Gönderen Konu: 26 yaş saç ekim tavsiyei  (Okunma sayısı 5610 defa)

monsieurvincent

• Full Member
Ynt: 26 yaş saç ekim tavsiyei
« Yanıtla #30 : 30 Ağustos 2021, 16:00:33 »
Bilgehan Aydının Be Asthetic kliniğine de muayene olmayı düşünüyordum , çalıştığım hastanede birisi ektirmiş ve memnundu ,forumdaki son konularını inceledim son 5-6 ayda memnun olan göremedim neredeyse instagram hesabına da baktım galiba ekipleri de dağılmış bir kargaşa hakim , burun estetiği ile alakalı da medyada haber olmuş vs vs
kısaca bu seçeneği eledim 
Benim durumuma göre önerebileceğiniz klinik var mıdır onları da araştırayım uygun görürsem bir muayene olurum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 30 Ağustos 2021, 16:06:01 »
Bilgehan Aydının Be Asthetic kliniğine de muayene olmayı düşünüyordum , çalıştığım hastanede birisi ektirmiş ve memnundu ,forumdaki son konularını inceledim son 5-6 ayda memnun olan göremedim neredeyse instagram hesabına da baktım galiba ekipleri de dağılmış bir kargaşa hakim , burun estetiği ile alakalı da medyada haber olmuş vs vs
kısaca bu seçeneği eledim 
Benim durumuma göre önerebileceğiniz klinik var mıdır onları da araştırayım uygun görürsem bir muayene olurum

Bütçen nedir ?

Global Moderator

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #32 : 30 Ağustos 2021, 16:17:58 »
Bütçen nedir ?
hocam serkan aygın klinik şuan için 12 bin dedi , benim de ödemeyi göze alacağım rakamlar bunlar max 15 olur diye düşünüyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 30 Ağustos 2021, 16:29:13 »
hocam serkan aygın klinik şuan için 12 bin dedi , benim de ödemeyi göze alacağım rakamlar bunlar max 15 olur diye düşünüyorum

Anladım

Serkan aygın Şahin çelik asuman hanım. medeks. akL bunlara bakabilirsin.
« Son Düzenleme: 18 Ekim 2021, 12:42:02 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #34 : 30 Ağustos 2021, 16:36:24 »
teşekkürler

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #35 : 10 Eylül 2021, 12:17:55 »
ön tarafa çizgi çeksinler yeter en fazla bin greft kadar yapan merkez bulursan banada haber ver  :)

hocam medikal tedavi biraz başarılı olsun  sizin dediğiniz tarzda bir ekim de kafamda yeşillenmeye başladı açıkcası, kararı 3-4 ay sonra vereceğim ama bu tarz bi merkez bulursanız bana da siz haber verin :D

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #36 : 17 Ekim 2021, 18:22:27 »
şuanda gidişattan mutluyum buraya attığım fotoğraflarda saçım 3numaraydı zaten biraz uzayınca kapatıcılık artıyor medikal tedavi de bence pozitif yönde devam ediyor
ekim öncesi saha ve donör için çok iyi oldu ama bu haliyle bile memnun sayılırım en erken 2022 ağustos eylülde belki ekim düşünürüm o da alın ve şakakran dolayı
zaten gelelim asıl soruya

şimdi ben yaklaşık 7 aylık xpecia ve procapil ve  2 aylık proscar 1/4 ile güzel bir yol aldım donör ve seyrek saçlı alanda ama bu alın ve şakaklardaki saçsız deriyi nasıl hazırlayabilirim bunun bir yolu varmıdır , malum bazı bölgeler 1 yıldır ilerledikçe5-6 yıldır saç olmayan güneşle rüzgarla vs sertleşen  alanlar var ,  bu bölgedeki ekim öncesinde nasıl bir destekleyici yol izlemeliyim ??

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #37 : 17 Ekim 2021, 19:00:44 »
Mevcut halinin fotoğraflarını atabilir misin hocam merak ettim
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #38 : 18 Ekim 2021, 12:36:11 »
Mevcut halinin fotoğraflarını atabilir misin hocam merak ettim

İlk mesajdaki gibi düzenli bir fotoğraf çekemedim şimdilik ona üşeniyorum açıkcası aralık ayında ekim merkezlerine atmak için çektiğimde yüklerim, daha tedavinin başları sayılır bu şekilde pek gelişim görülmesi mümkün değil biraz daha olgunlaşsın:)
İlk sayfanın sonlarına doğru çektiğim fotonun aynısını çekmeye çalıştım aynı pencere önünde, onu çektiğimde daha yaz ayında sayılırdık haliyle dışardan gelen ışık daha canlı şuanda da istanbul hafif kapalı ışık miktarında oynama olmuş olabilir.

