Gönderen Konu: dr zarev  (Okunma sayısı 9206 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: dr zarev
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2021, 13:36:58 »
Yani kök dolu ki geliyor onu demek istedim abi
[/quote
 işta aşağıda bir kısım parça kalıyorya onlar birleşip yeni kök yapıyor herhalde
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2021, 13:40:56 »
Mesala fut da ekilenlerin %95 çıkar adam gibi zarar vermeden yerleştirilirse ama yaptırılıcak işlem değil bu da o cihaz sayesinde donörden iyi alıyor greftleri sorunsuz

Tabi kişi faktörleri de mevcut onunda bir çok olumsuz sonucu vardır takip etmeden bilemezsin en az 100 konu

Burada 14 konusu başarılırı olan merkezin 200 konusu olsun o zaman gör cümbüşü bu işin doğasında var her saç olmuyor
Global Moderator

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2021, 13:41:52 »
[/quote
 işta aşağıda bir kısım parça kalıyorya onlar birleşip yeni kök yapıyor herhalde
[/quote]
abi o mantıkla kasapların parçaladıkları donörlerin de toparlaması lazım değil mi ben çevremde bi kaç kişide geri dönmeyen seyreklikler biliyorum
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2021, 13:43:44 »
AVA FUE (Automatic Vacuum-Assisted Follicular Unit Extraction) Alımda kullandığı yöntem. İnşallah burada da başlar hem donörler ziyan olmaz hem kökler zarar görmez

Başlarlar yakında ama önce kullanmayı öğrenmeleri gerek
Global Moderator

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 25 Ağustos 2021, 13:45:08 »
Başlarlar yakında ama önce kullanmayı öğrenmeleri gerek
ben acele etmeyeyim o zaman tedaviye devam :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #20 : 25 Ağustos 2021, 13:52:49 »
Ben fut gordum yurtdisinda adamlar sanki kavga yarasi gibi kucuk ve dogal acmislar anlamana imkan yok ve ever firesi cok az bazi ekimci mix fue fut calisiyor bizde nedense genel olarak fue. Bana Isi bilenin elinde mix mantikli duruyor cunku atiyorum sag donorde kocaman bir seyreklik mi 3 cm lik cizik mi(bunu 2-3 ekimlerde diyorum) yine de uzmana cok is dusuyor

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 25 Ağustos 2021, 14:24:32 »
bence bu adam açıklamadığı bir medikal tedavi de (operasyon videosunda prp kullandığını gösteriyor açıklıyor ama prp o derece faydalı değil gördüğüm kadarıyla) kullanıyor. benim aklıma gelen dutasteride ve exosomes uyguladığı yönünde. hastalarının saçları zift gibi olmuş hep resmen siyah protez takmışlar gibi hepsi.
özellikle exosomes incelenmeli diye düşünüyorum. yaptıran duyan araştıran var mıdır aramızda? ben konu açmıştım okuduğum bir makaleyi paylaşarak ama pek bilinmiyor galiba.
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 25 Ağustos 2021, 14:46:18 »
 slade bilmiyorumki.aman doğru olsunda metod milletin yuzu gulsun artık.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 25 Ağustos 2021, 14:58:59 »
slade bilmiyorumki.aman doğru olsunda metod milletin yuzu gulsun artık.
aynen öyle güzel bir metotla standart getirilse de çok başarılı ile çok başarısız arasındaki makas kapansa herkes parası neticesinde mutlu olsa.

bulunduğum şehirde exosomes bulamadım bulsam deneyecektim. Hatta Türkiye geneli bir kaç yer buldum (istanbul izmir bursa) yolum düşerse deneyeceğim. tedavimde paylaşırım eğer yaptırabilirsem.
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 25 Ağustos 2021, 17:04:39 »
 iyi olur

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #25 : 25 Ağustos 2021, 17:52:54 »
aynen öyle güzel bir metotla standart getirilse de çok başarılı ile çok başarısız arasındaki makas kapansa herkes parası neticesinde mutlu olsa.

bulunduğum şehirde exosomes bulamadım bulsam deneyecektim. Hatta Türkiye geneli bir kaç yer buldum (istanbul izmir bursa) yolum düşerse deneyeceğim. tedavimde paylaşırım eğer yaptırabilirsem.

