Gönderen Konu: Eski hale dönmenin yolu yokmu?  (Okunma sayısı 1374 defa)

Virtüöz

• Hero Member
Ynt: Eski hale dönmenin yolu yokmu?
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2021, 10:13:44 »
kafamın içinde sanki geçmeyen kulak çınlaması gibi saç sorunu var. Ne zaman bir şeye sevinsem direkt saç sorunu geliyor aklıma. Nasıl bir bela bu

Vallahi öyle ya.Saldım artık en etkili tedavileri uyguluyorum daha napiyim.Olan oldu genede morel bozuluyor.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2021, 10:23:24 »
Denerim hocamda biotin gereksiz geliyor sadece.
kalınlaşması onemli gür gosterir.5 mg iyi marka
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2021, 10:32:35 »
dostum yardım sever nıklı kardes.moral vermek ıcın yazdım demıssın. kandırmayalım yanı bırbırımızı polyanacılık yapmayalım bu sıtede bulunanlar sac onemlıdegıl deseydı burda olmazdı bodycı forumlarda olurdu.ayrıca sacı sen neden onemsıyorsun kendıne bır sor bakalım anan baban yakın arkadasların ıcın kafan olmasa bıle sen onemlısın yanı zaten herkes senı sever yakın cevrende.ama sacsızsan arkadas cevresınde falan hep bır kosedesındır oyle takılırsın.ben bu sac onemlı degıl yav vucut yapalım dıyenlerek karsı alerjım var yanı durust degıller.acımasız durustluk vardır hayatta kendıne karsı acımasız durust olucaksın ozaman belkı kabullenebılırsın yoksa vay efendım ben boylede yakısıklıyım vay vucut yapayım falan gecınız efendım.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2021, 11:25:06 »
 ben saçımı tek karı kız için istediğimi sanıyordum dunyada herkes erkek olsa hayatta kellik tedavisi ile uğraşmazdım diyordum bazen ormana kafa dinlemeye gidiyorum orda etrafım bomboş saç az bozulsa hemen trağı çıkartıp tarıyorum şekli insan kendi içinde istiyormuş tabi karı kız içinde istemezmiyiz hiç
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Yardımsever

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2021, 11:48:04 »
dostum yardım sever nıklı kardes.moral vermek ıcın yazdım demıssın. kandırmayalım yanı bırbırımızı polyanacılık yapmayalım bu sıtede bulunanlar sac onemlıdegıl deseydı burda olmazdı bodycı forumlarda olurdu.ayrıca sacı sen neden onemsıyorsun kendıne bır sor bakalım anan baban yakın arkadasların ıcın kafan olmasa bıle sen onemlısın yanı zaten herkes senı sever yakın cevrende.ama sacsızsan arkadas cevresınde falan hep bır kosedesındır oyle takılırsın.ben bu sac onemlı degıl yav vucut yapalım dıyenlerek karsı alerjım var yanı durust degıller.acımasız durustluk vardır hayatta kendıne karsı acımasız durust olucaksın ozaman belkı kabullenebılırsın yoksa vay efendım ben boylede yakısıklıyım vay vucut yapayım falan gecınız efendım.
Abi okumayı bildiğinden emin misin istersen git bir daha oku saça önemsiz diyen olmadı tam tersi saç dış görünüş için önemli bir faktör dedim istersen bi daha okuyup anlamaya çalış ayrıca konu karı kızdan bağımsızken kızlar için şunu yap bunu yap diyen yokken konuyu niye karıya kıza getiriyosun anlamış değilim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Ağustos 2021, 14:43:41 »
 boşverin tartışmayı.ne güzel şarkılar var çok seneler gecti çok seneler gecti donen yokki yeniden olemiydi sözleri saçlar için yazılmış sanki.ekimdi ilaçtı oluyor gene bişiler

Facebook Twitter Instagram