Çevremden hep olumlu dönüş alıyorum , bugün mesela daha önce ekim yaptıran asistanıma sordum nasıl diye ben de tam topik mi kullanıyorsunuz diye soracaktım dedi.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #39 : 18 Ekim 2021, 12:37:38 »
Bu da anlık perde olan pencereye karşı çekilmiş fotoğrafım , geçen hafta 3 numara kestirmiştim
2 ay öncesi
edit: alıntıladım ama fotoğraf gözükmedi bu şekilde ilk sayfada sondan 3. mesaj

Saclıolmavakti

• Hero Member
« Yanıtla #40 : 18 Ekim 2021, 13:00:02 »
Aşağı yukarı benzer durumda ve benzer düşüncedeyiz hocam benimde proscarda 3.5 aylara geldim konumu iletiyorum inceleyebilirsiniz. Bakalım 6 ay 1 yıl sonra ne durumda olacağız. İnşallah yan etkisiz ve uzun süreli etki alırsak saç ekimini 35+ ertelemek mantıklı gibi

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23966.15
  • Ekim Tarihi: 15.01.2022
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin Çelik
  • Greft Miktarı 4000
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Fin, Keçiboynuzu özü, Andız pekmezi, Nar suyu Evocapil Tablet

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #41 : 26 Aralık 2021, 15:01:01 »
İlk mesajdaki gibi düzenli bir fotoğraf çekemedim şimdilik ona üşeniyorum açıkcası aralık ayında ekim merkezlerine atmak için çektiğimde yüklerim, daha tedavinin başları sayılır bu şekilde pek gelişim görülmesi mümkün değil biraz daha olgunlaşsın:)
İlk sayfanın sonlarına doğru çektiğim fotonun aynısını çekmeye çalıştım aynı pencere önünde, onu çektiğimde daha yaz ayında sayılırdık haliyle dışardan gelen ışık daha canlı şuanda da istanbul hafif kapalı ışık miktarında oynama olmuş olabilir.

Çevremden hep olumlu dönüş alıyorum , bugün mesela daha önce ekim yaptıran asistanıma sordum nasıl diye ben de tam topik mi kullanıyorsunuz diye soracaktım dedi.

hairforteyi bırakıp içinde daha fazla procapil bulunan evocapil o bitince de kapigen aldım , son 2 ayda yaptığım tek değişiklik bu ama saçım dökülmeye başladı buradaki görüntüden eser yok resmen başa döndüm gibi , çevremde herkes şaçların çok iyi derken şimdi açılmış sanki yine diyor.  Motivasyonum çok bozuldu

Sadece hair forteyi değiştirmiş olmam bu kadar etkiler mi onda %3 procapil varken diğerlerinde %5ti aslında.   Şimdi tekrar hair forte alıp başlayacağım

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 27 Aralık 2021, 01:30:35 »
hairforteyi bırakıp içinde daha fazla procapil bulunan evocapil o bitince de kapigen aldım , son 2 ayda yaptığım tek değişiklik bu ama saçım dökülmeye başladı buradaki görüntüden eser yok resmen başa döndüm gibi , çevremde herkes şaçların çok iyi derken şimdi açılmış sanki yine diyor.  Motivasyonum çok bozuldu

Sadece hair forteyi değiştirmiş olmam bu kadar etkiler mi onda %3 procapil varken diğerlerinde %5ti aslında.   Şimdi tekrar hair forte alıp başlayacağım

Son durum resmi atabilirmisin.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #43 : 04 Ocak 2022, 11:39:45 »
resmen tedavinin en başına döndüm gibi , durum hakkında bir fikri olan var mıdır  bu hair fortede procapilin yanında minoxidil de mi vardı acaba, ya da procapil de döngü mü yapıyor ?   4 aydır da proscar eklemiştim tedavime onda böyle bir durum söz konusu mu ya da?

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #44 : 04 Ocak 2022, 21:21:49 »

aynı maddeyi kullanırken marka değiliklikleri bile olumsuz yansıyabiliyor.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram