Gönderen Konu: SAÇLARINIZI KAÇ GÜNDE YIKIYORSUNUZ ? YIKAMADA KAÇ KERE ŞAMPUAN KULLANIYORSUNUZ ?  (Okunma sayısı 2040 defa)

slade23

• Hero Member
biotin collagen şampuanını kullanıyorum mor etiketli olan.gratisden 44₺ verip almıştım

diğer market şampuanlarına göre on numara bence.clear falan kullanılmaz duş sırasında fazla saç döküyor

tavsiye ederim
Ben de erkekler için olanından ve xtreme den aldın özellikle xtreme olan çok güzel temizliyor ve dolgun gösteriyor memnunum. Erkekler için olanını da içindeki metaller için aldım beğeniyorum. Watson arada enteresan indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim 25-30 liraya filan düşüyor

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Yazın hergün su ile yıkıyorum şampuan sabun kullanmadan.
Şampuan haftada 2 kere kullanırım oda 1 kere durularım  ne varsa dalin , selamet yada kalıp sabun ne varsa elimin altında.

Bu şekilde daha az yağlanıyor saclar. eskiden hergün 2 kere şampuanlar idim her sabah yağ içinde kalırdı saç derisi. Fikrimce birkaç hafta idare ederseniz sac derisi uygun Ph ı sağlayabilmek adına yağlanmayı azaltıyor.

Zaten 1 metre uzunluğunda orman gibi saçlarımız yok, çok extrem bir işte (ağır sanayi insaat vs) çalışmıyorsanız saçınızın su ile temizlenmeyecek olması pek mümkün degil)  o yüzden çok kasmamak lazım sabah akşam şampuanlamak yağ dengesini bozar

explosen

• Hero Member
Yazın hergün su ile yıkıyorum şampuan sabun kullanmadan.
Şampuan haftada 2 kere kullanırım oda 1 kere durularım  ne varsa dalin , selamet yada kalıp sabun ne varsa elimin altında.

Bu şekilde daha az yağlanıyor saclar. eskiden hergün 2 kere şampuanlar idim her sabah yağ içinde kalırdı saç derisi. Fikrimce birkaç hafta idare ederseniz sac derisi uygun Ph ı sağlayabilmek adına yağlanmayı azaltıyor.

Zaten 1 metre uzunluğunda orman gibi saçlarımız yok, çok extrem bir işte (ağır sanayi insaat vs) çalışmıyorsanız saçınızın su ile temizlenmeyecek olması pek mümkün degil)  o yüzden çok kasmamak lazım sabah akşam şampuanlamak yağ dengesini bozar
kellik durumunuz nedir pekala
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Andrea

• Hero Member
Bir de abi saçlar yağlıyken sanki hacim mi kaybediyor daha az görünüyor sanki daha seyrek görünüyor özellikle tepe kısımları benimle bu konuda aynı düşünen var mı kendi görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim herkesin yorumunu büyük bir merak ve özenle oykuyorum

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

emekli kel

• Hero Member
 saçlar yağlı  veya ıslakken birbirine yapışır daha az gozukur bu  normal bir durum.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Günde 1 kere yıkıyorum. Eğer saçlarımı çok yağlı değilse günde 1 kez şampuan kullanıyorum.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Burak Bey

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sabah ve akşam günde iki kere yıkıyorum, her yıkamada da 1 kere şampuanlıyorum.

Requiemm

• Sr. Member
1 gun şampuan diğer gun sadece su  şeklinde hergun

Andrea

• Hero Member
ben bugün yıkarsam en geç 1.5 güne yağlanıyor 2. günü zar zor yıkamadan dayanıyorum aşırı yağlanıyor bu yağlanma sorununa kesinlikle bir çözüm bulmam lazım ketoral şampuan yağlanmaya iyi gelir mi sizce

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

orientis

• Hero Member
Ben de erkekler için olanından ve xtreme den aldın özellikle xtreme olan çok güzel temizliyor ve dolgun gösteriyor memnunum. Erkekler için olanını da içindeki metaller için aldım beğeniyorum. Watson arada enteresan indirimler yapıyor takip etmeni tavsiye ederim 25-30 liraya filan düşüyor
teşekkürler bir dahakine xtreme mi yoksa erkekler için olanını mı alayım sence
  • Yaşınız 20
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar

slade23

• Hero Member
teşekkürler bir dahakine xtreme mi yoksa erkekler için olanını mı alayım sence
Sanki xtreme birazcık daha iyi gibi ya da kokusu güzel olduğu için öyle geliyor :) ikisi de çok güzel temizliyor ve dolgun gösteriyor benim saçlarımı
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Andrea

• Hero Member
Kellik durumumla ilgili soru sormuş bir abim yakında daha detaylı fotoğraflarımı atacağım bakalım ama şimdilik bu fotoğrafı paylaşayım şakak kısımları bu şekilde abi yaşım 22

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
Bu da Verteks açılı fotoğraf saçımın en yağlı olduğu haliyle attım en seyrek şekilde böyle görünüyor

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Andrea

• Hero Member
Bu da 3. fotoğraf zaten tedavi sürecine  başladığımda daha detaylı ve net çekip fotoğraflarımı yeni bir konuda paylaşmayı düşünüyorumda siz ne önerirsiniz çok mu geç kaldım abi açıklıklarım kapatılamaz mı görüşlerinizi ve tavsiyelerinizi  bekliyorum

GÜNLÜK 2 AGA E TABLET

Kratos

• Saç ekimim
  • Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba

ben 1 gün 1 sefer şampuan ile yıkıyorum bir gün ara veriyorum 3.gün yıkıyorum,bence gün aşırı yıkarsanız saçın yağı gidiyor ve kuruyor ciltte çok gergin oluyor.Şampuanlara gelince markette satılan şampuanlar çok kötü,bitkisel şampuanlar kullanmak daha mantıklı,revox gibi prozinc plus gibi şampuanlar kullabilirsiniz.tavsiye olunur.
Serkan Aygın | 3100 Greft | Fue | Yaş 35 | 03.10.2019
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=9873.0

Facebook Twitter Instagram