Gönderen Konu: Dr. Muttalip KESER | 1330 + 400 Greft | 24.12.2016 - 4.5.2018  (Okunma sayısı 107978 defa)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Dr. Muttalip KESER | 1330 + 400 Greft | 24.12.2016 - 4.5.2018
« Yanıtla #406 : 08 Ocak 2020, 08:16:41 »
Estetik kaygı ile yapılmış bana göre forumun en doğal ekimi. Zamanında bende Muttalip Hoca ile görüşmemde bana da bu şekilde bir ekim önermişti. Bazen keşke yaptırsamıydım diye düşünmüyor değilim :). Belki o dönemde sizin gibi bir referans ve şuanki bilince sahip olsam bende ekim yaptırmış olabilirdim...

Tesekkur ederim. Hala yaptirabilirsin ekim.

Estetik kaygi ile yapilmayan sac ekimi mi var? 😊 Saglik icin yapilan sac ekimi var da ben mi bilmiyorum yoksa? 😊

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #407 : 08 Ocak 2020, 08:18:31 »
Maşallah kayacım harika oldu saçlar dahada saç sorunun olmaz güle güle tara güzel günlerde hep.

Cok tesekkur ederim Onurcum. Ileride vertexden kayip olmazsa baska ekim dusunmuyorum.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #408 : 08 Ocak 2020, 08:19:07 »
Büyük cesaret, saç problemi yokken ekim yaptırmak. Ama sonrası müthiş olmuş, hakikaten çok doğal.

Sagolasin.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #409 : 08 Ocak 2020, 09:03:27 »
Tesekkur ederim. Hala yaptirabilirsin ekim.

Estetik kaygi ile yapilmayan sac ekimi mi var? 😊 Saglik icin yapilan sac ekimi var da ben mi bilmiyorum yoksa? 😊

Benim ailemden gelen genetik dökülme tipi nedeniyle çok kararlı olamıyorum ekim için. Birden fazla ekim yaptırmak gözümde büyüyor açıkcası. Bu konuda güçlü olduğum söylenemez.

İşin temeline baktığımız zaman tabiki estetik insanların kendini daha iyi hissetmesi için yapılan bir uygulama. Ben alıntı yaptığınız iletiyi yazarken aslında saç sorununuz yokken yaptırdığınız doğru ekimi ima etmiştim. Sağlık için saç ekimi yaptıran var tabiki aslında ekim yaptıranların bir çoğu, psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmek için ekim yaptırıyor. Aradaki fark sadece siz ekim yaptırarak daha iyi bir saç görünümüne kavuştunuz, forumun genelinde yapılan ekimlerde kel görüntüden kurtulmak için insanlar ekim yaptırıyorlar.

Bu konuda üyelerin attığı mesajları incelerseniz işin psikolojik kısmı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #410 : 08 Ocak 2020, 09:32:22 »
Benim ailemden gelen genetik dökülme tipi nedeniyle çok kararlı olamıyorum ekim için. Birden fazla ekim yaptırmak gözümde büyüyor açıkcası. Bu konuda güçlü olduğum söylenemez.

İşin temeline baktığımız zaman tabiki estetik insanların kendini daha iyi hissetmesi için yapılan bir uygulama. Ben alıntı yaptığınız iletiyi yazarken aslında saç sorununuz yokken yaptırdığınız doğru ekimi ima etmiştim. Sağlık için saç ekimi yaptıran var tabiki aslında ekim yaptıranların bir çoğu, psikolojik olarak kendini daha iyi hissetmek için ekim yaptırıyor. Aradaki fark sadece siz ekim yaptırarak daha iyi bir saç görünümüne kavuştunuz, forumun genelinde yapılan ekimlerde kel görüntüden kurtulmak için insanlar ekim yaptırıyorlar.

