Bugün muayene oldum serkan aygın klinikte, öncelikle ilgi alaka çok güzeldi ama serkan bey değil başka bir doktor muayene ve çizgileri çekti, doktorun ismini unuttum doktordan önceki asistan arkadaş gayet ilgili ve bilgilendiriciydi ama doktor için aynısını diyemeyeceğiö biraz çizip kaçar gibi oldu çizdiğini ben inceleyip soru soramadan odadan ayrıldı bu hoşuma gitmedi sonuçta karşılıklı fikir görüş almamız gerektiğini düşünüyorum
Yapılan planlamaya göre donörün yeterli olduğu ama arka bölgede dökülme devam ettiği için arkaya işlem yapmamak gerektiği medikal tedavi uygulayacaklarını söyledi , saçtan 3600 sakaldan 800 olmak üzere 4400lük ekim olacağı ön alana çizdiği çizgide 3400 arkaya doğru çizdiği alana 1000 ekim olacağı söylendi ve odadan ayrıldı,
Asistan bey aynada bana anlatırken şakaklara hiç planlama yapılmadığını gördüm oraya da istediğimi bu şekilde çok açık olacağını söyledim , sorun değil 100er greft sağlı sollu ekilir dendi , onun dışında kendi ön çizgimi hiç bozmadan çizim yapmış doktor bey ama alnım zaten çok uzun , orta noktayı ileri almalarına gerek yok evet ama sağ soldan biraz öne gitmenin daha iyi görüntü olacağını düşünüyorum bu şekilde önden bakıldığında sadece çok az bir saç gözükecek , fotoğraflarda ya da yüz yüze konuştuğum biri için kelden çok farkı olduğunu düşünmüyorum,
Çizilen alanın fotoğrafını çekmeyi unuttum ama arkadaşıma anlatırken arka bölgeyi silemediğimi farkettim fotoğraflar biraz kötü ama yine de fikir vereceğini düşünerek ekliyorum
Ve değerli yorumlarınızı bekliyorum, yöntem olarak dhı dediler kalem tekniğiymiş galiba , bir de medekse muayene olmayı düşünüyorum açıklığımı düşünerek araştırmamı önereceğiniz başka klinik varsa onların da sonuçlarına bakıp uygun görürsem muayene olmak isterim