Kaya 10 ayı gectin sanırım göster bize harıka saçlarını:) ekımın cok güzel var olan saçların harıka sonucun da güzel ama bende bu kafa olsa sadece zevkine gene sıklaştırırdım nasılsa dokülmen yok donörde orman maşallah çok sık olsun zarar gelmez:)
Kaya abi Çek bir foto yollada sevinip hayaller kuralım:) “kellik kader degil , bir kaya abimiz vardı olayı bitirdi” diyelim
Sloocer ve hintell üstadlarım arkadaşın ekimden önce mükemmel saçları vardı zaten ve gözle görünür bir problemi de yoktu. sadece alnına şerit yaptırdı. sonuç itibari ile 1330 greftlik bir ekim en fazla ne kadar başarısız olabilir ki. bence bu sonucu merak edilecek bir ekim değil daha doğrusu bu bir saç ekimi operasyonu değil
Ben bu işten şunu anladım “ herkesin kelliği kendine dert” sen nw 7 sindir, diğerinin ön çizgi net değildir. Ama ikisininde kişiye yarattığı sıkıntı aynı... sen 100.000 bini gözden çıkartırsın Kaya nın eski hali içi, kaya 100.000 harcar saçlardan memnun kalmak İçin. İşte bu yüzden bu işin rayiçi yok..
bu işin bedeli =kelin cebindeki para x takıntı katsayısı
Yani Kadıkoy, senin “bu bir saç ekimi operasyonu bile değil” dediğin süreci gel bide Kaya ya sor:) aynanın karşısında kaç tane selfie çekip silmiş:)