Saç Ekimi Sonuçları
Alıntı yapılan: sloocer - 07 Ağustos 2017, 23:26:06Burada paylaşılan bilgilerin yarısına sahip insanlar Ekim merkezi açıp 4 ay sonrasına Ekim tarihi veriyor... seni forum donanım paklar dostum. Hergün paylaş dur , günlük yorumlarlar senin enseyi.Yemeyin beni sitenin hangi firmalara uşaklık ettiğini azbuçuk dikkatli okuyanlar anlar. Açıktan reklam olmasın diye onlarca reklam geçiyor sitede. Forum donanımda burdan daha gerçek insanlar vardıre eminim
Burada paylaşılan bilgilerin yarısına sahip insanlar Ekim merkezi açıp 4 ay sonrasına Ekim tarihi veriyor... seni forum donanım paklar dostum. Hergün paylaş dur , günlük yorumlarlar senin enseyi.
Ekim yapan merkezle görüştünüzmü, yaptıkları bir yorum varmıdır?
Hocam benden sana tavsiye donoru haftalık ya da aylık çekil at. Artık akışına bırakmayı dene psikolojini bozmuşsun. Zamanla duzelecektir
Alıntı yapılan: prelude034 - 21 Ağustos 2017, 18:20:23Ekim yapan merkezle görüştünüzmü, yaptıkları bir yorum varmıdır?ekim yapan merkez kesinlikle düzelecek diyor. yalnız 2 3 ayı bulur diyor. 44. gündeyim.
Alıntı yapılan: zlate1982 - 21 Ağustos 2017, 22:29:48Alıntı yapılan: prelude034 - 21 Ağustos 2017, 18:20:23Ekim yapan merkezle görüştünüzmü, yaptıkları bir yorum varmıdır?ekim yapan merkez kesinlikle düzelecek diyor. yalnız 2 3 ayı bulur diyor. 44. gündeyim.Bende 11 gün gün geriden geliyorum. Benim donörde de sıkıntı var. Kontrol için gittiğimde kamereyla bakıldı. Düzelme için çok gerekli olan olan kanlanmayı kendimde gördüm ekrandan. Ayrıca ekranda alttan yeni çıkışlarında geldiğini ekrandan izledim. Tavsiyem argan yağı kullanmanız. 1 haftadır kullanıyorum durum %50 fark etti.