yorumun icin teşekkür ederim yasim 22 bir iki aya 23 oluyorum evet videolu daha iyi anlasilacagini dusundum ondan böyle yaptım minox icin bekleyeyimmi diyosun yani dutasa nekadar sans verim bide bir gun fin birgun dut seklinde ilerlemem yanlismi 8-9 ay fin kullandim o yuzden birakmiyim dedim yanina ekledim
Dostum ben pandemi başlarında ilk oral antiandrojen kullandığım dönemdeki notlaırma baktım, 4-5 ay finas ile başlamıştım, sonra 3 4 ay kadar haftada 2-3 -4 dutas kalan günler finas şeklinde ilerlemişim. En son da 1-2 ay arası günlük dutas kullanmışım. Dutas zaten dokuda biraz birikttikten sonra haftada 1-2 alınması yeterli diye biliyorum.
Belki 1 hafta 10 gün süresince günlük kullanım sonrasında haftada 2 yeterli olacaktır bence. Gün aşırı kullanıyorsan o da olur diye düşünüyorum. Dutasa geçmekte kararlı mısın yaşın da gençmiş ama aman dikkat et doktor kontrollerini tahlillerini fln yaptır. Dutasın yarılanma ömrünün çok olmaSı büyük sorun. Finasa göre daha çok işe yaradığını düşünüyorum.
Benim fotolara denk geldin mi hiç bilmiyorum ama nw skalasına pek uymayan tepe ve üstte genel bir seyrelmem vardı brnim. Nw4-5 arasıdır belki. Dutasla birlikte vertex falan daha hızlı uzamaya başlamıştı. Çok hafif kalınlaşmalar da başlamıştı. Tabi benim dökülme ileri seviye oldupu için muhtemelen daha belirgin sonuçları görebilmek için 1. Yılı veya 1,5. Yıl sonunu beklemem gerekirdi belki. Ama dutasın kulak çınlamasına sebep olduğunu düşündüğümden bıraktım. Değilse devam ederdim sanırım. (Hafif-orta arası cinsel yanrtkilerine rağmen belki de)
Minoxile başlamalı mısın bilmiyoeum ama dutasterid beni korkutuyor açıkcası. Çoook uzun bu meretin vücuttan atılması, tamamen atılınca bünye de tamamen eskiye döner mi bilemiyorum. Minoxil bence çok çok daha masum bir etkendir. Bir kaç ay mevcut tedavini sürdür, değişiklik olmazsa o zaman tekrar değerlendirirsin olmadı.