Herkese Selamlar.
Bugun ekimden sonraki 120. Gün. Takviyelere günlük olarak aynen devam ediyorum. Pek çıkış göremiyorum sanki çıkışlar tamamlandı kısa olanlar uzuyor gibi hissediyorum.
Donör bölgesinde yuvarlakla çizdiğim kısımlarda belli belirsiz dipleri görünüyor, bi kaç kısım var bu şekilde.
Saçın genel duruşu güzel. Sol taraf sağ taraftan daha seyrek gibi geliyor fotoğraflarda da belli oluyor zaten sol taraf daha geride ekilmiş. Işık altında kuru, ıslak görünüşleri ve ekilen kısmı yakından detaylı ekliyorum. En sona bir de genel görünüş olarak ışık altında ve ters ışıkta karşılaştırılması için iki fotoğraf koyuyorum. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.
Ayrıca kafa derimde aşırı yağlanma var ekimden önce de vardı. Tepe bölgesi ve ön bölgede yoğun. Yıkadıktan 4 5 saat sonra kafa derim parıl parıl parlıyor yağdan. Vichy dercos şampuan kullanıyorum. Yağlı egzemam vardı zamanında, bu şampuan sayesinde geçti. Başka şampuan kullanmak istemiyorum bırakınca egzema tekrarlanmasın diye. Ama kafamdaki yağlanma normal değil. Bununla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum.