Gönderen Konu: Sizce saçım düzelir mi yoksa nekroz mu  (Okunma sayısı 6215 defa)

Octobe2

• Full Member
Ynt: Sizce saçım düzelir mi yoksa nekroz mu
« Yanıtla #16 : 28 Ağustos 2021, 20:16:32 »
sigarayla alakası yok forumda 1000 tane ekimden çıkıp sigaraya devam eden insan var. sorun ya eken kişilerde ya da senin kan düzeylerinde ancak iki türlü de merkez suçlu çünkü kanına bakmaları lazımdı. geçmiş olsun hocam cildine bir etkisi olmaz antibiyotik ve fucidin krem kullanırsın geçer en fazla saç çıkmaz çok üzülme yine de olan olmuş

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #17 : 28 Ağustos 2021, 21:07:37 »
Ekim yaptırdığım yeri soranlar olmus arkadaşlar , Bağcılar İlke Hastanesi sac ekim bölümünde yaptırdım , kan tahlili yaptılar ekimden önce çok iyi temiz dendi , ekim günü greftler donörden alınırken çok iyi greftler dendi bir kökte 3 4 saç var dendi sonra mustafa hoca kanal açarken belli yerlerde kan dolaşımı zayıf insallah cıkar dedi ekim tamamlandı ve ertesi gün kararmaya başladı bana kan dolaşımı yok diye gösterdiği yerler , 3.gün ilk yıkamada oda anladı olacakları ki ücretsiz revize ederim çıkmazsa buralar biraz kötü kararan yerleri açmaya çalışcaz dedi hergün prp ve bakım yapıldı ama düzelen hiç birşey olmadı bugün gittim kabuklari kaldirdi ve nekroz olan yerler bildiğin çürümüş deri kalktı başımda ki kendisi bile inanamadı ben ağlayınca haliyle bir hafta deriyi kurtarcaz sonra iyileşsin sana ücretsiz ekim yapıcam dedi bekliyorum öylece bekliyorum başıma gelenlere inanamiyorum , pazartesi kafandaki bandaj açılacak ozmn resmini ceker atarim insallah

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 28 Ağustos 2021, 22:27:13 »
 drlar basarısız oldummu sigara stres diyorlar hep.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2021, 00:51:03 »
Banada oyle geldi ki ekimden sonra hic icmedim daha kotu oldu , sonra baktim sigarayla alakasi yok bu isin , benden ekimden once aldigi kanla sonra aldigi kan ayni kan ama ekimden sonra kanin cok kirli dendi madem oyle ekmeseydiniz yani benim belimi büken eken hocanin kendini heba etmesi

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2021, 00:53:18 »
Greft acimindaki hata mi baska birseymi acaba ? Umarim en yakin zamanda iyilesir, sabir gerekicek biraz

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 29 Ağustos 2021, 00:54:57 »
Evet ,biraz sabır gerekicek burdan resimlerle sürekli bilgilendirme yapıcam cunku baska bir arkadasimin basina gelirse boyle bir sey en azindan sureci bilir

Octobe2

• Full Member
« Yanıtla #22 : 29 Ağustos 2021, 01:48:01 »
Sen canını fazla sıkmamaya çalış  hocam her şeyin bir çaresi vardır senden kıymetli değil önce bi derin toparlasın da halledilir. O görüntü sana korkunç gelebilir düzelmez falan gibi ama düzeliyor doku kendini sürekli yeniliyor benim kafamda çukur oluşmuştu bildiğin yamulmuştu hep böyle kalacak sandım o derece bir görüntü vardı canımı çok sıktım ama şu an eski haline döndü pırıl pırıl oldu hiç merak etme

İnterista

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #23 : 29 Ağustos 2021, 05:57:38 »
Çok geçmiş olsun. Hiç kolay değil tabi ama merak etmeyin. Sadece ekilen saçlar kaybolur. Deri düzelir inşallah.

Olayın sigara ile alakası yok. Ücretsiz ikinci ekimi de iyice düşünmek lazım. Eken kişiye güvenmek biraz zor bu saatten sonra.
  • Medikal Tedavi Sert saç masajı,

tafifi

• Ekim öncesi durumum
  • Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 29 Ağustos 2021, 14:48:48 »
Hocam geçmiş olsun inşallah deri toparlanır ama eken kişiye çok güvenip hareket etmemek lazım bence en azından bu konuda uzman doktorlardan fikir almanız önemli ve oraya revize yaptırmayı düşünmeyin bile.

Tulyaret

• Jr. Member
  • **
  • erman keleş saç ekimi
« Yanıtla #25 : 29 Ağustos 2021, 21:21:48 »
Giden donorlere yazik olmus
  • Ekim Tarihi: 11 Temmuz 2021
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 28
  • Medikal Tedavi Yok

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 29 Ağustos 2021, 23:45:24 »
Fatih bey büyük geçmiş olsun .
 Evet sigara ekimi olumsuz etkiler ama günde 2 paket içiyorsanız etkiler .
  Merkezin ekimden önce sormadıysa suç onlarındır.  Saç ekimin en büyük komplikasyonu nekrozdur. Sonuçta cerrahi bir işlem . Ama sizinki biraz ihmal gibi görünüyor .
  Hakkınızda hayırlısı olsun . Merak etmeyin eninde sonunda toplayacaktır. Toplarken sizi çok zorlayacak görüntü ama bu saatten sonra yapacak birşey yok malesef

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 30 Ağustos 2021, 09:41:45 »
Fatih bey büyük geçmiş olsun .
 Evet sigara ekimi olumsuz etkiler ama günde 2 paket içiyorsanız etkiler .
  Merkezin ekimden önce sormadıysa suç onlarındır.  Saç ekimin en büyük komplikasyonu nekrozdur. Sonuçta cerrahi bir işlem . Ama sizinki biraz ihmal gibi görünüyor .
  Hakkınızda hayırlısı olsun . Merak etmeyin eninde sonunda toplayacaktır. Toplarken sizi çok zorlayacak görüntü ama bu saatten sonra yapacak birşey yok malesef

Bu Koray erdoğan , Muttalip keser , Zekeriya Kul , Hakan doğanay bunlar sigara içmeyen hasta mı seçiyor ?  2 Paket sigara içen hastası yok mu hiç bunların ?  Doktor olmaya gerek yok veriler ortada ...
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Ağustos 2021, 12:23:48 »
sigarayı azaltın deniliyor kafein vs tüketmeyin gibi öneriler son 1 hafta öncesi tuzsuz yiyip için sigaraya da bağlı olmaz bu kadar
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2021, 15:30:44 »
Son durumunu konuya eklermisin çok belirginleşmiştir nekroz
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram