Gönderen Konu: 26 yaş saç ekim tavsiyei  (Okunma sayısı 5597 defa)

monsieurvincent

• Full Member
Ynt: 26 yaş saç ekim tavsiyei
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2021, 11:12:10 »
şuan çalışıyorum çok detaylı okuyamadım ama harika bir sonuç almışsınız , umarım sürekliliği olur
beni bu tedavilerde korkutan minox ve benzerlerindeki döngü ve ömür boyu onlara bağlı kalacakmışım düşüncesi , belli bir seviyeden sonra medikal tedaviyi kesme niyetindeyim ben , azaltarak

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2021, 11:28:03 »
şuan çalışıyorum çok detaylı okuyamadım ama harika bir sonuç almışsınız , umarım sürekliliği olur
beni bu tedavilerde korkutan minox ve benzerlerindeki döngü ve ömür boyu onlara bağlı kalacakmışım düşüncesi , belli bir seviyeden sonra medikal tedaviyi kesme niyetindeyim ben , azaltarak
Teşekkür ederim :) aynı fikir ve kaygıları besliyorum ben de ama saç istiyorsak gereklilik bunlar maalesef ekim öncesi ve sonrası için de geçerli tabi ki
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2021, 12:04:06 »
cuma günü için serkan aygın klinikten randevu aldım , yüzyüze muayene daha sağlıklı olur gibi

orda prp işlemi yapıyorlar mı ve tavsiye eder misiniz ?

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2021, 12:09:03 »
cuma günü için serkan aygın klinikten randevu aldım , yüzyüze muayene daha sağlıklı olur gibi

orda prp işlemi yapıyorlar mı ve tavsiye eder misiniz ?
Kafandaki soruları sor tabi yüzyüze her zaman daha iyi.

Prp pek tavsiye etmiyorlar gördüğüm okuduğum kadarıyla ama yaptıran tecrübeli arkadaşlar yardımcı olacaktır. Benim için tek gerçek dut&min :)
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #19 : 26 Ağustos 2021, 09:42:57 »
Forumdaki ekimlerde gördüğüm kadarıyla serkan aygın klinik sakalı da donör olarak kullanıyor , sakaldan alınan kılların tutma oranı nedir ne kadae sağlıklı ve mantıklı bir işlem acaba ? Uygunsa da hangi bölgelere ekim için ideal ,

Benim sakalım uygun mu bir de tabi :)

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #20 : 27 Ağustos 2021, 22:22:43 »
Bugün muayene oldum serkan aygın klinikte, öncelikle ilgi alaka çok güzeldi ama serkan bey değil başka bir doktor muayene ve çizgileri çekti, doktorun ismini unuttum doktordan önceki asistan arkadaş gayet ilgili ve bilgilendiriciydi ama doktor için aynısını diyemeyeceğiö biraz çizip kaçar gibi oldu çizdiğini ben inceleyip soru soramadan odadan ayrıldı bu hoşuma gitmedi sonuçta karşılıklı fikir görüş almamız gerektiğini düşünüyorum
 Yapılan planlamaya göre donörün yeterli olduğu ama arka bölgede dökülme devam ettiği için arkaya işlem yapmamak gerektiği medikal tedavi uygulayacaklarını söyledi , saçtan 3600 sakaldan 800 olmak üzere 4400lük ekim olacağı ön alana çizdiği çizgide 3400 arkaya doğru çizdiği alana 1000 ekim olacağı söylendi ve odadan ayrıldı,
 Asistan bey aynada bana anlatırken şakaklara hiç planlama yapılmadığını gördüm oraya da istediğimi bu şekilde çok açık olacağını söyledim , sorun değil 100er greft sağlı sollu ekilir dendi , onun dışında kendi ön çizgimi hiç bozmadan çizim yapmış doktor bey ama alnım zaten çok uzun , orta noktayı ileri almalarına gerek yok evet ama sağ soldan biraz öne gitmenin daha iyi görüntü olacağını düşünüyorum bu şekilde önden bakıldığında sadece çok az bir saç gözükecek  , fotoğraflarda ya da yüz yüze konuştuğum biri için kelden çok farkı olduğunu düşünmüyorum,

Çizilen alanın fotoğrafını çekmeyi unuttum ama arkadaşıma anlatırken arka bölgeyi silemediğimi farkettim fotoğraflar biraz kötü ama yine de fikir vereceğini düşünerek ekliyorum
 Ve değerli yorumlarınızı bekliyorum, yöntem olarak dhı dediler kalem tekniğiymiş galiba , bir de medekse muayene olmayı düşünüyorum açıklığımı düşünerek araştırmamı önereceğiniz başka klinik varsa onların da sonuçlarına bakıp uygun görürsem muayene olmak isterim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #21 : 27 Ağustos 2021, 22:25:04 »
arkadaki yuvarlak alana bin , kendi ön çizgim ve o yuvarlakımsı alan arasında 3400greft   , 800ü sakaldan

