hayirli olsun kaya,
bende ekim yaptirdim muttallip hocaya. bir kac hafta sonra bir yil olucak. eskiye göre bende cok memnunum. ama bendede cizgi genel olarak bir cm öne alinabilir. alnin yuvarlakligi gider´di... düsüniyorum acikcasi, yaptirma ihtimalim olabilir bir yil sonra tekrar. hem maddi hemde zaman olarak suan istemiyorum...
ekilenler´in 90% ciktigini düsüniyorum. bir tarafa diger tarafa göre daha az siklikla ekti, cünkü kendi sacimin bir yarisi diger yariya göre daha öndeydi, sanirim dogallik katmak icin ama gerek yoktu bence.. ekim stilinden genel olarak memnuum, kalin ince seritler halinde ekim yapildi, sende yaptiridigin icin "kalin ince seritler´le" ne demek istedigimi anliyorsundur..
sana bir sorum var, cvplayabilirsin sevinirim:
1. saci genel olarak 1 cm öne alsam (en SIK haliyle) kac greft gider?
2 1500 greftlik ön böleygi, kac greftler siklastirabilirsin ( ortadan geriye 1 santim, kenarlar daha derin 2-3cm dir - ekilen büyüklügü anlaman acisindan)
= totalde nekadar gerek babinda soruyorum?? fotografsiz zor biliroyurm ama aralara girebilirmi, sorumun sebebi bu daha cok?
diger sorum senin sonucun hakkinda:
faul/sakak bölgesini neden öne aldirmadin? bir fotorafindan o bölgeyi daire icerisini almissin, o yüzden öne aldirir diye düsünmüstüm?
bu arada, yakisikli bir yüzün var, dolayisiyla ekim yüzüne cok yakismis, cok dogru bir karar vermissin, hem ilk ekiminle hemde ikincisiyle. allah sifa versin.
en büyük derdimiz sac olsun diyerek,
selamlar diliyorum