Dinodin üstad dediğin doğru katılıyorum ama özelden forum üyelerinden mesajlar çok geliyor inan bende şüphelenmiyor değilim gercekten normal üyemi yoksa ekim merkezi üyesimi anlamak zor. Bende konunu aç forum olarak destek olalım diyorum ve önerilerimi belirtiyorum. Keşke gercekten biraraya gelinebilinse. Bu tür merkezler ortaya çıksa. Instagram ve Face deki yorumlardan ulaştığım sadece bu merkezle ilgili bircok madur aynı konudan muzdarip. Ama resmiyete gelince avukat masrafları vb nedenlerden dolayı ilerleme olmuyor. Halbuki işin en kolayı avukat masrafları falan olmadan Hakem heyeti ne veya Tüketici mahkemesine kişisel başvuruda bulunulabiliyor ve ben yol gösteriyorum. Daha sonra cevap yazmaya dahi tenezzül etmeyenler var. Toplu dava mantıklı ben hazırım. Yaptıkları hakaretlerden dolayı masrafını gözüm görmüyor. Konuma ister yorumla ister özelden bir yol çizebiliriz. Halihazırda benim avukatım var davaya bakan. İsterlerse benim avukatımla isterlerse bildikleri başka bir avukatla farketmez ben herşeye varım. Tek istediğim yaptıklarının yanlarına kär kalmaması. Konunun ilgilenip güncel kalmasındaki katkılarınız dan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürü borç bilirim iyiki varsınız.
Sen bizim canimizsin. Bizde senin canın
Burdaki iyi niyetli ve derdi olan herkesin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Bizim sıkıntımız da şüphesiz onların.
Senin gibi 15 kişi bir tek avukatta birleşse bile, hem maddiyat olarak, hem maneviyat olarak yük oldukça hafifleyecektir. Yolu bilmeyen de yolu bilenle birlik olup, sonucuna tez zamanda kavuşacaktır inşallah.
Güncel tutarız burayı kesinlikle.