Gönderen Konu: 26 yaş saç ekim tavsiyei  (Okunma sayısı 5589 defa)

monsieurvincent

• Full Member
Ynt: 26 yaş saç ekim tavsiyei
« Yanıtla #45 : 04 Ocak 2022, 22:40:07 »
aynı maddeyi kullanırken marka değiliklikleri bile olumsuz yansıyabiliyor.

vallahi deli gibi pişmanım şuanda , bir konuda görmüştüm hair forte yerine kapigen ya da evocapil daha iyi olur onun procapil oranı daha yüksek demiş. Ben de baya faydasını gördüğüm için düz mantıkla evet ya neden böyle yapmayayım ben de dedim .  Şuan sonuç üzücü umarım toparlar :(

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #46 : 04 Ocak 2022, 22:41:14 »
Prp de yapmayı düşünüyorum bu konuda fikri ya da tavsiyesi olan var mı.   Diş doktoruyum arkadaşımın kliniğinde prp aleti varmış onunla yapmayı düşünüyorum 8 sean 3 hafta arayla diye düşündüm.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 04 Ocak 2022, 23:33:46 »
 oncelikle neyden fayda gorduysen ona geri don sabit kal.prp daha çok ileriki yaslarda etkilidir.kanı alıp şunu bunu katıp birde gencleştirip geri veriyorlar saç gecmişteki gibi besleniyor.bir omur devamlılık sart 6 ayda bire dusurursun.igf daha iyi.kandan prpden farklı olarak buyume faktorlerini ayırt edip oyle saçı veriyorlarmış.imkanın varsa yap tabi.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #48 : 14 Ocak 2022, 13:34:37 »
prozinc plus şampuan da kullanmayı düşünüyorum ,  bende egzama da var prozincin farklı çeşitleri varmış kahverengi olan dökülme karşıtı deniyor bu şampuan egzamaya da iyi gelir mi yoksa direkt kepek karşıtı olanı mı alayım.    Ya da ikisini alıp dönüşümlü mü kullanmalı , kullandığım spreyden ve saçımın yağlı olmasından dolayı zaten her sabah saçımı yıkıyorum

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 14 Ocak 2022, 23:51:45 »
 egzamadan falan pek anlamam ama vichynin sampuanları o alanda iyi deniliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #50 : 17 Ocak 2022, 11:16:21 »
egzamadan falan pek anlamam ama vichynin sampuanları o alanda iyi deniliyor

evet hocam onu da burada çok duymuştum , ama dökülme karşıtı da olan olursa daha iyi olur diye prozinc sormuştum . şimdilik vichy siparişimi verdim :)  bu dökülmenin bir diğer nedeni de egzamamın olması galiba zaten 7 yıldır kurtulamadım ama en ateşli dönemlerinden birini yaşıyorum şuan, 1 haftadır sakalımda bile hiç olmadığı kadar dökülen oluyor .  Umarım toparlarım 

bu konu dışında ektirmeyi düşündüğüm iki isim vardı diyebilirim birisi serkan aygın diğeri asuman hair,   Forumu uzun süredir takip ediyorum birçok konuya baktım güncel olarak asuman hair dışında şakaklara bu kadar cesurca giren yok her ekiminde şakaklara da müdahale ediyor , serkan aygında ise 2 yıl önceki bazı ekimlerde gördüm o da belli belirsiz son 1 yıldır hiç şakağa müdahale ettiği ekime denk gelmedim. Yapıyorsa bile az demekki. 

asuman haira muayene olamadım srkan aygında bir doktor yalap şap bir muayene yaptığında hızlıca kafamı çizip geçti şakaklara hiç dokunmadı, doktor her ne kadar ilgisizse de asistanlar işinde başarılı ona sorduğumda oralara da ekilir falan demişti ama kesin planlama olmadı sonuçta.

bu konuda sizlerin görüşü nedir asuman hair dışında şakağa girenin pek olmaması asuman hairin kendine güveni ve başarılı sonuç aldığına inanması mı , yoksa ne yaparsa yapılsın orda doğallık yakalamanın zor olduğu için mi diğerleri bulaşmıyor.

Çoğu kişi ilk günler kafanın her yerini çekip atıyor ama ekimin belli olmaya başladığı 5-6. aydan sonra en yakışıklı halleriyle sadece profillik fotoğraf ve tepeden bir çekim geliyor, yanlar doğal mı yorum yapamıyorum ben

fatibum

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 17 Ocak 2022, 17:35:03 »
Hocam Medeks hair de var şakak bölgesine ekim yapan,araştırabilirsiniz formda çok başlıği var

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #52 : 17 Ocak 2022, 23:05:58 »
Hocam Medeks hair de var şakak bölgesine ekim yapan,araştırabilirsiniz formda çok başlıği var

dikkatimi çekmemiş galiba hocam, genelde agresif ekimlerle aklımda kalmışlar nw7lere 5-6 bin greftli ekimleri aklıma geliyor medeks deyince

