Gönderen Konu: Sizce saçım düzelir mi yoksa nekroz mu  (Okunma sayısı 6201 defa)

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
Ynt: Sizce saçım düzelir mi yoksa nekroz mu
« Yanıtla #45 : 01 Eylül 2021, 13:31:18 »
Bugün çektim bu fotografi , forumda yazilanlari okuyorumda ya ben çok iyi niyetliyim ekim yapan hocaya karşı ya o gerçekten beni kandırıyor ,kafam çok karışık ... Bana bunu 1000 hastanın 200 unde bu olay geciyor kiminin ki tedaviye cevap verip iyileşiyor ki bana gösterdi adamın kafa simsiyah sonra iyileşmiş , kiminin ki senin gibi düzelmiyor dedi ve hala inatla sigaradan dolayı damarlar büzüşmüş deri beslenemedi diyor , yani kısacası yediği bir nane varki çok ilgilendi benimle vana gidicektim bilet paramı verdi erteledi ben tedavi edicem bir hafta geç git diye sürekli prp ve kremler sürülüyor bakacaz ne olcak

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #46 : 01 Eylül 2021, 13:45:23 »
Bence, aynı Ekim merkezinde tekrar başarısız sonuç alma ihtimalin çok yüksek, nekroz çok fazla bölgede ve işçilik kötü, profesyonel bir merkez olmadığı kesin, çünkü 2 haftaya iyileşmesi imkansız, Üstte sloocer üstad' ın attığı konuyu bi incele, aynı şekilde ağır nekroz durumu söz konusuydu, yorumları oku sürecin nasıl işlediğini gör fikrin olsun, aklındaki soru işaretleri gider ve olayın ciddiyeti anlarssın, sonra bakarsın duruma göre hareket edersin, bu para tekrar aynı durumu yaşama ihtimaline göre hiçbirşey, yokuşa sürmezler bence ama baktın arkasında drumayacak gibi olursa, Dr beye forumdan da bahset, yokuşa sürmesin, zaten çok büyük bir mebla değil..

Psikolojik olarak yıprandığını ve tekrar aynı riski almak istemediğini, para iadesi almak istediğini söyle, normal bölgeye Ekim yapmakla nekrozlu bölgeyle Ekim yapmak çok farklı, daha profesyonel bir merkezi bekle, acele etme, zaten 10-12 ay beklemen gerekiyor.. |-onayisareti-|
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 01 Eylül 2021, 17:30:30 »
Adam bildiğin seni kandırıyor. Sigara bu kadar büyük nekroza sahip olmaz imkansız. Hata o adamda adamın sana yardım etmeye çalışmasının sebebi onu hatalı görme diye. Sakın oraya gidip revize yaptırma yine pişman olursun. Ayrıca sende de suç var gidip ektirdiğin yer öyle bilindik kaliteli bir yer değil masraftan kaçınmak için gidip kalitesiz yerde ekim yaptırıyorsunuz sonra da bunlar oluyor işte. O ekim yerinden paranızı iade alın sonra gidin kaliteli bilindik bir yerde ektirin. Ayrıca bu nekroz 2 haftada geçmez
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #48 : 01 Eylül 2021, 19:26:11 »
banada ayni hikayeleri anlatmaya calistilar , basta naifdim biraz inandim zamanla rezilligin farkina vardikca tavrimda degisti . sakin bir gram bunlara inanma .

yasadigim o günler hala gitmiyor aklimdan, parami geri iade aldim ama bugün olsaydi 100% dava  acardim ve sonuna kadarda ugrasirdim.

HTK

• Full Member
« Yanıtla #49 : 02 Eylül 2021, 01:08:53 »
Çok geçmiş olsun. Para iadesi alıp üstüne biraz daha katın ve düzgün bir merkezde revize yaptırın. Ekimden sonra sigara içmişsiniz o yüzden nekroz olmuş diyen bir merkez düzgün değildir.
Nekroz sanırım her iki taraftan da kaynaklanabiliyor yani ekimciyle alakalı olarak özellikle fazla adrenalin kullanımından, sizle alakalı olarak da dolaşım bozukluğundan. Tekrardan geçmiş olsun umarım revize ekiminiz sizi oldukça memnun eder.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4800
  • Medikal Tedavi Xpecia

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #50 : 02 Eylül 2021, 12:05:47 »
vukuatlı ekimler bölümü açılmalı
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Nrh01

• Sr. Member
« Yanıtla #51 : 02 Eylül 2021, 20:11:58 »
Bugün çektim bu fotografi , forumda yazilanlari okuyorumda ya ben çok iyi niyetliyim ekim yapan hocaya karşı ya o gerçekten beni kandırıyor ,kafam çok karışık ... Bana bunu 1000 hastanın 200 unde bu olay geciyor kiminin ki tedaviye cevap verip iyileşiyor ki bana gösterdi adamın kafa simsiyah sonra iyileşmiş , kiminin ki senin gibi düzelmiyor dedi ve hala inatla sigaradan dolayı damarlar büzüşmüş deri beslenemedi diyor , yani kısacası yediği bir nane varki çok ilgilendi benimle vana gidicektim bilet paramı verdi erteledi ben tedavi edicem bir hafta geç git diye sürekli prp ve kremler sürülüyor bakacaz ne olcak
çok geçmiş olsun memleket Van galiba keşke o paraya Van'daki bilindik merkezlerde Ekim yaptırsaydın bi şekilde ücret iadesi al kendini kasabların eline bırakma
  • Ekim Tarihi: 30 ağustos 2021
  • Ekim Merkezi ismi Serkan aygın
  • Greft Miktarı 4350
  • Yaşınız 26

