Neye göre alternatifi yok güzel börek açmak için illa bir avuç unmu karmak lazım yapmayın hocam söylediklerini okuyan gerçek zannedecek .ekimleri iyi güzel olsada ektiği saçlar büyük oranda çıksada çok dar bir kitleye hitap ediyor oda çizgi ekimi gereksinimi olanlar ,birde ona gelen vakaları kim ekse aynı sonucu alır belki biraz daha fazla greft ekmek zorunda kalır hani muttalip keserin çıkma oranı 90 sa onunkide 60 olsun 500 fazla greft ektimi aradaki fark kapanır ,siz burda muttalip keseri hindu ineği gibi yapmışsınız hayret ediyorum gerçekten.
Güzel güzel okursan mesajları anlarsın kim Hindu ineği kim değil.
En iyi keser Eker daha iyisi yok diye bir mesaj yazmadım.
Alternatifi yanı ikamesi Yok yazdım çünkü bu tekniği yapan 4 yer var Türkiye’de. 1 i kendisi diğeri yanından ayrılma Dr.kaan Pekiner (2,5 Euro/greft), diğeri HLC (2,5 Euro/greft) bir diğeri ise kul hoca ( kendisi alımı manuel yapmıyor)
En iyi ekimi keser yapar alternatifi Yok demedim, ama bu teknikte bir ekim istiyorsanız ( maalesef bu teknikte günde 3000-5000 greft mümkün değil) , manuel alım yapılsın istiyorsanız yaptırabileceğiniz alternatif yok. En azından Türkiye de.
Başka yerde yaptırırsanız sonuç alamazsınız, en iyi keser Eker de yazmadım hatta iyi ekim yapan yerler var biraz araştırırsan ulaşırsın diye ekledim.
Şimdi bir ekleme daha yapayım, keser hoca alımdan Ekim’ine kadar her aşamasını tek başına yaptığı İçin (maalesef teknik bunu gerektiriyor) gümde ancak 500-600 greft ekim gerçekleştirebiliyor bu sebeple açıklık durumuna göre 2500-3000 greft gibi açıklıkları olan İçin keser hoca da bu teknikte çok ergonomik bir çözüm değil.
Az açıklıklıgı olup parası bol olanlar , riske gitmeyi istemeyenler için PERKUTAN tekniği ile ekim yapan, ucuz bşr alternatifi olmayan bir ekimci kendisi.
Eğer teknik PERKUTAN değil , sagital slit olsaydı “ alternatifi çok” derdim, yok lateral slit tekniği olsaydı “Koray hoca, Erkan Demirsoy... ikame listesinde olurdu. Dhi olaydı, Hakan hoca vs. Şeklinde uzayacak bu liste kanalları iğne ile açıp sonradan eken bşr yer olaydı Sibel ulusan, konyahairtransplat , Hakan başünal vs. Şeklinde söylerdim.
Mesajda anlamadığınız husus şudur” en iyisi keser , daha iyi ekimci yok, alternatifsiz iyi ekimci” demedim, kullandığı teknik anlamında ucuz alternatifi olmayan bir ekimci. Tabi yazdıklarımı idrak edebilmeniz için saç ekimi konusunda biraz bilgi sahibi olmanız gerekli aksi taktirde mesajdan “Hindu ineği” anlamından fazlasını çıkartamamanız gayet normal