Saç Ekimi Sonuçları
Dostum slm,ben de izmir de görüştüm.3 ekim merkezi ile görüştüm.Haritalar uygulamasi yardımıyla hem yorumlara hemde sosyal ve kendi sitelerinden inceledim.Yorum yapanlar da yalan görüş vereceğini düşünmüyorum.Hem maddi anlamda hem de merkezin yaklaşımı A-Z ye her detayı anlatması sonucu bir yerde karar verdim.Zaten kaybedecek birşey kalmadı 😁
Sibel hoca da sizin verdiğiniz sınırları çizdi. Ben de öyle olsun istiyorum. Zaten kendisi izmir de en güvenilir yer sanırım. Forumda da en çok onun ismini görüyorum izmir için.
Söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama 3 yer ile görüştüm.X ekim merkezi 2 seans (tek seans 7.5 + kdv ) 15 bin tl + kdv istedi. Y ekim merkezi tek seans yeterli 7 bin tl istedi Z ekim merkezi ise tek senas yeterli 5 bin tl fiyat verdi.Bunların içinde ilaç losyon şampuan prp 2 defa söylendi.Ben kararimi Egeshair Clinic de karar verdim.Burada da sordum hatta saç yapım ince telli ama sık olduğunu ve donör korkumun olmamasını söylediler.Bakalim hayırlısı ins güzel olur
Merhaba. Ben 27 yaşındayım ve Izmir'de yaşıyorum. Saçlarım lise zamanından beri seyrek fakat son 1 2 yılda bu daha da barizleşerek beni rahatsız etmeye başladı. Yaklaşık 2 aydır Izmir içi ekim merkezlerini araştırıyorum ve bu siteyi bugün keşfedebildim. Yazılan yorumları ve sonucları okuyup takip etmeye çalışıyorum. Bu açıdan süreçlerini paylaşan ve yorumda bulunan tüm üyelere teşekkür ederim. Ekte kendi çektiğim fotoğrafları paylaşıyorum. Saç ekimi için uygun muyum ve deneyimlemiş arkadaşlardan Izmir için tavsiyeler nelerdir gibi sorulara cevap bulabilirsem çok memnun olacağım. Şimdiden teşekkür ederim.
Arkadaşlar tekrar merhaba. Sibel ulusan da karar kıldım gibi. Bu 1 ayda ekimden önce bi takviye doğru olur mu?