Gönderen Konu: Temple ve şakak saç ekim tavsiyesi  (Okunma sayısı 2460 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Temple ve şakak saç ekim tavsiyesi
« Yanıtla #15 : 31 Ağustos 2021, 11:54:07 »
Beyler ben de orada ektirmiş birisi olarak şunu belirteyim. Asuman hanım’ın çoğu ekiminde ön çizgideki greft seçimlerini pek de beğenmiyorum. Çok daha iyi olabilir.

Çizgi güzel ama çoklu greftler öne veya öne çok yakın gelebiliyor. Çok bahseden olmuyor ekim konularında, bir de konu sahipleri tarafından fotoğraf paylaşımları da çok yetersiz, yeterince anlaşılmıyor. Bu gözle tekrar bi değerlendirin.
bak yine hızlıca soğuttun beni ekimden :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 31 Ağustos 2021, 11:55:28 »
hakanda çıkmayanlar olabiliyor çıkıncada iyi çıkıyor ekimi ya çok iyi ya çok kotu oluyor.asumanın ekimleri guzel ama minoxidilinde kahramanlığı var ekimlerde daha yeni gelişen merkez bazı hataları var.sitede ön ekimleri arastır ornekleri incele sayıyı dr belirler
abi sen de laurinin üstüne salt bae yaptın resmen :) ben medikali dediğin şekilde bi kaç ay daha deneyeyim temple a yoğunlaşarak
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Adar Kukilo

• Full Member
« Yanıtla #17 : 31 Ağustos 2021, 12:36:44 »
 Abi bu donörden 7 bin yine çıkar çok güçlü duruyo

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 31 Ağustos 2021, 12:40:38 »
Abi bu donörden 7 bin yine çıkar çok güçlü duruyo
teşekkür ederim kardeşim ekilenlerin çıkmamasından çok donörden tedirginim oranın geri dönüşü yok maalesef
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 31 Ağustos 2021, 13:16:52 »
bak yine hızlıca soğuttun beni ekimden :)

Yok hacım, demek istediğim şu. Merkez başarılı, ben de zaten böyle düşündüğüm için burayı tercih ettim. Ama senin ekim, benimkinden daha fazla doğallık önemi arzediyor olabilir. Çünkü ben kafada saç olsun biraz noktasındaydım.

Forumda çok beğenilen bir merkez olduğu için etrafında biraz hype da var. Eksiklikler, daha iyi olabilecek noktalara pek değinilmiyor gibi. Bunun sebebi forumdaşların foto paylaşımları fln da olabilir. Forumun çok azında doğru ışıkla paylaşılıyor, eksikler yeterince anlaşılamayabiliyor bu sebeple.

Bunun haricinde Asuman hanım’ın ön çizgi için süper ekimleri de var tabi. Ama misal Asmed’in ön doğallığı çok daha iyidir denebilir bence. Yüzde olarak daha iyidir bence.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 31 Ağustos 2021, 13:20:54 »
 dene olmazsa ufak bir ekim boylede kalsa olur.ekim olursan yeni starateji belirlicen ilacın çıkardıkları var sadece koruma ilemi devam edicen yani dut yoksa minox dutmu.minoxu o kadar işe yaramışken bir bırakırsan kel gibi bırakma ihtimalide var az yanlarada etki ettiği için oralarıda zayıflatıyor sende çok çıkardı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 31 Ağustos 2021, 13:32:46 »
Yok hacım, demek istediğim şu. Merkez başarılı, ben de zaten böyle düşündüğüm için burayı tercih ettim. Ama senin ekim, benimkinden daha fazla doğallık önemi arzediyor olabilir. Çünkü ben kafada saç olsun biraz noktasındaydım.

Forumda çok beğenilen bir merkez olduğu için etrafında biraz hype da var. Eksiklikler, daha iyi olabilecek noktalara pek değinilmiyor gibi. Bunun sebebi forumdaşların foto paylaşımları fln da olabilir. Forumun çok azında doğru ışıkla paylaşılıyor, eksikler yeterince anlaşılamayabiliyor bu sebeple.