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Ağustos 2021, 22:37:57 »
Anladığım kadarıyla seyrelen bölgeyi kalemle işaretlemiş sadece ön çizginizi de aynı bırakacak şekilde. Sizin istediğiniz ise çizginin öne alınıp şakakların da olabildiğince doldurulması düze yakın bir ovallik. Bunu yapabilmeniz için vertex ve tepeden fedakarlık yapmanız lazım ki klinik de medikal tedavi önermiş bunla alakalı. Yani tam karşılamasa da hulusi akar tipi bir saç ekimi yaptırmanız lazım (sizin ön çizgi çok daha önde ve düzgün vertex de saçlı tabi ki )
avodart&minox&xpecia

tedavim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #23 : 27 Ağustos 2021, 22:46:15 »
Anladığım kadarıyla seyrelen bölgeyi kalemle işaretlemiş sadece ön çizginizi de aynı bırakacak şekilde. Sizin istediğiniz ise çizginin öne alınıp şakakların da olabildiğince doldurulması düze yakın bir ovallik. Bunu yapabilmeniz için vertex ve tepeden fedakarlık yapmanız lazım ki klinik de medikal tedavi önermiş bunla alakalı. Yani tam karşılamasa da hulusi akar tipi bir saç ekimi yaptırmanız lazım (sizin ön çizgi çok daha önde ve düzgün vertex de saçlı tabi ki )

yani alnımın tamamen dolması gibi bir durum beklemiyorum ama bu kadar eziyet çekeceksem ilk mesajda önden bir fotoğrafım var , orta nokta tabii ki sabit kalsın onu daha öne almak facia olur ama sağ sol biraz öne doğru gelmeli diye düşünüyorum , 4400 yerine belki 5e yakın bir greft kullanılabilir
ama bunlar benim beklentim tabii , gerçekler için fikir alışverişi yapmaya geldim buraya :)

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #24 : 27 Ağustos 2021, 22:47:19 »
şuanda 5 aylık xpecia ve hairforte tedavisin yanında 1/4 proscara da başladım gerekirse bekler daha hazır şekilde ekime girerim

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 27 Ağustos 2021, 23:03:28 »
Proscar başladıysan ve acelen yoksa 6-12 ay şans ver bence. Güzel etki ederse ekimi gereksiz bile görebilirsin bu çizgilerle
avodart&minox&xpecia

tedavim

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 27 Ağustos 2021, 23:24:35 »
 bu ekimin kırılma noktası finasteride vericeğin tepki olucak.genetik kodlanmış dokulmeye bağlı.6 ayda ilacın tepkisini gor oyle ekim planı yap.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #27 : 28 Ağustos 2021, 11:54:57 »
İnsan tabii bir an önce güzel bir görüntü istiyor ama acele bir iş yapıp da üzülmek istemem
xpeciayı 2 aydır teke düşürmüştüm son bir haftadır 2ye çıkarmıştım ama proscara başladığım için yine 1 içmem daha sağlıklı galiba

Aslında genetik olarak baba tarfımda böyle bir sıkıntı yok gibi en azından benim gibi değil :)  Babam 52 yaşında yaşla beraber vertexte açılması var onu dışında tepesi kesinlikle yaşa göre ve bana göre iyi :) Dedem ise 92 yaşında vefaat etti ömrünün son birkaç yılı dışında gayet iyiydi , ama anne tarafım sıkıntılı onun etkisi var mıdır bilmiyorum dayım nw7 dedemi göremedim ama lakabı kelmiş :)

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 28 Ağustos 2021, 12:12:56 »
İnsan tabii bir an önce güzel bir görüntü istiyor ama acele bir iş yapıp da üzülmek istemem
xpeciayı 2 aydır teke düşürmüştüm son bir haftadır 2ye çıkarmıştım ama proscara başladığım için yine 1 içmem daha sağlıklı galiba

Aslında genetik olarak baba tarfımda böyle bir sıkıntı yok gibi en azından benim gibi değil :)  Babam 52 yaşında yaşla beraber vertexte açılması var onu dışında tepesi kesinlikle yaşa göre ve bana göre iyi :) Dedem ise 92 yaşında vefaat etti ömrünün son birkaç yılı dışında gayet iyiydi , ama anne tarafım sıkıntılı onun etkisi var mıdır bilmiyorum dayım nw7 dedemi göremedim ama lakabı kelmiş :)
Valla kimseyle bi alakası yok gibi bu işin ben hep diyorum anne dedem nw0 vefat dayılarım saçlı ve köseler. Babam ve dedemin saçı benden çoktu tedavi öncesi onlar da kabasakal ben hem kel hem köseyim kader olarak :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

monsieurvincent

• Full Member
« Yanıtla #29 : 30 Ağustos 2021, 11:34:59 »
Valla kimseyle bi alakası yok gibi bu işin ben hep diyorum anne dedem nw0 vefat dayılarım saçlı ve köseler. Babam ve dedemin saçı benden çoktu tedavi öncesi onlar da kabasakal ben hem kel hem köseyim kader olarak :)

Ne bileyim 18 yaşında saç böyleyken bu hallere düşünce insan bir suçlu arıyor 😅

Facebook Twitter Instagram