İyi günler bu forumu kullanan ve takip eden herkes gibi birçok şeyi denedikten sonra son durak olan saç ekimine karar verdim, uzun süredir aklımda asuman hair vardı bugün whatsapp üzerinden kısa bir konuşmamız oldu klinikle ama ezbere söylenen cümleler gibi geldi, olumlu yönde yanlış yönlendirmemek için direkt ışık altında fotoğraflar atmıştım 2 kere 5 aydır xpecia ve hairforte kullandığımı söylememe rağmen bana xpecia kullanmam gerektiğini tavsiye ettiler ve 3 ay sonra tekrar fotoğraf istediler,
dediklerinde haklı olma ihtimalleri yüksek zaten umutsuz vaka olmasak saç ekimi düşünmezdik
ama kendim de diş hekimiyim diğer üyelerin aksine bu yaklaşımlarının mükemmeliyetçiliklerinden değil tamamen hasta yoğunluğundan dolayı öteleme olduğunu düşünüyorum en azından klinikte yüzyüze görüşülüp saç ve çevre dokusu muayene edilip ona göre bir yol izleyebilirdik gibi geliyor .
şuan aklımda klinik olarak serkan aygın var başka tavsiye edeceğiniz klinik varsa memnun olurum onları da bir araştırmak isterim.
Ekim öncesi takviye ve prp gibi tedavi önerilerine açığım ,
çevremde kimisi 26 yaş erken derken kimisi saç bu yaşında lazım diyor
kısacası tüm tavsiye önerilerinize açığım
konuya öğlen bol ışık altında çektiklerimi değil evde yarım saat önce normal ışık altında çektiklerimi atıyorum, saçlar 2-3 numara karışık kesik