egzamadan falan pek anlamam ama vichynin sampuanları o alanda iyi deniliyor
evet hocam onu da burada çok duymuştum , ama dökülme karşıtı da olan olursa daha iyi olur diye prozinc sormuştum . şimdilik vichy siparişimi verdim
bu dökülmenin bir diğer nedeni de egzamamın olması galiba zaten 7 yıldır kurtulamadım ama en ateşli dönemlerinden birini yaşıyorum şuan, 1 haftadır sakalımda bile hiç olmadığı kadar dökülen oluyor . Umarım toparlarım
bu konu dışında ektirmeyi düşündüğüm iki isim vardı diyebilirim birisi serkan aygın diğeri asuman hair, Forumu uzun süredir takip ediyorum birçok konuya baktım güncel olarak asuman hair dışında şakaklara bu kadar cesurca giren yok her ekiminde şakaklara da müdahale ediyor , serkan aygında ise 2 yıl önceki bazı ekimlerde gördüm o da belli belirsiz son 1 yıldır hiç şakağa müdahale ettiği ekime denk gelmedim. Yapıyorsa bile az demekki.
asuman haira muayene olamadım srkan aygında bir doktor yalap şap bir muayene yaptığında hızlıca kafamı çizip geçti şakaklara hiç dokunmadı, doktor her ne kadar ilgisizse de asistanlar işinde başarılı ona sorduğumda oralara da ekilir falan demişti ama kesin planlama olmadı sonuçta.
bu konuda sizlerin görüşü nedir asuman hair dışında şakağa girenin pek olmaması asuman hairin kendine güveni ve başarılı sonuç aldığına inanması mı , yoksa ne yaparsa yapılsın orda doğallık yakalamanın zor olduğu için mi diğerleri bulaşmıyor.
Çoğu kişi ilk günler kafanın her yerini çekip atıyor ama ekimin belli olmaya başladığı 5-6. aydan sonra en yakışıklı halleriyle sadece profillik fotoğraf ve tepeden bir çekim geliyor, yanlar doğal mı yorum yapamıyorum ben