Arkadaşlar merhaba 27 yaşındayım saç ekimi yaptırmak istiyorum , hatta Eylül ayında yaptırmaya karar verdim diyebilirim uzun süredir aklımdaydı fakat maddi olarak önümü göremediğim için yaptırmıyordum . İstanbul-Esenyurtta ikamet ediyorum . Yalnız aklıma takılan bazı sorular var . Esenler Avicenna hastanesi pekçok yere göre bana çok uygun bir fiyat verdi , orası kafama yattı . Arayıp saç ekim ekibi sorumlusundan bilgi aldım . Bana hastanelerinin bünyesinde plastik cerrah olduğunu fakat onun sadece ekibi arada bir kontrol ettiğini , işlemi yapanların sertifikalı sağlıkçılar olduğunu , 9 yıldır bu işle uğraştıklarını ve tecrübeli olduklarını söyledi Ayrıca hastaneyle anlaşmalı veya taşeron olmadıklarını , hastanenin kendi ekibi olduklarını belirtti . Nasıl güvenebilirim acaba veya güvenmelimiyim ? Medical Park Songül Alcıyı çok methediyolardı fakat internette hakkında 3-4 şikayet okuduktan sonra bir soğuma oldu , Esteticha zaten millet şikayetçi , heleki Esteworld hakkında onlarca şikayet dolaşıyor . Nasıl bir yol izlemem gerek ? Bana yakın olan hastanelerden Avcılar Hospital var fakat oranın doktorunu internetten arattığım zaman hakkında olumlu yada olumsuz tek bir yorum yok .