Bu konuda üyelerin attığı mesajları incelerseniz işin psikolojik kısmı hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. :)

Sac sorunum vardi baskalari kadar ciddi olmasa da. On cizgim gerilemis, sakaklarim bosalmisti.  Herkesin derdi kendine buyuk misali beni de oldukca rahatsiz ediyordu psikolojik olarak (yakin cevremin cogu ekime ihtiyacin yok dese de) Onlarca kez kendime on cizgi tasarladim. Cizdim sildim cizdim sildim. Aylarca forumlari takip ettim (yurt ici ve disi) Sac kaybi, ekimi, alim ve ekim teknikleri uzerine sayisiz web sitesi okudum. Kendi dokulme tarzim uzerinde performansi cok iyi olan doktorlari takip ettim. Amerikada, Avrupada ve Turkiyede listelerini cikardim ve sonuclanmis ve devam eden ekimlerini takip ettim. Gunde min 1-2 saat arastirdim; hem ekimden once, hem ekimden sonra. Esim bir ara illallah etti sac konusundaki arastirmalarimdan ve harcadigim zamandan. Butun bunlari yapan birinin psikolojik degerlendirmesi sana birakiyorum 😊

Verdigin linkteki konuyu daha once okumustum, tesekkur ediyorum.

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #411 : 08 Ocak 2020, 12:30:18 »
Sac sorunum vardi baskalari kadar ciddi olmasa da. On cizgim gerilemis, sakaklarim bosalmisti.  Herkesin derdi kendine buyuk misali beni de oldukca rahatsiz ediyordu psikolojik olarak (yakin cevremin cogu ekime ihtiyacin yok dese de) Onlarca kez kendime on cizgi tasarladim. Cizdim sildim cizdim sildim. Aylarca forumlari takip ettim (yurt ici ve disi) Sac kaybi, ekimi, alim ve ekim teknikleri uzerine sayisiz web sitesi okudum. Kendi dokulme tarzim uzerinde performansi cok iyi olan doktorlari takip ettim. Amerikada, Avrupada ve Turkiyede listelerini cikardim ve sonuclanmis ve devam eden ekimlerini takip ettim. Gunde min 1-2 saat arastirdim; hem ekimden once, hem ekimden sonra. Esim bir ara illallah etti sac konusundaki arastirmalarimdan ve harcadigim zamandan. Butun bunlari yapan birinin psikolojik degerlendirmesi sana birakiyorum 😊

Bu kadar araştırmadan sonra Muttalip Bey'i tercih etmenizdeki unsur gerçekten dünya çapında en ileri seviyede ekim yaptığını düşünmeniz miydi? Yoksa sürecin maliyeti, Türkiye'de olması vb. unsurları da dikkate aldınız mı?

Ekiminiz gerçekten çok üst seviyede, Muttalip Bey'i tercih etmemi sağlayan birkaç ekimden birisidir. Ben de bu vesile ile detaylı paylaşımlar için teşekkür ederim.

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #412 : 08 Ocak 2020, 14:06:46 »

Ben sizin konunuzu üye olduğum zaman içerisinde güncel olarak takip etmeye çalıştım. Forumda zaten takip ettiğim bir üyesiniz. Sonucun bu denli iyi olmasından dolayı da bir ileti atmak istedim. Saç için bende çok fazla zaman harcadığım için yaşadığınız durumu az çok anlayabiliyorum. Tabi siz bir adım atmışsınız, ben halen tedaviler aşamasındayım. Çünkü benim ailemden gelen genetik mirasım nw6 - nw7 seviyelerinde olduğundan dolayı ekim için doğru zamanı bekliyorum :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Emay21

• Sr. Member
  • Kel demeyin bana
« Yanıtla #413 : 15 Ağustos 2020, 00:42:18 »
Ben sizin konunuzu üye olduğum zaman içerisinde güncel olarak takip etmeye çalıştım. Forumda zaten takip ettiğim bir üyesiniz. Sonucun bu denli iyi olmasından dolayı da bir ileti atmak istedim. Saç için bende çok fazla zaman harcadığım için yaşadığınız durumu az çok anlayabiliyorum. Tabi siz bir adım atmışsınız, ben halen tedaviler aşamasındayım. Çünkü benim ailemden gelen genetik mirasım nw6 - nw7 seviyelerinde olduğundan dolayı ekim için doğru zamanı bekliyorum :).
Protez saç kullansaydı bu kadar güzel olmazdı Maşallah 🧿 anlatmak istediğim  nokta şu en çok Ekim’le en iyi başarıyı yakalayanlar arasında ankete  kaya beyi de ankete katacağım 👍👍
« Son Düzenleme: 15 Ağustos 2020, 10:44:56 Gönderen: Emay21 »

CooLStyLe

• Sr. Member
« Yanıtla #414 : 15 Ağustos 2020, 01:55:06 »
görüntü, dönör, planlama, işçilik ve sonuç kısacası tüm süreç harika. ayna karşısında keyifli vakit geçirmeniz temennisi ile :)
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #415 : 16 Ağustos 2020, 09:41:03 »
Bu kadar araştırmadan sonra Muttalip Bey'i tercih etmenizdeki unsur gerçekten dünya çapında en ileri seviyede ekim yaptığını düşünmeniz miydi? Yoksa sürecin maliyeti, Türkiye'de olması vb. unsurları da dikkate aldınız mı?

