Arkadaşlar selamlar,
24 yaşındayım. Saçlarım çok gürdü. Fakat aşırı yağlanma vardı hala da var. Sabah yıkasam akşama yağlanır. 20 yaşına kadar saçı hor kullandım ardından yağlı egzema başlayınca saçta dayanamayıp saldı kendini ve dökülmeler başladı. Saç dökülmem 20 yaşından 23 yaşına kadar yoğun devam etti ve ilk fotoğraftaki duruma geldi.
Geçen sene bu zamanlarda saçı kazıdım. Yağlı egzemayı atlattım ve arkasından fitcare losyonu kullandım düzenli spor yaptım yağlı ve şekerli yemeyi azalttım. 4 aylık kullanımdan sonra saçlar 1. Fotodaki durumdan 2. Fotodaki hale geldi.
Tabii saçların bu hali benim için yeter diyerek losyonu bir anda bıraktım. Saçta aynı şekilde hızlı hızlı dökülüp cok kısa sürede eski seyrek halini aldı . En azından saçlarıma can geldi bu beni mutlu eden tek kısım.Bunca uğraşın emeğin bi anda gittiğini görünce artık dökülürse dökülsün kafasına girdim. Bunca uğraşın yerine saç ektiririm. Saçların dökülmesini, tamamen kel kalmayı da beklemek şu yaşlarımda kel gezmek istemiyorum.Artık saç ektirmek istiyorum.
Forumu görene kadar instagramdan veya google yorumlardan araştırıyordum. Fakat foruma denk gelince ne kadar eksik araştırma yaptığımı hatta benimkine araştırma bile denmeyeceğini anladım. Forumdan, saç ektiren arkadaşların bilgilendirmeleri ve süreçlerinden yola çıkarak medeksin güzel sonuçlar ortaya çıkardığını farkettim. Medeks ile görüşmemde , 5000 5500 greft gider alan geniş orta kısımlar da belli ki dökülecek hiç yokmuş gibi oralara da ekim yaparız dendi. Fiyat olarak 7000 tl saç ekimi 2 seans prp dahil dendi . İlaçlar losyonlar için reçete yazılacak eczaneden kendim temin edeceğim.
Sizin düşünceleriniz fikirleriniz nelerdir mutlaka bana faydası olacaktır yorumlarınızı esirgemeyin hepinize teşekkür ediyorum.
1. Foto geçen sene
2. Foto 4 ay sonra fitcare ve takviyeler kullanılınca.
3. 4. 5. Fotolar güncel durumum.