Gönderen Konu: bu saça minox eklenirmi yada baska je yapabilirim (videolu)  (Okunma sayısı 1782 defa)

Lauri

• Hero Member
Ynt: bu saça minox eklenirmi yada baska je yapabilirim (videolu)
« Yanıtla #15 : 26 Ağustos 2021, 18:41:00 »
Dutasın yarılanma ömrü burda ne demek istiyorsunuz anlamadımda yani şey mi bu ilacın belirli bir kullanım kotası mı var 3 yıl 5 yıl 7 yıl vs gibi ondan sonra alınması sakıncalı mı hayati tehlikesi mi var belir li bir dozdan sonra ve yıldan sonra kullanılamıyor mu sakınca mı oluşturuyor cevaplarsanız sevinirim abi teşekkürler

Yarılanma ömrü, ilacın vücuttan atılma süresiyle alakalı diye tarif edebilirim sanırım. İlacı aldıktan sonra vücut bunu yavaş yvaş sistemden atmaya başlar. Bu kimi ilaçta çok hızlıdır kiminde yavaştır. Finasta 6-8 saat arasında, Dutasteridde ise 5 haftadır bu. Biraz karmaşık bir konu ben de hekim değilim çok detaylı izah edemeyeceğim bu konyu ama. 6-8 saat diyince de 1mg aldın, 8 saat sonra 0.5mg kldı vücudunda gibi düşünmek de tam doğru değil. Bu iaçlar vücutta dokularda birikmekte, depolanmakta.

Finasterid aldıktan sonra (yanlış bilmiyorsam) vücudun tüm etkeni tamamen sistemden atması 90gün civarında sürüyormuş. Dutasteridde bu kat ve kat fazla olsa gerek, 5 haftalık yarılanma ömrünü düşününce. Yarılanma ömrünün uzun olmasınun kötü tarafı, örneğin ilaçtan bir yanetki gördün veya bıraktın diyelim, etkisi hemen geçemiyor. Aylarca beklemek gerekiyor. Tabi ne kadar uzun süre kullandıysan, dokularda o kdar fazla birikmiş olacak, bu da temizlenme süresini uzatır.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 26 Ağustos 2021, 23:03:36 »
linkte açmadı bende normal resim koysaydın ya

resimde her acidan farkli bir yanilma var ama senin icin anlik cekiyorum hemen buyur

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 26 Ağustos 2021, 23:15:05 »
 kiremitler yumuşamış.önler dhtye dayanıksız dikkat.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 27 Ağustos 2021, 00:44:41 »
kiremitler yumuşamış.önler dhtye dayanıksız dikkat.
ne yapabilirim peki hem fin hem dut kullaniyom daha napayim ?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 27 Ağustos 2021, 06:07:23 »
 fin yüzde 40 dust  55 azaltır.bloker losyonda eklebilirsin önler dht ya dayanıksız hersey kodlanmış genetik dokuulmenin agresifliğine bağlı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2021, 18:42:54 »
fin yüzde 40 dust  55 azaltır.bloker losyonda eklebilirsin önler dht ya dayanıksız hersey kodlanmış genetik dokuulmenin agresifliğine bağlı
aynen oyle kodlanmis 5 erkek kardeşiz hepsinin yolu böyle losyon derken ne ekliyim dht engeleyen losyon var mioi minoxil eklimmi

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 27 Ağustos 2021, 19:33:03 »
aynen oyle kodlanmis 5 erkek kardeşiz hepsinin yolu böyle losyon derken ne ekliyim dht engeleyen losyon var mioi minoxil eklimmi

Topikal finas veya miracle losyonu kasrediyor sanırım emekli abi. Miracle yerine sadece spiro ile de hazırlanabilir belki. Ama oral finas kullanmış yeterli gelmemişken bu ne kadar iş görür bilemedim.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2021, 19:34:17 »
 miracle spiro veya baska dht bloker losyonları arastır

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 28 Ağustos 2021, 10:24:26 »
Topikal finas veya miracle losyonu kasrediyor sanırım emekli abi. Miracle yerine sadece spiro ile de hazırlanabilir belki. Ama oral finas kullanmış yeterli gelmemişken bu ne kadar iş görür bilemedim.
aynen dht blockerleri zaten agizdan alıyorum finasin falan deriden emilimide yok diye biliyorum zaten spiro falan zateb hayal hem pahali hem gelen ürün o mu degil mi bilinmez

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 28 Ağustos 2021, 11:16:42 »
 finas yüzde 40 baskılar.spiro kendin yaparsın evde.saçlı deridende uzaklaştırırsın dhtyi tabi oral kadr faydalı olmaz yan destek olarak.

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 28 Ağustos 2021, 13:12:00 »
aynen dht blockerleri zaten agizdan alıyorum finasin falan deriden emilimide yok diye biliyorum zaten spiro falan zateb hayal hem pahali hem gelen ürün o mu degil mi bilinmez

Aldactone 100mg ile bir dene istersen. Artık ne kadarı çözünür bilemiyorum, saf etken gibi olmaz tabi. Miracle losyonun çıktığı diğer saç forumunda orijinal konuyu inceledin mi hiç? Bazı kişilerde acayip işe yarıyor. 3-4 ay bir dene, belki faydasını görürsün. Görmezsen de en azından bi yolu tüketmiş olursun. ( Dozajı abartma tabi :))

Hazırlanışı konusunda da, o sitenin admini bi youtube kanalı açıp anlatmıştı. Tabletleri suda eritip süzdürüp etil alkol gliserin fln ekleyip hazırlıyor.

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 28 Ağustos 2021, 13:26:09 »
Aldactone 100mg ile bir dene istersen. Artık ne kadarı çözünür bilemiyorum, saf etken gibi olmaz tabi. Miracle losyonun çıktığı diğer saç forumunda orijinal konuyu inceledin mi hiç? Bazı kişilerde acayip işe yarıyor. 3-4 ay bir dene, belki faydasını görürsün. Görmezsen de en azından bi yolu tüketmiş olursun. ( Dozajı abartma tabi :))

Hazırlanışı konusunda da, o sitenin admini bi youtube kanalı açıp anlatmıştı. Tabletleri suda eritip süzdürüp etil alkol gliserin fln ekleyip hazırlıyor.

miracle losyonumu dene diyorsun

siyabentqxqx

• Sr. Member
« Yanıtla #27 : 28 Ağustos 2021, 13:26:47 »

miracleyi uzun zaman once incelemistim onu mu dene diyosun yoksa ayri spiro mu

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 28 Ağustos 2021, 13:27:35 »
Abi çok güzel açıkladın yarılanma ömrü konusunu peki bir şey daha soracağım ben araştırdım bulamadım belki senin bu konu hakkında bir bilgin vardır şimdi bazı ilaçların belirli kullanım süreleri vardır Dutasterid ya da finasteridde senin bildiğin kadarıyla böyle bir şey var mı hani mesela 1 3 5 yıldan vs.gibi fazla kullanılması sakıncalıdır gibi bildğin kadarıyla söylersen sevinirim teşekkürler

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 28 Ağustos 2021, 13:29:27 »
Birde benim forumda açmış olduğum bir konum var Dutasterid Şakaklarda saç çıkarır mı diye bir konu o konumun 3. ve 4. sayflarında saçımın fotoğraflarını paylaştım size zahmet inceleyip analiz edip kendi görüş ve tavsyielerinizi yazarsanız sevinirim sizlerin bilgi ve tecrübelerine ihtiyacımız var tekrardan teşekkürler.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

Facebook Twitter Instagram