Gönderen Konu: 26 yaş saç ekim tavsiyei  (Okunma sayısı 5598 defa)

monsieurvincent

• Full Member
26 yaş saç ekim tavsiyei
« : 24 Ağustos 2021, 19:52:48 »
İyi günler bu forumu kullanan ve takip eden herkes gibi birçok şeyi denedikten sonra son durak olan saç ekimine karar verdim, uzun süredir aklımda asuman hair vardı bugün whatsapp üzerinden kısa bir konuşmamız oldu klinikle ama ezbere söylenen cümleler gibi geldi, olumlu yönde yanlış yönlendirmemek  için direkt ışık altında fotoğraflar atmıştım 2 kere 5 aydır xpecia ve hairforte kullandığımı söylememe rağmen bana xpecia kullanmam gerektiğini tavsiye ettiler ve 3 ay sonra tekrar fotoğraf istediler, 
dediklerinde haklı olma ihtimalleri yüksek zaten umutsuz vaka olmasak saç ekimi düşünmezdik :) ama kendim de diş hekimiyim diğer üyelerin aksine bu yaklaşımlarının mükemmeliyetçiliklerinden değil tamamen hasta yoğunluğundan dolayı öteleme olduğunu düşünüyorum en azından klinikte yüzyüze görüşülüp saç ve çevre dokusu muayene edilip ona göre bir yol izleyebilirdik gibi geliyor .
şuan aklımda klinik olarak serkan aygın var başka tavsiye edeceğiniz klinik varsa memnun olurum onları da bir araştırmak isterim.
Ekim öncesi takviye ve prp gibi tedavi önerilerine açığım ,
çevremde kimisi 26 yaş erken derken kimisi saç bu yaşında lazım diyor

kısacası tüm tavsiye önerilerinize açığım

konuya öğlen bol ışık altında çektiklerimi değil evde yarım saat önce normal ışık altında çektiklerimi atıyorum, saçlar 2-3 numara karışık kesik

monsieurvincent

• Full Member
Ynt: 26 yaş saç ekim tavsiyei
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2021, 19:56:45 »
devamı

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2021, 19:59:43 »
bir diğer sorumda öncelikle hintel hocamıza varsa başka meslek taş ya da bilgili kişi tavsiye verirse güzel olur :)

hintel hocam bir konuda denk gelmiştim siz de diş hekimiydiniz galiba ekimden sonra mesleki açıdan dikkat etmem gereken durum varmıdır , oluşan aerasöl ve damlacıkların enfeksiyon oluşturma riski var mı , ya da bone vs kullanmam tedaviyi olumsuz etkiler mi

forzahakan58

• Full Member
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2021, 22:19:14 »
Ben bu saça Ekim yerine tedavinin daha faydalı olacağını düşünüyorum. En azından bi 6 ay minox ve finasterid denenebilir. Köklerin ölmediği düşüncesindeyim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2021, 22:28:43 »
hocam 5 aydır xpecia ve hairforte sprey kullanıyorum baya faydasını gördüm sadece son 1 haftadır tekrardan dökülme başladı gibi geliyor ama normal bir dökülme de olabilir bu ,
bunları kullanmaya devam edeceğim belki proscar 1/4e de başlayabilirim
bu şekilde daha da toparlanmam artacaktır ama tatmin edici bir kapatıcılık alabilirmiyim şüpheliyim

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 24 Ağustos 2021, 23:25:58 »
Dökülmen devam edicek dostum saçlarında incelmiş tepeye girme çok rahatsız ediyorsa ortaya kadar ektir sadece şimdilik
Global Moderator

