Gönderen Konu: Avicenna Saç Ekim Merkezi Esenler 4600 greft-Yüksel Bey-06/07/2017-3000TL  (Okunma sayısı 46567 defa)

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun güzel sonuç olmasına sevindim. Sormak istediğim son 2 paylaşım arasında 15 gün olmasına rağmen %20-30 fark gibi duruyor. Bu süreçte bu fark olabiliyormu, ışık farkımı yanıltıyor insanı.

Evet onu ben de fark ettim. Bu kadar kısa surede %30 fark tabiki oluşmaz. Fotoların hiçbirinde efekt yok ama tabi ışık çok etkili. Şu anda yüzde 80 oranında süreç tamamlandı. Geri kalan yüzde yirmi Verteks tepe bölgede. O da sanırım 8.ayda oleugumu düşünürsek 4 -5 ay sürecek.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dönerden dolayı süreç sıkıntılıymış ama sonuç güzel.
Hayırlı olsun.
Özellikle şu fotoğraf harika...
teşekkürler. Orda kısalttırmştım net görüntü için. Bugün yine o kısalığa indireceğim

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Verteks traş sonrası aydınlıkta.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
9.ay biter 10.aya girerken

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4600 greft , 4 prp, 3 kutu biotin. bioxcinden sebamede geçiş ve zorlu süreç sonrası  9 buçuk ay bitti.

Parabellum

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence basarili ekim olmus saclar kisa galiba

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence basarili ekim olmus saclar kisa galiba

Çok kısa olmasa da kısa sayılır. Dikensi görünüm biraz toparlanırsa yani şekil alırsa biraz iyi olacak da bakalım

elvis1505

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesiyle kıyaslarsak sonuç oldukça tatminkar gözüküyor,verteksde de kapatıcılık iyi ama biraz daha zamana ihitiyacı var gibi...Hayırlı olsun...

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Öncesiyle kıyaslarsak sonuç oldukça tatminkar gözüküyor,verteksde de kapatıcılık iyi ama biraz daha zamana ihitiyacı var gibi...Hayırlı olsun...

verteks dipte hala küçük tüyler var. ama yüzde yüz kapanmayacak tabiki. Tek sorunum verteksin dik dik.çikması yatırmak için de extra çaba sarfetmiyorum

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
320.gün

Hatayli

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sonuc bayagi güzel. Hele birde bu sonuca 3000TL ödemis olman... Helal olsun, cok güzel!

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Avicenna Saç Ekim Merkezi Esenler 4600 greft-Yüksel Bey
« Yanıtla #147 : 27 Mayıs 2018, 09:32:35 »
Donör dışında ekiminiz güzel gözüküyor. Donör umarım kendine gelir.

300 gün önce yazdığım gibi... donör fazla yıpranmış, sonuç kesinlikle çok çok iyi.👍 yanları biraz daha uzun tutmalısınız.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Avicenna Saç Ekim Merkezi Esenler 4600 greft-Yüksel Bey
« Yanıtla #148 : 29 Mayıs 2018, 21:44:52 »
Donör dışında ekiminiz güzel gözüküyor. Donör umarım kendine gelir.

300 gün önce yazdığım gibi... donör fazla yıpranmış, sonuç kesinlikle çok çok iyi.👍 yanları biraz daha uzun tutmalısınız.

O zaman donör bu durumdaydı ve hep böyle kalacak diye depresyona girmiştim. Neyseki biraz olsun toparlandı. Herhalde son hali de bu olur. Daha da düzelmez :( Sağlık olsun. Sonuç olarak donörden olmasa da ekim bölgemden memnunum.

zlate1982

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam 1 yıl oldu.

Facebook Twitter Instagram