Ekiminiz gerçekten çok üst seviyede, Muttalip Bey'i tercih etmemi sağlayan birkaç ekimden birisidir. Ben de bu vesile ile detaylı paylaşımlar için teşekkür ederim.

Kusura bakmayin, bu mesaji gozden kacirmisim.

Iki sorunuzun cevabi da evet. Arastirmalarimdan sonra listemde, benim acikligimda en iyi ve dogal sonucu yakalayabilecek 3 doktorun ismi vardi:

Dr Couto (Madrid): Bekleme listesi 4 yil, fiyat 5 euro/graft
Dr Konior (Chicago): Bekleme listesi 1 yil, fiyat 10 euro/graft (12 dolar ama euroya cevirdim kolaylik olsun diye)
Dr Keser (Ankara): Bekleme listesi 3-4 ay, fiyat 3.5 euro/graft

4 yil bekleme zamani cok uzun oldugu icin, Dr Couto'yu listeden cikardim. Amerika'da yasadigim icin, Konior da Keser de ulasim/dil acisindan benim icin uygundu.

Dr Konior, 11bin dolarlik WAW sistemini kullaniyor graftlari alirken; bir tur mikromotor (http://www.devroyeinstruments.com/) Mikroskop kullaniyor kokleri ayristirirken. Perkutan teknigiyle ekiyor.
Dr Keser, kendi uretimi olan manuel punch ile aliyor, mikroskop kullanmiyor kokleri ayristirirken ve perkutan teknigiyle ekiyor.

Arada 3 kati fiyat farki var ve mikroskop kullanmasi harici hicbir ustunlugu yok Dr. Konior'un Dr Keser'e kiyasla. Aslen Ankara'li olmam ve Turkiye'ye tatile gittigimde klinige gidip, kendisiyle tanisma ve muayene olma sansini elde etmem sebebiyle de Muttalip Hoca ilk tercihim oldu.
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 09:52:41 Gönderen: Kaya »

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #416 : 16 Ağustos 2020, 09:45:33 »

Senin de ekimin hayirli olsun :) Asmed'de ektirmissin; takip ediyorum konunu. Umuyorum istediginden de daha guzel bir sonucla ayrilirsin :)

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #417 : 16 Ağustos 2020, 09:45:56 »
Protez saç kullansaydı bu kadar güzel olmazdı Maşallah 🧿 anlatmak istediğim  nokta şu en çok Ekim’le en iyi başarıyı yakalayanlar arasında ankete  kaya beyi de ankete katacağım 👍👍

Tesekkur ederim.

Kaya

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #418 : 16 Ağustos 2020, 09:46:26 »
görüntü, dönör, planlama, işçilik ve sonuç kısacası tüm süreç harika. ayna karşısında keyifli vakit geçirmeniz temennisi ile :)

Tesekkurler :)

onizuka eikichi

• Hero Member
« Yanıtla #419 : 16 Ağustos 2020, 14:54:15 »
Senin de ekimin hayirli olsun :) Asmed'de ektirmissin; takip ediyorum konunu. Umuyorum istediginden de daha guzel bir sonucla ayrilirsin :)

Teşekkür ederim. Ekim öncesi size de mesaj atacaktım aslında ama önceden planlama da benzer bir fikre sahip olduğumuz için daha sonra soru sormanın anlamsız olacağını düşündüm. Ayrıca aklımda saç ekimi de yoktu, aniden gelişti olaylar. Ama mevcut çizgim gerçekten çok gerideydi, benim en çok canımı sıkan noktanın saçlarımın bu kadar geri de olduğunu bende bilmediğimi ekimden sonra fark ettim. Uzun zamandır aklımda olan bir yerdi ve pandemi döneminde ektirmenin iyi olacağını düşündüm. Umarım mutlu olabileceğim bir sonuç alırım.
« Son Düzenleme: 16 Ağustos 2020, 16:54:36 Gönderen: onizuka eikichi »

Facebook Twitter Instagram