Gönderen Konu: Sigaranın saça etkisi hakkında  (Okunma sayısı 1368 defa)

DmitriAhmedov

• Sr. Member
Ynt: Sigaranın saça etkisi hakkında
« Yanıtla #1 : 26 Ağustos 2021, 05:07:47 »
Forumdaşlarım aranızda sigara içip bırakan saçda pozitif etkisini görmüş arkadaşlar var mı aramızda ?
2 yıldır icmiyordum 4 aydır içiyorum herhangi bir değişiklik gozetmedim
  • Yaşınız 25

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 26 Ağustos 2021, 11:29:28 »
 ben 14 sene içtim sanırım.2008de bıraktım.faydası bilmiyorum olmuştur.bir dra sordum etkiler beslenmesini dedi bir dra sordum etkilemez dedi sonra gene aynı dr etkiler dedi.kimsenin bir b.k bildiği yok ama bende faydası olmuş olabilir.salla sigarayı bırakırken umursamıyorum sigara şeyimde değil dicen kasmadan bırakcan en kolay bırakma metodu o kimki banamı bağımlılık yapcan dicen bir dr demişti sigaranın bağımlılığı sadece dudak tiryakiliğidir demişti bende oda etken olmuş olabilir ondanda bırakmış olabilirim.umursamadan kasmadan bırakcan sigarayı kanserden herseye kadar etken saça bilmiom ama sigarayı bırakınca herkes yuzumun eski parlaklığının geriye geldiği soledi yas 41 30dan az byuk sanıyorlar .sigara içerken olduğumdan kart gosterirdim yue cilde kesin faydası oldu
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

LOESS

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 26 Ağustos 2021, 12:33:49 »
Sonuçta kana karbondioksit karışıyor sigara içinde sağlıklı kan akışı olmuyor hayliyle saç kökü sağlıklı beslenmesi için kan akışının saf hali lazım. Saç ekim veya ameliyat olunca bile hızlı iyileşsin diye doktorlar sigara içmeyin diyor bilemedim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 26 Ağustos 2021, 12:47:29 »
çift yarık deneyi gibi bu durum bence gözlemlersen etkiler gözlemlemezsen etkilemez :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2021, 11:47:44 »
Forumdaşlarım aranızda sigara içip bırakan saçda pozitif etkisini görmüş arkadaşlar var mı aramızda ?
Vücudundaki her kan beyne gider doğal olarak kafa bölgesinden de geçer yediğin içtiğin zararlı zararsız her şey saçını etkiler saç teli alınıp tahlil yapıldığında 2 sene önce içtiğin asprin bile çıkar o yüzden yeme içme çok önemli alkol sigara kullanmayın yararı olucaktır

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2021, 20:27:44 »
 ekimden once ve sonra yasaklardı eskiden.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2021, 20:35:42 »
Etkisi yok. En azımdan saça etkisi yok

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 29 Ağustos 2021, 12:33:22 »
iillaki var neden sağlıksız neden öldürücü kan akışını yavaşlatıyor ve çeşitli zararlı kimyasallar belirttiğiniz ,ayrıca normal bi insan da vitaminsel olarak
örnek veriyorum herseyden besın degerlerı gunluk alıyorsa oranında sigara içen kişi 2 3 katı almalı çünkü vucuddaki vitamini öldürür ayrıca çeşitli hastalıkların bel fıtığına kadar iyileşmesinde etki bile eder bunca sebeb rağmen gunde 2 paket içiyorum
ayrıca amcam hiç sigara kullanmadı babam sigara tiryakisi

amcamın saçlar sapa sağlam yerşnde gram açılma yok babam da hem kellik hem dekalp amelıyatına kadar gitti ,sigara genetik yatkın olumsuz durumları tetiklediğine buran kanı getiriyorum çünkü kalp vs biraz genetiktir ,sigara tetikliyor
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 29 Ağustos 2021, 13:21:22 »
 saça etkisi ayrıdır genetik dokulmeye ayrıdır.genetiği olmayan saça etkisi beslenmeyi zayıflatır.ama genetik dokulmeyi hızlandırıyomur bizi ilgilendiren tarafı bu.he genetiği olmayan saçın beslenmesinde sorun olıuyorsa genetiği olan saça daha fazla olur

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 29 Ağustos 2021, 13:35:10 »
saça etkisi ayrıdır genetik dokulmeye ayrıdır.genetiği olmayan saça etkisi beslenmeyi zayıflatır.ama genetik dokulmeyi hızlandırıyomur bizi ilgilendiren tarafı bu.he genetiği olmayan saçın beslenmesinde sorun olıuyorsa genetiği olan saça daha fazla olur

genetik varsa hızlandırıyor amcam ve babam arasında fark tan bunu görüyorum
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 29 Ağustos 2021, 13:42:41 »
Dht saldırısından bunalan saçın imkanı olsa bizzat kendi sigara içer :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 29 Ağustos 2021, 17:59:03 »
  saçta son sozu soyleyip saçı terketmesin o zaman:)hani gencler yazıyor ya ayrılınca sevgililerinden faceye falan yaprak dalı terkettiyse ruzgar son sozu solemiştir diye kelliktede saç kafayı terkeettiyse dht son sozu solemiştir :) saçta sadık kalsın kafaya biraz.burda 2 metod var ya hormon baskılancak yada saç koku hormona karsı guclu hale gelcek.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 29 Ağustos 2021, 18:06:41 »
fakir ama gururlu film karakteri gibi hemen arkasını dönüp gidiyor.
bence de çözüm hormon baskılamak olmamalı kökün hormona karşı duyarlılığı kaldırılmalı.
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 29 Ağustos 2021, 20:28:00 »
 revivogen animasyon videosunu izlediysen revivogenin karısımı dhtden once gelip koke oturuyordu bu sefer dht eli boş geri donuyordu.

Facebook Twitter Instagram