı değiştirmedim. yaklaşık 15 yıldır Bioxcin yağlı saçlar için kullanıyorum. 3 seans PRP uygulattım. Tırnaklamadan bol masaj yaptım. Benim donörüm faciaydı kardeşim. Öyleki ekim alanımı unuttum sadece donörü düşündüm. Bu sitedeki arkadaşlar sağolsun hep moral verdi ve düzelecek dedi. Çok şükür toparladı biraz. Saça göre değişiyor ama en az 90 günü buluyor toparlaması.İnsanları yanıltmayın 90 güne toparlıyor diye.İşini düzgün yapmış bir yerde donör bölgesi en geç 20 gün içerisinde düzeliyor.
Alıntı yapılan: maniapk - 25 Ekim 2017, 14:37:40Valla masallahı var baya bir ilerleme var benim 60. gün donor bolgem ilk günkü gibi ilerleme yok kullandıgın ilacların ismini verebilir misin?İlaç 1.aydan itibaren Xpecia kullandım. Kutu bitince Biotine başladım. Şampuanımı değiştirmedim. yaklaşık 15 yıldır Bioxcin yağlı saçlar için kullanıyorum. 3 seans PRP uygulattım. Tırnaklamadan bol masaj yaptım. Benim donörüm faciaydı kardeşim. Öyleki ekim alanımı unuttum sadece donörü düşündüm. Bu sitedeki arkadaşlar sağolsun hep moral verdi ve düzelecek dedi. Çok şükür toparladı biraz. Saça göre değişiyor ama en az 90 günü buluyor toparlaması.
Valla masallahı var baya bir ilerleme var benim 60. gün donor bolgem ilk günkü gibi ilerleme yok kullandıgın ilacların ismini verebilir misin?
hocam donorun kisa hali digerine gore baya bi daha iyi gorunuyor. kac numara tras sonrasi bu son fotolar acaba?
sınıfı gecmeye az kalmış
çilen sona erdi bir tavuk kes artık
kac kere prp yaptırdın acaba ?