Gönderen Konu: Izmir Saç ekimi tavsiyesi  (Okunma sayısı 2829 defa)

Sadece_Biri

• Yeni üye
  • *
Ynt: Izmir Saç ekimi tavsiyesi
« Yanıtla #15 : 23 Ağustos 2021, 16:17:04 »
Dostum slm,ben de izmir de görüştüm.3 ekim merkezi ile görüştüm.Haritalar uygulamasi yardımıyla hem yorumlara hemde sosyal ve kendi sitelerinden inceledim.Yorum yapanlar da yalan görüş vereceğini düşünmüyorum.Hem maddi anlamda hem de merkezin yaklaşımı A-Z ye her detayı anlatması sonucu bir yerde karar verdim.Zaten kaybedecek birşey kalmadı 😁

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #16 : 23 Ağustos 2021, 16:26:41 »
Dostum slm,ben de izmir de görüştüm.3 ekim merkezi ile görüştüm.Haritalar uygulamasi yardımıyla hem yorumlara hemde sosyal ve kendi sitelerinden inceledim.Yorum yapanlar da yalan görüş vereceğini düşünmüyorum.Hem maddi anlamda hem de merkezin yaklaşımı A-Z ye her detayı anlatması sonucu bir yerde karar verdim.Zaten kaybedecek birşey kalmadı 😁
Nereye dusunuyorum hocam ?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 23 Ağustos 2021, 16:38:24 »
Sibel hoca da sizin verdiğiniz sınırları çizdi. Ben de öyle olsun istiyorum. Zaten kendisi izmir de en güvenilir yer sanırım. Forumda da en çok onun ismini görüyorum izmir için.

İzmir için sibel hanımdan başka benim iyi bulduğum bir merkez yok.
Bütçeniz yetmiyor ise istanbul düşünün medeks ekimlerini inceleyin
Global Moderator

degisim35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 23 Ağustos 2021, 20:42:56 »

Nereye karar verdiniz?
  • Ekim Tarihi: 16.09.2021
  • Ekim Merkezi ismi Sibel ulusan
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Biotin, Proscar, Dalin Şampuan

Sadece_Biri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 24 Ağustos 2021, 16:26:19 »
Söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama 3 yer ile görüştüm.X ekim merkezi 2 seans (tek seans 7.5 + kdv ) 15 bin tl + kdv istedi. Y ekim merkezi tek seans yeterli 7 bin tl istedi Z ekim merkezi ise tek senas yeterli 5 bin tl fiyat verdi.Bunların içinde ilaç losyon şampuan prp 2 defa söylendi.Ben kararimi Egeshair Clinic de karar verdim.Burada da sordum hatta saç yapım ince telli ama sık olduğunu ve donör korkumun olmamasını söylediler.Bakalim hayırlısı ins güzel olur

Qur

• Full Member
« Yanıtla #20 : 24 Ağustos 2021, 17:08:22 »
Söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama 3 yer ile görüştüm.X ekim merkezi 2 seans (tek seans 7.5 + kdv ) 15 bin tl + kdv istedi. Y ekim merkezi tek seans yeterli 7 bin tl istedi Z ekim merkezi ise tek senas yeterli 5 bin tl fiyat verdi.Bunların içinde ilaç losyon şampuan prp 2 defa söylendi.Ben kararimi Egeshair Clinic de karar verdim.Burada da sordum hatta saç yapım ince telli ama sık olduğunu ve donör korkumun olmamasını söylediler.Bakalim hayırlısı ins güzel olur
İlk defa duyuyorum bu merkezi. Daha bilindik ve sonuçları olan merkezlere mi yönelseniz hocam. Bence biraz daha araştırın. Tabi siz bilirsiniz.

Sadece_Biri

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 24 Ağustos 2021, 17:34:08 »
Google haritalarda 4.9 yıldız ve memnuniyet açısından da 300 ü geçik yorum yapılmış.Yurtdisindan gelen bile var hem sitesinde hem de sosyal medyalarinda ekim sonuçları resimleri gördüm.

degisim35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 24 Ağustos 2021, 18:11:46 »
Egeshair i ben de duydum. Ama pek bi bilgim yok nasıl bi yer olduğuna dair. Clinichair i çok duyuyordum ama buradaki yorumları okuyunca biraz şüpheyle bakmaya başladım. Baktigim diğer yerler; ekol, novar, gazi ve su hospital
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 27

Qur

• Full Member
« Yanıtla #23 : 24 Ağustos 2021, 18:49:51 »
Önünde böyle bir forum var. Yüzlerce konu ve yorum dolu içi. Sen gidip instagram fotolarına ve google haritalar yorumlarına bakıp karar veriyorsun. Valla ne diyeyim hayırlısı olsun hocam.

degisim35

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 26 Ağustos 2021, 00:09:47 »
Merhaba. Ben 27 yaşındayım ve Izmir'de yaşıyorum. Saçlarım lise zamanından beri seyrek fakat son 1 2 yılda bu daha da barizleşerek beni rahatsız etmeye başladı. Yaklaşık 2 aydır Izmir içi ekim merkezlerini araştırıyorum ve bu siteyi bugün keşfedebildim. Yazılan yorumları ve sonucları okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bu açıdan süreçlerini paylaşan ve yorumda bulunan tüm üyelere teşekkür ederim. Ekte kendi çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Saç ekimi için uygun muyum ve deneyimlemiş arkadaşlardan Izmir için tavsiyeler nelerdir gibi sorulara cevap bulabilirsem çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Sibel ulusan da karar kıldım gibi. Bu 1 ayda ekimden önce bi takviye doğru olur mu?
  • Greft Miktarı 4100
  • Yaşınız 27

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 26 Ağustos 2021, 22:22:58 »
Arkadaşlar tekrar merhaba. Sibel ulusan da karar kıldım gibi. Bu 1 ayda ekimden önce bi takviye doğru olur mu?

xpecia başla bence.

Facebook Twitter Instagram