Bunun haricinde Asuman hanım’ın ön çizgi için süper ekimleri de var tabi. Ama misal Asmed’in ön doğallığı çok daha iyidir denebilir bence. Yüzde olarak daha iyidir bence.

Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.
anladım kardeşim sonuç olarak operasyon ters gitme ihtimali var bir şeylerin. ben saçımı kendi doğallığına bırakayım en iyisi. ya da toppik fixdeep tarzı birşey tedarik edip istediğim ön çizgiye bi bakayım diye düşünüyorum ne diyorsun. çok marjinal bir değişiklik olmazsa vazdageçebilirim.
avodart&minox&xpecia

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 31 Ağustos 2021, 13:34:34 »
dene olmazsa ufak bir ekim boylede kalsa olur.ekim olursan yeni starateji belirlicen ilacın çıkardıkları var sadece koruma ilemi devam edicen yani dut yoksa minox dutmu.minoxu o kadar işe yaramışken bir bırakırsan kel gibi bırakma ihtimalide var az yanlarada etki ettiği için oralarıda zayıflatıyor sende çok çıkardı
başkanım ne zaman yolumuzdan geri dönebildik ki :) kendimi büyük bir çıkmazın içine soktum minle geç farkettim ama saçlar iyi oldu Allah var :) dutu haftada 2-3 e düşürürüm ama min giderse kelaynak gelebilme ihtimali yüksek değil mi :(
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 31 Ağustos 2021, 22:09:06 »
 evet malesef başkan
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 01 Eylül 2021, 16:16:02 »
evet malesef başkan
başkanım dediğim çizgiyi toppikle deepfixle filan oluşturup aradaki farka bakma fikrine ne diyorsun ?
ekim öncesi böyle bir simülasyonu merkezler de yapsa güzel olmaz mı :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 01 Eylül 2021, 17:25:39 »
Bu saç ekimlik değil bu işlere girme gireceksende kendi saçlarında doğallığı yakalamak aynı sıklığı yakalamak için çok üst düzey bir merkeze gitmelisin

Ayrıca cizgiğin sekilde ekim olursa 15 yasındaki bebelere dönersin
Global Moderator

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 01 Eylül 2021, 19:32:48 »
Bu saç ekimlik değil bu işlere girme gireceksende kendi saçlarında doğallığı yakalamak aynı sıklığı yakalamak için çok üst düzey bir merkeze gitmelisin

Teşekkürler Hintell Başkan ben hiç macera aramayayım o zaman.

Pek de o kadar yoğun değil de temple dolsa tedaviyle o bile yeter şakaklara takılmıyorum o kadar iyi bile durur içeride olması diye düşünüyorum
avodart&minox&xpecia

tedavim

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 01 Eylül 2021, 19:57:49 »
Hacım asuman hanıma bi sorsan önlere çok minik dokunup dada çok temple’a düzeltme yapmayı kabul eder mi acaba?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 01 Eylül 2021, 20:02:33 »
Hacım asuman hanıma bi sorsan önlere çok minik dokunup dada çok temple’a düzeltme yapmayı kabul eder mi acaba?
Yüzyüze sorma taraftarıyım kardeşim öyle bir durum olursa fotoların durumu malum hepimiz kendi dünyamızda çekiyor :) görüşürsem mutlaka bilgi veririm buraya da
avodart&minox&xpecia

tedavim

turna95

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 01 Eylül 2021, 20:59:42 »

Hintel hocam benim saç bu konuyu açandan biraz daha geride çok fazla fark olmasa da, benimde ön çizgi 1. 1.5cm öne alınıp şakaklar ve temple civarı doldurulmalı

antalyaya yakın olduğum için hakan doğanayın ekibini düşünüyorum(hakan hocaya bütçem yetmiyor) senin dediğin üst düzey merkezlere bu merkez giriyor değil mi?

Facebook Twitter Instagram