Dr.hair

• Hero Member
« Yanıtla #52 : 02 Eylül 2021, 23:37:19 »
Merhaba arkadaşlar bugün 12. Gün  , bugün tekrar gittim hastaneye yine prp yapıldı  ve kremler sürüldü  suan durum böyle deriyi iyilestirmeye çalışıyolar 20 gun sonra spor yapmaya başla kan dolaşımın hızlansın dendi , iki haftaya bu siyah yerler geçecekmiş 6 ay sonra revize yapılacakmış
   Çok özür diliyorum diyeceklerim için .
  Bok düzelir 2 haftada . Deri komple nekroz.  deriye yapışmış neredeyse .
  Kardeşim  bir plastik cerraha görün . Daha önce saç ekimi kliniğinde çalışmış veya az da olsa nekroz tecrübesi olan . Mümkünse Van da olsun . Düzenli olarak gideceğin bir yer olsun . Yanlarını yavaş yavaş kaldıracaklar .  Deri az da iyileşmeye başlayınca altına karın bölgesinden alınan yağ konulacak . İyileşmeni hızlandıracak.
 Saç ekim merkezi ile görüş ben  gidiyorum gittiğim doktorun bütün masraflarını karşılayacaksınız dersin .
  Mahkemeye versen bile birşey elde edemezsin . Ekime girerken büyük ihtimal herşeyi kabul ediyorum diye bşr onam formu imzalamışındır. Ne koparırsan kâr diye düşün artık .
   Minunum 2-3 ay uğraşacaksın  şimdiden hakkında hayırlısı olsun

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #53 : 03 Eylül 2021, 00:14:23 »
  Kardeşim  bir plastik cerraha görün . Daha önce saç ekimi kliniğinde çalışmış veya az da olsa nekroz tecrübesi olan . Mümkünse Van da olsun . Düzenli olarak gideceğin bir yer olsun . Yanlarını yavaş yavaş kaldıracaklar .  Deri az da iyileşmeye başlayınca altına karın bölgesinden alınan yağ konulacak . İyileşmeni hızlandıracak.
 Saç ekim merkezi ile görüş ben  gidiyorum gittiğim doktorun bütün masraflarını karşılayacaksınız dersin .
  Mahkemeye versen bile birşey elde edemezsin . Ekime girerken büyük ihtimal herşeyi kabul ediyorum diye bşr onam formu imzalamışındır. Ne koparırsan kâr diye düşün artık .
hocam cok fena şeyler yazmışsın zaten morelim alt üst iyice korkmaya başladim ya , yarın son kez gidicem hocanin yanina soyluyecem valla herseyi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #54 : 03 Eylül 2021, 09:29:33 »

Maalesef Dr Hair doğru yazmış çok ağır nekroz olmuş..
Sıgaradan filan değil..

Ayrıca madem sıgara nekroz yapıyor muş ekim öncesi kullanmayacaksın yoksa ekmem nekroz olur deseymiş geçsinler bu işi.

100 kişiden 200 kişiye böyle nekroz yapıyorlarsa allah korusun buranın önünden geçilmez

Hoca dediğin kişinin adı saç ekim merkezinin tam adı nedir?
Global Moderator

|Logan|

• Hero Member
« Yanıtla #55 : 05 Eylül 2021, 16:28:31 »
hocam cok fena şeyler yazmışsın zaten morelim alt üst iyice korkmaya başladim ya , yarın son kez gidicem hocanin yanina soyluyecem valla herseyi

Sen o adamdan paranı geri iade almaya çalış yeter. O adam seni ikna etmeye çalışacak sakın kanma. Bu arada evet zor bir süreçten geçiyorsun ama düzelmeyecek bir şey değil çaresi var yani aşırı karamsarlığa da kapılma lütfen. Ayrıca o formu imzaladığın için dava açabiliyor musun bilmiyorum ama yine de bir soruştur bir avukatla konuş dava açabiliyorsan da aç. Dr hair moralini bozacak şeyler yazmış evet dediklerinde haklı ama çok karamsarlığa kapılma tekrar söylüyorum bir şekilde çaresine bakılır.
  • Ekim Tarihi: 24.07.2023
  • Ekim Merkezi ismi Lifehair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 2800
  • Yaşınız 22
  • Medikal Tedavi Haftada 5 gün finasterid, haftada 2 gün dutasterid + Seogen Tablet

Seneca

• Full Member
« Yanıtla #56 : 05 Eylül 2021, 17:46:12 »
Söylenecek her şey söylenmiş,

Aynı yerde ekim yaptırmayın.
"Ignorance is the cause of fear.” ― Lucius Annaeus Seneca

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #57 : 07 Eylül 2021, 14:33:18 »
Hocam iyileşir mi iyileşmez mi az mı sürer çok mu sürer birşey diyemem. O kadar tecrübeli bilgili değilim. Ama daha önce paylaşılan konuyı incelersen, bu forumdakilerin sözlerine uyarılarına dikkat etmen gerektiğini çok net göreceksin.

Tekrar çok büyük geçmiş olsun.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #58 : 08 Eylül 2021, 10:44:28 »
son durum nedir klinik ne diyor

Fatih Köksal

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #59 : 25 Eylül 2021, 01:50:24 »
Son durum bu arkadaslar tam 1 ay oldu sac ekimi olalı