Gönderen Konu: dr zarev  (Okunma sayısı 9197 defa)

murattarum

• Hero Member
dr zarev
« : 25 Ağustos 2021, 06:00:53 »
Arkadaslar bu  dr zarev kimdir ne cidir mehdimidir peygambermidir.14.00 greft falan diyorlar.yani 2021 e kadar yoktuda sabah kalkti ekimcimi oldu.bulgarsitandaymis.yani bu ekim tarzi dogruysa bizim ekimciler yaninda tofas sahin gibi kaliyor.dogruysa dunyada kel kalmaz.ne biliyim sasirdim inandirici olamayacak kadar enteresan geldi.sizde bir arastirin yorum yapin.dusunceleriniz nelerdir.
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları
ŞUNLARADA BAKABİLİRSİNİZ

Spencer

• Hero Member
Ynt: dr zarev
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2021, 08:17:42 »
Forumdan biri gidip saç ektirmediği sürece asla emin olamayacağız.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2021, 10:54:23 »
Ben mesaj attım da geri dönüş yapmadılar. Spencer’in dediği gibi forum kurallarına uygun bir paylaşım olmadığı sürece efsane olarak kalacak bizim için :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2021, 10:58:29 »
Cok yogunmus 2021 hatta 2022 bile doluymus.yani oyle bir yer olsa 14.000 greft firesiz multi milyarderler devlet baskanlari bile gider orayi yikarlar yikarlar demiyorum orayi YIKARLAR
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2021, 12:01:40 »
 dünya saç alıyor donor halen kıyamet.bu doğru olsaydı dunyada o kadar baba ekimci aynı yontemi çoktan kapmıştı bundan  ama insallah doğrudur.abdye yerşelirdi falan.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2021, 12:05:37 »
dünya saç alıyor donor halen kıyamet.bu doğru olsaydı dunyada o kadar baba ekimci aynı yontemi çoktan kapmıştı bundan  ama insallah doğrudur.abdye yerşelirdi falan.
Abi 40 bin Euro’ya ekim yapınca nerede yaşadağının pek de önemi kalmaz diye düşünüyorum :) ektiklerinin çıktığını varsayalım ama donör bana da mantıksız geliyor
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2021, 12:19:43 »
 ekimci bir dra bu olayı sormuştum yıllar once cart curt yapılsa donorde gene saç kalırmı diye imkanı yok demişti ileriki yıllarda beklediğim calısma donorun zenginleştirilmesi ama kıl alınan yerde bir daha olmaz demişti fuede parça alındığı için yeniden oluşuyor bir kısım diyorlar o mantıktanmı gidiyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2021, 12:24:01 »
ekimci bir dra bu olayı sormuştum yıllar once cart curt yapılsa donorde gene saç kalırmı diye imkanı yok demişti ileriki yıllarda beklediğim calısma donorun zenginleştirilmesi ama kıl alınan yerde bir daha olmaz demişti fuede parça alındığı için yeniden oluşuyor bir kısım diyorlar o mantıktanmı gidiyor.
Bunun olması için donör altının komple kök olması lazım yanlış mı düşünüyorum
avodart&minox&xpecia

tedavim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2021, 12:46:41 »
Vakumlu saç alıyor alınan greftler zarar görmüyor çıkışlar fresiz oluyor. Hepsi bu

Bu vakumlu cihaz almanya da var eğtimi de var yakında buna gecer merkezler ve sonlar çok iyi olmaya başlar
« Son Düzenleme: 25 Ağustos 2021, 13:30:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2021, 12:52:06 »
Dunyada o kadar yer varken bulgaristanda bulmasi bu teknolojiyi enteresan
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2021, 12:56:20 »
Bizim ekimciler neden bu teknolojiyi kullanmiyor ? Avrupada kisi olarak en cok sac ameliyati yapan yerlerden biriyiz kalite baya artardi diye dusunuyorum kaldiki suan da fiyat aralagi gayet genis durumu olan yine yaptirirdi

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2021, 13:00:26 »
AVA FUE (Automatic Vacuum-Assisted Follicular Unit Extraction) Alımda kullandığı yöntem. İnşallah burada da başlar hem donörler ziyan olmaz hem kökler zarar görmez
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2021, 13:06:38 »
Bunun olması için donör altının komple kök olması lazım yanlış mı düşünüyorum
alınanlardan geri gelenler oluyormuş falan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2021, 13:28:03 »
alınanlardan geri gelenler oluyormuş falan

Yani kök dolu ki geliyor onu demek istedim abi
avodart&minox&xpecia

tedavim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2021, 13:31:12 »
Dunyada o kadar yer varken bulgaristanda bulmasi bu teknolojiyi enteresan

O icat etmedi Alman malı cihaz
Global Moderator