arkadaslar ben seyi cok merak ediyorum, yasi 35 gecmis arkadaslardan sac dökülmesinin hangi aralarda oldugu bilgisini rica ediyorum.
yani, saclarinizin dökülmesini ilk nezaman farkina vardiniz, ve durdumu, durduysa nezaman durdu, ve hangi tarz dökülmeye maruz kaldiniz. dökülme sekli nasildi?
ben baslayayim:
bende 23 yaslarinda ön saz cizgisinin orta solunda (kendime göre) kücük bir daire (delik) olusur ve sonucunda bütün sac cizgisi o delik kapanana kadar dökülürdü. incelir, canliligini kaybeder ve tamamiyla kaybolurdu. sakak bölgeside canliligini kaybetmisdi, hafif incelme, cok hafifden gerileme vardi. bu olay 27-28 kadar devam etti.suan sakaklardan cok korkuyorum acikcasi, suan bile gariban duruyorlar, böyle durursa sorun yok, ama pes eder o bölge, alinda genis oldugundan, sikinti olur. sonucunda totalde tahminen sac cizgisi 1cm geriledi. suan yasim 30 ve dökülmenin durdugunu düsüniyorum. sac ekimiyle cizgiziyi cektirdim, ama ikinci ameliyatla muhtemel sonuca giderim gibi illerleyen yillarda.
bunu sorma sebebim, ikinci ameliyat yasini belirleme istegim. dökülme durur, ve 2-3 yil icersinde tekrar baslarda korkum var.. bir kere durduktan sonra tekrar baslarmi, olay bu.
almanyadan selamlar,
ve simdiden cvplariniz icin tsk ederim.