Herkese selam ben Erkan. Nihayet o doktor bu klinik derken Hakan Doğanay ekibine saç ektirdim. 16 -17 - 18 Ağustos tarihlerinde ekim gerçekleşti. İşlem 3 günde gerçekleşti. Aslında tek günde bitmesini isterdim. Hoca, ben tıbbi olarak doğru bildiğimi yaparım 2 gün saç 1 gün sakaldan 3 gün sürecek dedi. Ne yapalım gülü seven dikenine katlanır misali kabul ettim. Antalyada oturuyorum. Haziran ayı sonunda Ahd klinikle görüşmeye gittim.Antalyadan bir kaç yerle daha görüştüm ama açıkçası güven duymadım. Hakan hoca açık konuştu. Burada ekim yaptıran birisini de daha önceden canlı olarak Antalya da görmüştüm. Çok doğal güzel bir sonuçtu. Bu da Hakan hocada ekim yaptırma kararımda etkili oldu. Hakan hocanın kendi ücreti 1 euro, Bu rakam bütçemi aştığı için ekibinde yaptırmaya karar verdim. Zaten gördüğüm canlı örnek kişinin ekimini de ekip yapmış
İlk gün 2000, ikinci gün 2000 kök saçtan alındı. 3. gün ise 1000 kök sakaldan alındı. Toplam 5000 saç ve sakal ekildi.
ekibi gerçekten tecrübeli. Ama yüne de hoca saç çizgisine müdahale etti. Ara sıra elemanlarını yönlendiriyordu. Acı duydum mu. evet tamammen acısız desek yalan yok. Şimdi 10. gündeyim kabuklar döküldü.Şimdiki görüntü oldukça iyi.
Bunlar ekimden önce çekilen fotolar. Klinikten istedim gönderdiler. Resimleri paylaşacağım arkadaşlar.Daha yolun başındayız.