Gönderen Konu: Saç Ekimi Tavsiyesi  (Okunma sayısı 3352 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Saç Ekimi Tavsiyesi
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2021, 19:06:49 »
Kardeş moralini bazmak istemem ama alan çok geniş donör zayıf gibi istersen bu işe hiç girme istersen.

Ektireceksende doğru merkezi bulmuşsun zaten, inşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2021, 19:52:33 »
Kardeş moralini bazmak istemem ama alan çok geniş donör zayıf gibi istersen bu işe hiç girme istersen.

Ektireceksende doğru merkezi bulmuşsun zaten, inşallah herşey istediğiniz gibi gerçekleşir.

Teşekkürler, sizlerin görüşleri önemli. Moralimi bozmam, sadece araştırıyorum :)

Northman

• Full Member
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2021, 21:06:59 »
Bir soru daha sorayım, belki görüş veren olur. Biraz cahilce olabilir, kusura bakmayın :)

Ben esasen kısa saç modelini daha çok beğeniyorum ve başarılı bir saç ekimim olsa da öyle yaparım gibi geliyor. Öyle "saç saç" bir arayışım ve isteğim yok.

Yani, saçın ön hattında komple yay şeklinde önlere doğru bir beklentim yok. Hafif yanlardan açılmış bir saç yapısı ayrıca bana daha estetik görünüyor.

Buna göre, klasik bir planlama yerine, ön hattın ön kısmı daha önde, şakaklara doğru daha açık bir planlama yapılabilir mi? Aynı zamanda bu greft ihtiyacını daha makul bir seviyeye çeker mi?

Dediğim gibi, altın oran falan diyip saçma bulabilirsiniz ama yine de görüşünüzü almak istedim.

Teşekkürler.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2021, 21:20:29 »
Hocam düşünceleriniz gayet olumlu sizinki gibi bir dökülme için. Beklentileriniz dahilinde güzel sonuç alabilirsiniz ama ben size ekim öncesi medikal tedaviyi araştırmanızı öneririm özellikle donörünüz için
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Northman

• Full Member
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2021, 21:41:35 »
Hocam düşünceleriniz gayet olumlu sizinki gibi bir dökülme için. Beklentileriniz dahilinde güzel sonuç alabilirsiniz ama ben size ekim öncesi medikal tedaviyi araştırmanızı öneririm özellikle donörünüz için

Teşekkürler. Medikal tedavinin de malum dezavantajları canımı sıkıyor. Yaş olmuş 41, saçımızı düzelticez diye başka şeylerden olmayalım :)

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Ağustos 2021, 22:20:39 »
Bir soru daha sorayım, belki görüş veren olur. Biraz cahilce olabilir, kusura bakmayın :)

Ben esasen kısa saç modelini daha çok beğeniyorum ve başarılı bir saç ekimim olsa da öyle yaparım gibi geliyor. Öyle "saç saç" bir arayışım ve isteğim yok.

Yani, saçın ön hattında komple yay şeklinde önlere doğru bir beklentim yok. Hafif yanlardan açılmış bir saç yapısı ayrıca bana daha estetik görünüyor.

Buna göre, klasik bir planlama yerine, ön hattın ön kısmı daha önde, şakaklara doğru daha açık bir planlama yapılabilir mi? Aynı zamanda bu greft ihtiyacını daha makul bir seviyeye çeker mi?

Dediğim gibi, altın oran falan diyip saçma bulabilirsiniz ama yine de görüşünüzü almak istedim.

Teşekkürler.

V şeklinde bir çizgiden bahsediyorsan gayet yapılabilir ve mantıklı olur zaten çoğu akim merkezi geniş açıklıklarda greft tasarrufuna gitmek için bu yönteme başvuruyor.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #21 : 26 Ağustos 2021, 22:46:17 »
V şeklinde bir çizgiden bahsediyorsan gayet yapılabilir ve mantıklı olur zaten çoğu akim merkezi geniş açıklıklarda greft tasarrufuna gitmek için bu yönteme başvuruyor.

Evet, V şeklinde bir ekimden bahsediyorum. Bunu bir araştırayım.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #22 : 26 Ağustos 2021, 22:53:27 »
Yani, şu ekim planlanan arkadaşın mevcut çizgisine ben fitim. Bu olabilir mi? Pek rastlamadım çünkü böyle bir şeye.

Northman

• Full Member
« Yanıtla #23 : 27 Ağustos 2021, 13:46:18 »
Güncelleme!

Fikir olması açısından bugün Ankara'da HLC ile görüştüm. Donör kalitemin ve kapasitemin kötü olmadığı, 2 seans toplam 8000 greft civarı bir ekim ile tatmin edici bir sonuç alınabileceği söylendi. Fiyat uçuk tabii, ondan hiç bahsetmeyeyim.

Serkan Hoca'dan da önümüzdeki hafta için randevu aldım. Onunla görüşüp kesin kararımı vereceğim.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 27 Ağustos 2021, 14:19:17 »
geçmiş olsun yüzyüze görüştüyseniz demek ki fotoğraflarınız aşırı yanıltıcı
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

Northman

• Full Member
« Yanıtla #25 : 27 Ağustos 2021, 14:25:41 »
geçmiş olsun yüzyüze görüştüyseniz demek ki fotoğraflarınız aşırı yanıltıcı

Benim de anladığım bir konu değil gerçekten. Sakal kapasitemin de iyi olduğu söylendi.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 27 Ağustos 2021, 14:33:51 »
Hakkınızda hayırlısı inşallah beklediğiniz sonucu alır mutlu olursunuz :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Northman

• Full Member
« Yanıtla #27 : 27 Ağustos 2021, 14:37:42 »
Hakkınızda hayırlısı inşallah beklediğiniz sonucu alır mutlu olursunuz :)

Çok teşekkürler, gerçekten zor bir karar.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 27 Ağustos 2021, 14:46:34 »
Çok teşekkürler, gerçekten zor bir karar.
aynen benim düşünmeye bile cesaretim yok bırakın karar almayı medikale devam :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Northman

• Full Member
« Yanıtla #29 : 27 Ağustos 2021, 14:49:05 »
aynen benim düşünmeye bile cesaretim yok bırakın karar almayı medikale devam :)

Makul, ben de önceden öyleydim :)

Facebook Twitter Instagram