Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3349 defa)

Northman

• Full Member
Ynt: Saç Ekimi Tavsiyesi
« Yanıtla #45 : 03 Eylül 2021, 11:18:04 »
Ben malesef zamaninda dinlemedim  :'(

Bende HLC de sac ekim düzeltmesini belki düsünüyorum. Randevuyu nasil aldin?

Direkt aradım, ertesi güne randevu verdiler. Bu arada, ek bilgi olarak, operasyon için 3-4 ay sonraya randevu verebiliyorlarmış.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #46 : 03 Eylül 2021, 11:21:17 »
Donör zayıf ben pek ekime uygun bulmadım sizi ama eğer şansınız varsa lütfen beni dinleyerek bu ön çizgiyi bu planlamayı isteyin ekecek merkezden inanın tecrübeleriniz ekim yapanlardan daha fazla.

İki cizği arasına saç salak karışımı olarak birazda ortalara kullanılabilir 1200 sakaldan çıkarsa güzel olur
Ekim sürecinde hergün düzenli finasterid 3 günde bir dudasterid +biotin solgar bulabilirseniz revita şampuan ya da içeriğinde kafein olan bir şampuan. İstege bağlı olarak kullanırsanız doktora danışarak

Yapbilirseniz D3+b12 desteği

Tepe bölgesine ekimi unutun

Ve tekrar belirteyim bana göre ekime uygun değilsiniz çok sık bir sonuç olmayacak ve kafa yapınız kötü değil kellik sizde kötü durmuyor.

Planlama da bu
Global Moderator

BJKKARA

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 03 Eylül 2021, 11:26:29 »
Bence medeks ilede görüşün bu forumdaki yanlış olmasın ercandı sanırım ismi ararsanız bulursunuz konuyu o arkadaşın sonucu geniş açıklıklarda başarılı buluyorum.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #48 : 03 Eylül 2021, 11:29:29 »
Donör zayıf ben pek ekime uygun bulmadım sizi ama eğer şansınız varsa lütfen beni dinleyerek bu ön çizgiyi bu planlamayı isteyin ekecek merkezden inanın tecrübeleriniz ekim yapanlardan daha fazla.

İki cizği arasına saç salak karışımı olarak birazda ortalara kullanılabilir 1200 sakaldan çıkarsa güzel olur
Ekim sürecinde hergün düzenli finasterid 3 günde bir dudasterid +biotin solgar bulabilirseniz revita şampuan ya da içeriğinde kafein olan bir şampuan. İstege bağlı olarak kullanırsanız doktora danışarak

Yapbilirseniz D3+b12 desteği

Tepe bölgesine ekimi unutun

Ve tekrar belirteyim bana göre ekime uygun değilsiniz çok sık bir sonuç olmayacak ve kafa yapınız kötü değil kellik sizde kötü durmuyor.

Planlama da bu

Çok teşekkür ediyorum hocam, çok değerli tavsiyeler. Ben de gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu düşünceden. Yine de içimde kalmaması adına görüşeceğim.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #49 : 03 Eylül 2021, 11:32:46 »
Bence medeks ilede görüşün bu forumdaki yanlış olmasın ercandı sanırım ismi ararsanız bulursunuz konuyu o arkadaşın sonucu geniş açıklıklarda başarılı buluyorum.

Çok teşekkürler. Yüksek greft çalışıyorlar burada okuduğum kadarıyla. Onun da riskleri var. Ben son kez Serkan Aygın ile görüşüp büyük ihtimalle bu defteri kapatırım gibi görünüyor şimdilik.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 03 Eylül 2021, 11:36:30 »
Çok teşekkür ediyorum hocam, çok değerli tavsiyeler. Ben de gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu düşünceden. Yine de içimde kalmaması adına görüşeceğim.

Rica ederim her ne olacaksa Hayırlısı olsun
Global Moderator

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 03 Eylül 2021, 11:41:05 »
Direkt aradım, ertesi güne randevu verdiler. Bu arada, ek bilgi olarak, operasyon için 3-4 ay sonraya randevu verebiliyorlarmış.

Peki, bende öyle yaparim o zmn.

