Gönderen Konu: 2.sac ekimine karar verdim fotolar ekte sıkılaştırmak ekimi nereyi tavsiye eders  (Okunma sayısı 1670 defa)

Robert

• Hero Member
Bütçem 15 bin 20 bin arası normalde medikal tedavi uygulayabilirim ancak bu seyreklik beni strese sokuyor mevcut saçlar da etkileniyor dökülmem yok şuan lütfen değerli görüşlerinizi esirgemeyin burası olmazsa başka bir şekilde bilgiye ulaşmak zor sitede aktifim ancak gene de kararsızım her gün bakıyorum Ekim sonuçlarına

Lauri

• Hero Member
Serkan Aygın
Asuman hanım
Medeks ekimlerini gayet beğeniyorum. 3 merkezi de araştırın. Mümkünse gidip yüzyüze görüşün.

Bildiğim kadarıyla medeks 6-8, Serkan Aygın 10-12, Asuman hanım isr 12-14 bandında. Bu grubun bir üst segmenti 50binlere geliyor olabilir. Asmed, Muttalip Keser,Hlc vs.

emekli kel

• Hero Member
  sıklaştırılca damar zarar gorurse ekilenler çıkmaz tecrubeli bir yer arastır sık ekimleri herkes yapamıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

baldsetfree

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Serkan Aygın
Asuman hanım
Medeks ekimlerini gayet beğeniyorum. 3 merkezi de araştırın. Mümkünse gidip yüzyüze görüşün.

Bildiğim kadarıyla medeks 6-8, Serkan Aygın 10-12, Asuman hanım isr 12-14 bandında. Bu grubun bir üst segmenti 50binlere geliyor olabilir. Asmed, Muttalip Keser,Hlc vs.

+1

Robert

• Hero Member
Teşekkür ederim arkadaşlar bahsettiğiniz merkezleri favorilere aldım sıklaştırma ekimlerinde iyi olanını seçmeliyim bunun için araştırmalarım sürüyor mevcut saçlar için proscar umarım yan etki yapmaz

ahmet turan

• Sr. Member
Teşekkür ederim arkadaşlar bahsettiğiniz merkezleri favorilere aldım sıklaştırma ekimlerinde iyi olanını seçmeliyim bunun için araştırmalarım sürüyor mevcut saçlar için proscar umarım yan etki yapmaz

Proscar tabiki yan etki yapabilir bunun için en güzeli öncelikle bir dht testi yapmak sonra başladıktan bir süre sonra testi tekrarlayıp çıkan sonuca göre devam edip etmemeye karar vermek gerekir.

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Düzgün bir doktora ektir bence olan saçı da kaybetme riskin var .
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Robert

• Hero Member
Asuman hanım medeks şahin çelik listede yer alan tecrübeli ekipler bunlardan biri bu saçı adam yapar mi

Vio

• Full Member
Asuman hanım medeks şahin çelik listede yer alan tecrübeli ekipler bunlardan biri bu saçı adam yapar mi
Çok saçın var önde DHI ile kanal açılmadan yapılan ekimcilere bak Serkan Aygın yapıyor  mesela
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Robert

• Hero Member
Dostum sen de Asuman hanıma ektirmissin memmun musun acaba tavsiye eder misin senin önde benden daha çok saç varmış sıklaştırma için ne dersin o merkeze

colt45

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Harun şamiloğlu nu tavsiye ederim. Kendisi doktor. Süreci kendisi takip ediyor. Traşsız eküm yapıyor

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

3 merkez de gayet müşteri memnuyetine önem veren dürüst çalışan işini iyi yapan yerler
Global Moderator

Vio

• Full Member
Dostum sen de Asuman hanıma ektirmissin memmun musun acaba tavsiye eder misin senin önde benden daha çok saç varmış sıklaştırma için ne dersin o merkeze
Ben memnunum bir şikayetim yok ama araştırmalarını kendin yapmalısın bence bi süre gözlemle 1 ay kadar objektif kapora vermeden biyere
  • Ekim Tarihi: -28.04.21
  • Ekim Merkezi ismi -Asuman Hair
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Finasterid1mg /Biotin 5000/Solgar Vm2000

Robert

• Hero Member
3 merkez de gayet müşteri memnuyetine önem veren dürüst çalışan işini iyi yapan yerler
Hintell Ekim yapacak yer aralara girecek bu yüzden Dhi yöntemini yapacak bir merkezi secsem daha ki etkili olur Ekim yapacak her yerde saçım var Asuman hanım ve Serkan Aygin arasında kaldım Bu saça Dhi ve Fue fark etmeyecekse Asuman hanım diyecem 

Facebook Twitter Instagram