Hocam hayırlısı olsun. Saç bakımından bahsetmişsiniz. Hangi içerik ve nasıl uyguladınız? Müsaitliğinizde kapsamlı olarak paylaşırmısınız.
Bakalım nolcakKullandığım ürünler; Kantaron Yağı, tepe bölgesinde kanlanmayı sağlamak için Gua Sha Taşı ve Şahin hocanın önerdiği Prozinc Plus şampuandır. Bunlar haricinde birşey kullanmadım. Şahin hocada başka birşey kullanmamı önermemişti. Sanırım herkesin kendi özel durumuna göre öneride bulunuyor.
Edit: Öncelikle kantaron yağını saçımın tamamına bir tüp olarak yediriyorum ve 1 saate yakın o şekilde bekliyorum. Sonrasında Gua Sha Taşını kafamın her bölgesine sürerek derinin hafiften kızarmasını ve kanlanmasını sağlıyorum. Nihayetinde duş alıyorum. Bu rutini hergün yapmaya çalışıyorum. Yaklaşık 1 yıllık bu rutin sonrası, ekim olmayan bölgelerde de iyileşme ve saçların renginin griden siyaha doğru renk değiştirmesi vuku buldu. Tabii hepsini buna bağlamak akılcı olmaz. Düzenli beslenme, düzenli uyku, düzenli spor ve stresten uzak durmaya çalışmamı da bunlara eklemek gerek kanısındayım.