Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3347 defa)

Northman

• Full Member
Ynt: Saç Ekimi Tavsiyesi
« Yanıtla #31 : 28 Ağustos 2021, 00:19:00 »
Hocam hazır ankaradaymışsın şahin hocayla da yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim. Dürüst birisidir , umut satmaz asla. Söyleyeceklerine göre bir yol haritası çizersiniz orada yaptırmasanız bile.

Teşekkürler hocam, güzel öneri, ayarlamaya çalışayım.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #32 : 31 Ağustos 2021, 17:59:03 »
Güncelleme!

Bugün Şahin Çelik ile görüştüm, uygun olmadığımı söyledi. Saçlar dik çıkıyor dedi. Niye böyle bir kriter var anlamadım, biraz kafam karıştı açıkçası. Donör bölgeyi de yeterli görmedi. Daha önce Serkan Aygın fotoğraflar üzerinden 4400+4400 iki ekim yapılabileceğini söylemişti. Cumartesi günü onunla görüşüp son kararımı vereceğim. Güncel kararım: %80 ektirme, %20 ektir.

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 02 Eylül 2021, 15:56:50 »
Kisa sac size yakisiyor, niye ekim düsünüyorsunuz 😅

Northman

• Full Member
« Yanıtla #34 : 02 Eylül 2021, 15:57:43 »
Çok da ilgi çekici olmayan bu konuyu, biraz da kendim için, güncellemeye devam ediyorum :)

Biraz uzamaya başlayınca saçlarım hafiften kafamı kapatmaya başladı. Zaten asıl hatam 1 ay önce kafamı sıfıra vurup saçın uzama sürecinde kelliğimle apaçık yüzleşmek oldu. Saç rengim de açık olunca ince telli zayıf saçların hiçbir kapatıcılığı olmuyor.

Sıfıra vurmadan 2 ay önceki fotoğrafımı da aşağıya koyuyorum. Bu önden görünüşle çok da bir derdim yoktu aslında. Tepelerde yine açıklık var tabii.

Bu süreçte saçların daha hızlı uzaması ve güçlenmesi için biotin kullanmaya başladım. Ayrıca minoxil'e bu sefer dermaroller ile birlikte yeniden başladım. Saç ekimi mi medikal tedavi mi sorusuna da kendimce matematiksel bir yanıt buldum. Onu da paylaşırım.

Neyse, yine de kafamda soru işareti kalmaması adına cumartesi günü Serkan Hoca ile görüşeceğim.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #35 : 02 Eylül 2021, 15:59:53 »
Kisa sac size yakisiyor, niye ekim düsünüyorsunuz 😅

Hocam kısa olunca saç olduğu belli olmuyor çünkü :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #36 : 02 Eylül 2021, 16:00:36 »
konunuzun ilgi çekiciliği ile alakası yok durumun. mevcut donörünüzle buradaki çoğu kişi ekime girişmemenizi söyledi ki görüştüğünüz uzman da aynı şekilde görüşünü belirtmiş.
içinizde kalmaması için serkan hocayla da görüşün büyük ihtimal o da aynı yorumu yapacaktır. konunuz burada sonlanıyor aslında. tedavi ya da saç ekimi yaparsınız süreç içinde herkes elinden gelen yorumu yapar devam eder.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Northman

• Full Member
« Yanıtla #37 : 02 Eylül 2021, 16:03:25 »
konunuzun ilgi çekiciliği ile alakası yok durumun. mevcut donörünüzle buradaki çoğu kişi ekime girişmemenizi söyledi ki görüştüğünüz uzman da aynı şekilde görüşünü belirtmiş.
içinizde kalmaması için serkan hocayla da görüşün büyük ihtimal o da aynı yorumu yapacaktır. konunuz burada sonlanıyor aslında. tedavi ya da saç ekimi yaparsınız süreç içinde herkes elinden gelen yorumu yapar devam eder.

Siz yanlış anladınız galiba, ben kimse neden yazmıyor gibi bir sitemde bulunmuyorum. Binlerce konu arasında gerçekten de ayırt edici bir özelliği yok diyorum.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #38 : 02 Eylül 2021, 16:05:45 »
Siz yanlış anladınız galiba, ben kimse neden yazmıyor gibi bir sitemde bulunmuyorum. Binlerce konu arasında gerçekten de ayırt edici bir özelliği yok diyorum.
her konu özel sizin durumunuzda donör anlamında bence ayrıca özel ki herkes olmaz derken serkan hoca ekerse mesela merakla takip ettiğim bir konu olur benim için.
mevcut konu olarak konunun sonuna gelindiği için devamı gelmiyor demek istemiştim bende :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Northman

• Full Member
« Yanıtla #39 : 02 Eylül 2021, 16:09:28 »
her konu özel sizin durumunuzda donör anlamında bence ayrıca özel ki herkes olmaz derken serkan hoca ekerse mesela merakla takip ettiğim bir konu olur benim için.
mevcut konu olarak konunun sonuna gelindiği için devamı gelmiyor demek istemiştim bende :)

Anlaştık |-onayisareti-|

Herkes olmaz demedi bu arada, HLC olabileceğini söyledi. Şahin Çelik ise donörüme bile bakmadan karşıdan bakışla yorum yaptı. Neyse, vardır onun da bir bildiği.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 02 Eylül 2021, 16:10:38 »
hakkınızda hayırlısı inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız çünkü gerçekten takıntı yapılacak bir bela :)
serkan beyin görüşünü ve ekim olursa ben takipteyim
avodart&minox&xpecia

tedavim

Northman

• Full Member
« Yanıtla #41 : 02 Eylül 2021, 16:11:59 »
hakkınızda hayırlısı inşallah istediğiniz sonuca ulaşırsınız çünkü gerçekten takıntı yapılacak bir bela :)
serkan beyin görüşünü ve ekim olursa ben takipteyim

Sağolun hocam :)

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #42 : 02 Eylül 2021, 18:19:51 »
Tamam anlasildi. Ama yine de kisa sakalla beraber cok iyi yakisiyor. Tabi ki yine de siz bileceksiniz.
HLC yle birebir mi görüstünüz, ya da nasil oldu görüsme?

Northman

• Full Member
« Yanıtla #43 : 02 Eylül 2021, 19:04:34 »
Tamam anlasildi. Ama yine de kisa sakalla beraber cok iyi yakisiyor. Tabi ki yine de siz bileceksiniz.
HLC yle birebir mi görüstünüz, ya da nasil oldu görüsme?
Çok teşekkürler iltifatınız için. Açıkçası annem de öyle söylüyor, ne gerek var şimdi diyor :D Sanırım bunu dikkate almam lazım.

HLC ile birebir görüştüm, evet. Donörümü inceledi. 2 seans olabileceği söylendi. Kafa yapım küçük, çok önden bir tasarım da istemiyorum, bunlar avantaj. İlk seans için taslak bir tasarım da yaptı. İlk seans sonunda da kayda değer bir iyileşme olur dedi. Tabii daha önce de dediğim gibi fiyattan hiç bahsetmeyeyim :)

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 03 Eylül 2021, 10:56:47 »
Ben malesef zamaninda dinlemedim  :'(

Bende HLC de sac ekim düzeltmesini belki düsünüyorum. Randevuyu nasil aldin?

Facebook Twitter Instagram