Bende Hintel baskan gibi düsünyüorum, kafa yapiniz „kelliğe“ uygun. Ön taraflara ekim yaptırıp arkası açık kalır, o da hiç hoş durmaz. Ekildikten sonra da bir daha çok kısa da kesemessiniz.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 03 Eylül 2021, 12:03:28 »
Hocam en büyük sorun maalesef donördeki saçlarınızın açısı donör çok seyrek görünecek greft alınınca. Bence de kafanızın şekli çok güzel maşallah komple traşlı kullanabilirsiniz
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Northman

• Full Member
« Yanıtla #53 : 03 Eylül 2021, 12:23:25 »
Hocam en büyük sorun maalesef donördeki saçlarınızın açısı donör çok seyrek görünecek greft alınınca. Bence de kafanızın şekli çok güzel maşallah komple traşlı kullanabilirsiniz

Teşekkürler. Ben zaten ekim de yaptırsam kısa kullanmak isterdim saçımı ama bu da pek mümkün görünmüyor belli ki. En kötü ihtimal kazıtıp ferah ferah gezerim dediğiniz gibi :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 03 Eylül 2021, 12:26:36 »
Her şey gönlünüzce olsun Hintell başkanın önerdiği medikal tedaviyi değerlendirin belki durum değişir tedavi sonrası
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hakan Erdem

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #55 : 03 Eylül 2021, 16:06:29 »
Benim bu kadar guzel kafa seklim olsa sac ektirmem. Bruce willis gibi masallah. Sac ekiminin bir kac problemi var
1) donor bolgede cogu kiside belirgin seyrelme oluyor. Homojen olmadigi icin komik gorunuyor
2) ekilen saclarin acisi cogu zaman duzgun olmuyor
3) dokulme yayildikca ekilen saclar daha da komik bir goruntu verebiliyor
4) nekroz... Allah korusun

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #56 : 05 Eylül 2021, 13:00:24 »
Benim bu kadar guzel kafa seklim olsa sac ektirmem. Bruce willis gibi masallah. Sac ekiminin bir kac problemi var
1) donor bolgede cogu kiside belirgin seyrelme oluyor. Homojen olmadigi icin komik gorunuyor
2) ekilen saclarin acisi cogu zaman duzgun olmuyor
3) dokulme yayildikca ekilen saclar daha da komik bir goruntu verebiliyor
4) nekroz... Allah korusun

Kafa şekli güzel olsa ne olacak gene kelsindir sonuçta  :) hadi kafa şekli güzel hergün kazıtılalım desek ayrı bir eziyet üstelik arkadaşta beyazlamış saç var galiba ,beyaz saç varlığında kafa kazıtmak daha bir eziyet iki gün sonra beyazlar sıtıtmaya başlıyor ve çok kötü görünüyor cidden.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #57 : 05 Eylül 2021, 13:15:53 »
Kazıtmasına gerek yokki, 1-3 mm keser olur biter! Bu saça ekim yaptıktan sonra daha mı mutlu olacak. En az iki kere yaptıracak, hayatının iki senesi boşa geçecek.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #58 : 05 Eylül 2021, 19:52:51 »
Güncelleme!

Dün Serkan Aygın Klinik ile görüştüm. İlk seans için 4000 greft ile şu şekilde bir planlama yapıldı.

Sonucundan emin olamamam ve hayatımda, yurtdışına taşınma ihtimalinin olduğu, karışık bir döneme girmem nedeniyle saç ekiminden (en azından şimdilik diyelim) vazgeçtim.

Yoluma minoxil, dermapen ve bazı takviyeler ile devam edip ön ve ortaları biraz da olsa toparlamaya çalışacağım.

Bu başlık altında görüş veren ve öneride bulunan herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Benim için ilginç bir süreç oldu. Bu forum olmasaydı öncelikle saç ekimi yaptırmaya karar vermezdim, verdiğim saç ekimi kararından da vazgeçmezdim :)

Herkese kafasıyla derdinin olmadığı günler dilerim...

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 05 Eylül 2021, 20:21:55 »
Hakkınız da hayırlısı olsun. Uyguladığınız yöntemi de ara sıra paylaşırsınız gelişim olmuş mu görürüz :)

Facebook Twitter Instagram