Exosomes nedir hocam ?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 25 Ağustos 2021, 18:19:11 »
Exosomes nedir hocam ?
Eksozomlar, hücrelerden, özellikle kök hücrelerden salınan hücre dışı veziküller veya küçük kabarcıklardır. Bazı genetik bilgiler ve proteinler için kök hücrelerden diğer hücrelere mekik görevi görürler. 30-200 nanometre çapında çok küçük partiküller olup hücrenin yaklaşık   1/1000’i boyutundadırlar.

Hücre-hücre iletişimine izin verir, yakın ve uzak hücreler arasında hücre içi bilgilerin önemli düzenleyicileri olan molekülleri taşırlar. Hücreye nasıl ve ne zaman tepki verileceğini söyleyen farklı işlev ve amaçlarla bilgiyi taşırlar.

Böylece, Genç kök hücreler tarafından salınan eksozomların vücuttaki rejeneratif süreçleri düzenlemede ve gençleşmeye yardımcı olmada çok güçlü olduğu gösterilmiştir.

Eksozomlar yeni nesil hücresel tedavilerden birisidir. Eksozomlar hücre değildirler ancak vücudumuzdaki tüm hücrelerin iletişiminde ve gençleşmesinde hayati bir rol oynarlar

Yaşlanma, kronik hastalıklar, çevresel faktörler ve genetik bozukluklar kök hücrelerimizin diğer hücrelerle nasıl iletişim kurduğuna müdahale ederek iyileşme sürecini bozabilirler. Eksozomlar bu iletişim süreçlerinin düzenlenmesinde kilit rol oynarlar.
avodart&minox&xpecia

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 25 Ağustos 2021, 18:20:09 »
Eksozomların içinde neler vardır?

50 farklı bütüme faktörü;

Kollajen, Elastin ve Hyalüronik Asit Sentezi (üretimi),

Dermal rejuvenasyonun (yenilenmenin) uyarılması ,

Fibroblast sayısında artış,

Hücre bölünme hızında artış,

Epidermal rejuvenasyon (yenilenme) sağlar.

3 farklı anti-enflamatuvar sitokin!

Yara iyileşmesi

Lazer vb uygulamalar sonrası cildin  yatıştırılmasını,

Cildin bariyer fonksiyonunun geri  kazandırılmasını sağlar.

Cilt rejuvenasyonuyla (yenilenmesiyle) ilişkili 96 miRNA;

Anti enflamatuvar etki

Cildin bariyer fonksiyonunun korunmasını

Anti-aging etki

Cilt lekelerinin giderilmesi

Epidermal Rejenerasyon

Kaşıntının engellenmesini sağlar.

Cilt rejuvenasyonuyla ilişkili 184 protein;

Yara iyileşmesi,

Anti enflamatuvar etkiler,

Cildin bariyer fonksiyonunun korunması,

Anti-apoptoz (planlanmış hücre ölümünün engellenmesi),

Anti-aging etkiler,

Hücre çoğalması,

Epidermal Rejenerasyon,

Elastisite (Kollajen ve Elastin sentezi)  gibi etkiler sunarlar.

Exosome lar doza bağlı olarak Fibroblast hücre çoğalımını %80’e kadar artırabilmektedir…

Exosome lar Kollajen sentezini doza bağlı olarak 6 katına çıkarabilmektedir…

Exosome lar Elastin sentezini doza bağlı olarak 3 katına çıkarabilmektedir…
avodart&minox&xpecia

tedavim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 25 Ağustos 2021, 18:20:44 »
Eksozome tedavisi hangi endikasyonlarda kullanılır ?

Cilt gençleştirme /Anti aging

Leke tedavileri

Akne skarı tedavileri

Gözenekli cilt sıkılaştırma

Saç dökülmeleri

Atopik dermatit /Egzema

Eksozome tedavisi ne sıklıkta ve kaç seans uygulanır?

Endikasyona göre 7-14 günde bir 3-8 seans olarak mezoterapi tekniği ile uygulanmaktadır.
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 25 Ağustos 2021, 19:45:35 »
 yaş 41.42 ye giriom bende suraya yapayım gizli saklı karsıdan bakılcaksa anlaşılmıcaksa eksozom.32 falan tahmin ediyorlar yasımıda bu 1 2 sene içinde yaslanırım .belli yasa genc gelenler 40tan sonra birden çokuyor ornek fbli alex.onlemi almam gerek

Facebook Twitter Instagram