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #53 : 17 Ocak 2022, 23:24:26 »
 hocam her ekimcinin metodu vardır mesela bu işte ün salmışlardan dr kul aralara girme taraftarı değildir tepeyede pek ekmez ama bazı ekimcilerde onden daha çok tepede basarılıdır.serkan aygın aralara girdiği yerdeki saçları yok sayar çoğu ekimci oyle yapmaz tamam cılızlar ekimde ölür ama otekileri guclendir der.şakaklar ekilmesi gerekiyorsa ekilir tepe ekimi daha zordur şakak ekimide kolay değil ama bir sürü insan ektirdi sorun olmadı.onemli olan kırılma noktası şu  çizilcek yeni çizgi yuzle uyumlu olucakmı şakaklarına ekildiğinde sana daha çok yakıscaksa tabiki ekilmeli.çıkarda sorun yok yeterki iyi yer eksin

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #54 : 02 Ekim 2022, 13:35:33 »
3-4 ayda bir çok şiddetli dökülme yaşıyorum daha sonrasında da saç çok güzel topluyor, o halini görünce ekimden vazgeçiyorum çevremden harika tepkiler alıyorum şimdiki gibi şiddetli döküldüğünde seyrelme artıp kafa parlayınca moralim altüst oluyor. 

1 yılı aşkın süredir proscar kullanıyorum 1-2 etkisini görsem de bunlara yan etki denemez hayatımı etkilemedi , rahatsız edici durumlar değiller , olan da çok çok nadir oluyor zaten belki ilaçtan bile değil.

Her neyse şubat gibi yine yoğun dökülme döneminde hairfortenşn içine dutastreid katmaya başladım. Bu ne kadar etkili bilmiyorum ama çaresizlikle denedim.
Şuan tedavim günde 1/4 proscar ,bazen unutsam da xpecia günde 1 ve dutastreid katılmış hairforte sprey geceleri sıkıyorum. Fakat Dutayı bu spreye katma yerine oral yolla almak  istiyorum. 

dutanın uygun kullanımı nedir ? proscarı bırakmak kötü etkiler mi beni, acaba 3-4 gün proscarımı alıp aralara duta mı eklemeliyim. Bu şekilde 7-8 gün içinde 2 kere kullanmış olacağım

tavsiyeleri bekliyorum

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #55 : 06 Ocak 2023, 21:46:47 »
3-4 ayda bir çok şiddetli dökülme yaşıyorum daha sonrasında da saç çok güzel topluyor, o halini görünce ekimden vazgeçiyorum çevremden harika tepkiler alıyorum şimdiki gibi şiddetli döküldüğünde seyrelme artıp kafa parlayınca moralim altüst oluyor. 

1 yılı aşkın süredir proscar kullanıyorum 1-2 etkisini görsem de bunlara yan etki denemez hayatımı etkilemedi , rahatsız edici durumlar değiller , olan da çok çok nadir oluyor zaten belki ilaçtan bile değil.

Her neyse şubat gibi yine yoğun dökülme döneminde hairfortenşn içine dutastreid katmaya başladım. Bu ne kadar etkili bilmiyorum ama çaresizlikle denedim.
Şuan tedavim günde 1/4 proscar ,bazen unutsam da xpecia günde 1 ve dutastreid katılmış hairforte sprey geceleri sıkıyorum. Fakat Dutayı bu spreye katma yerine oral yolla almak  istiyorum. 

dutanın uygun kullanımı nedir ? proscarı bırakmak kötü etkiler mi beni, acaba 3-4 gün proscarımı alıp aralara duta mı eklemeliyim. Bu şekilde 7-8 gün içinde 2 kere kullanmış olacağım

tavsiyeleri bekliyorum

4 ay önce sormuştum ama dönüş alamadım , yine aynısı oldu bu mesajdan sonra saç toparlandı tam iyiyz derken 1-2 haftadır ciddi bir dökülme ve gözle görülür seyrelme yaşıuorum.
finası duta ile mi değiştirmeliyim yoksa dönüşümlü şekilde haftada 2 duta 5 fin mi yapmalıyım

ya da bu döngülerin nedeni hairfortemidir , onu bıraksam saçlar hep böyle seyrek mi kalır yoksa döngü olayından kurtulup finas ya da duta ile daha sağlıkllı bir hale mi kavuşurum kafamda deli sorular bir yardım eden olursa mutlu olurum

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #56 : 06 Ocak 2023, 21:49:23 »
Mesela askerden döndüğümde ağustos eylül gibi bu noktaya gelmiştim ama askere gitmeden mayıs haziran başında yine o iğrenç döngüyle sağlam döktüm

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #57 : 06 Ocak 2023, 21:52:21 »
Şimdi ise bu haldeyim daha ne kadar seyrelir bilmiyorum geçen sene bu dönemdeki döngüde çok daha ciddi dökmüştüm.   ( çektiğim tüm fotoğrafları direkt pencereye karşı yoğun güneş ışığıyla çekiyorum)

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #58 : 06 Ocak 2023, 21:53:47 »
medikal tedavimde bir şeyler yanlış yapıyorum gibi düzenleme konusunda yol gösterilirse sevinirim, ilk attığım fotoğraftaki gibi bir seviyede saçımı tutabilsem bana yetecek zaten :)

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #59 : 06 Ocak 2023, 22:12:07 »
 gunluk fin masaj haftada 1 2 kere dermollerle ilerlesen.

Facebook Twitter Instagram