Hocam gayet güzel olmuş güle güle tarayın lakin alnınız geniş olduğu için acaba biraz daha önden başlanabilirmiydi ekime diye düşündüm sizin yorumunuz nedir
Sevgili no name,
Yukarida derman arkadasin bahsettigi uzere herkesin kafa anotomisi farkli oluyor. Nasil aciklayacagimi bilemedim ama kafamin gozumun ustunde kalan kismi buyuk
Haliyle sac cizgim de her zaman yukaridaydi. Kafamin ust kismi buyuk, alnim genis, sakaklarim gerideydi hep. Bunu resimlerle ifade etmem daha dogru olacak.
Ilk resim 20-21 yasimdaki halim. Burun deliklerimle, sag kasimin hemen ustunde kalan uzaklikla, kasimdan sac cizgime olan uzaklikla esit. Paint'te burun kas arasinda bir diktortgen olusturdum ve onu yukari kaydirdim. Birebir esit ciktilar.
Ayni hesaplamayi ekimden hemen sonraki resmim ve ekimin 200. gunu olan resmim uzerinde de yaptim. Bunda da birebir esit cikti burun-kas arasindaki uzaklikla kas-sac cizgisi arasindaki uzaklik.
Yani uzun lafin kisasi, su anda 20-21 yasimdaki sac cizgime sahibim. Bunu daha asagi kaydirmayi uygun bulmuyorum isin acigi. Ikinci bir (250-300 kokluk) touch-up ekimi dusunursem sac cizgisini degil ama tam orta kismi sivrilestirmek seklinde bir yarim santim daha asagi alabilirim en fazla.