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2021, 23:31:32 »
hocam 5 aydır xpecia ve hairforte sprey kullanıyorum baya faydasını gördüm sadece son 1 haftadır tekrardan dökülme başladı gibi geliyor ama normal bir dökülme de olabilir bu ,
bunları kullanmaya devam edeceğim belki proscar 1/4e de başlayabilirim
bu şekilde daha da toparlanmam artacaktır ama tatmin edici bir kapatıcılık alabilirmiyim şüpheliyim
Nw-7 incelmesi ama iyi bir alıcıysan oral dht baskılayıcılarla nw 3 kalır ve gayet de güçlü olur düşüncesindeyim. Medikal tedavini ekim öncesi bir tık arttırarak çok daha güzel bir sonuç alabilirsin sanki.
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Münir

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2021, 02:09:02 »
ön tarafa çizgi çeksinler yeter en fazla bin greft kadar yapan merkez bulursan banada haber ver  :)

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2021, 10:23:32 »
Dökülmen devam edicek dostum saçlarında incelmiş tepeye girme çok rahatsız ediyorsa ortaya kadar ektir sadece şimdilik
Ekim için erken olduğunu mu düşünüyorsunuz hocam , vertexten çok umutlu değilim zaten, serkan aygın yada medexe muayene olmayı düşünüyorum , bu fotoğraflardan anlyabildiğiniz kadar tahmini kaç greftlik işlem olur

onun dışında xpecia ve proscarı birlikte almam sakıncalı mı yoksa vücut olumsuz tepki vermezse ikisi birlikte daha mı başarılı olur

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #9 : 25 Ağustos 2021, 10:26:25 »
Nw-7 incelmesi ama iyi bir alıcıysan oral dht baskılayıcılarla nw 3 kalır ve gayet de güçlü olur düşüncesindeyim. Medikal tedavini ekim öncesi bir tık arttırarak çok daha güzel bir sonuç alabilirsin sanki.

ben de daha hazır girme düşüncesindeyim hocam proscara başlayacağım yakında onun dışında öneriniz varmıdır  , ve ekimi sizce ne zaman düşünmeliyim ben ekimde yaptırmak istiyordum ama biraz daha medikal tedavi olduktan sonra mı uyapmalı

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2021, 10:27:54 »
ön tarafa çizgi çeksinler yeter en fazla bin greft kadar yapan merkez bulursan banada haber ver  :)

hocam şuana kadar duyduğum en olumlu geri dönüş ama o kadar da harika bir malzeme yok maalesef elimde  :D   kafa büyük alın geniş seyrek alan fazla gibi , ortaları da sıklaştırmak gerek sanki

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2021, 10:47:54 »
ben de daha hazır girme düşüncesindeyim hocam proscara başlayacağım yakında onun dışında öneriniz varmıdır  , ve ekimi sizce ne zaman düşünmeliyim ben ekimde yaptırmak istiyordum ama biraz daha medikal tedavi olduktan sonra mı uyapmalı
Ben proscara başladıktan 1 sene sonrasını düşünürdüm. Hatta cesaret edebilirsem avodart bir seneyi doldurunca şakak ve ön çizgiyi sıklaştıracağım inşallah :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #12 : 25 Ağustos 2021, 10:55:59 »
Bu da anlık perde olan pencereye karşı çekilmiş fotoğrafım , geçen hafta 3 numara kestirmiştim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #13 : 25 Ağustos 2021, 10:57:53 »
Ben proscara başladıktan 1 sene sonrasını düşünürdüm. Hatta cesaret edebilirsem avodart bir seneyi doldurunca şakak ve ön çizgiyi sıklaştıracağım inşallah :)
hocam daha önce de öğrencilik zamanında propecia kullanmıştım sonrasında maliyeti yüksek geldi bıraktım ,onda bile çok zor karar verip başladık malum nedenlerden :) avodartı kullanmam gibi çok da kurcalamayalım :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 25 Ağustos 2021, 10:59:58 »
Bu da anlık perde olan pencereye karşı çekilmiş fotoğrafım , geçen hafta 3 numara kestirmiştim
Hocam konuma bakabilirsin saçların benim tedaviye başladığımdan çok daha iyi durumda maşallah. Malum sebepleri kafana takarsan yaşarsın :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

Facebook Twitter Instagram