pekala şimdi biz dava actım diyelim . belirttiğimiz yer adreste farklı bir firma adı cıkmıssa bizim sucumuz ne burada . klinik kendi firma adını gıda firması ithalat firması olarak göstermişse öyle vergi veriyorsa ne yapmamız gerekir . acıkcası senin yerinde olsam cimere veya vergi dairesi başkanlığı vs her neyse aldığın hizmet karsılıgında klinik merkezi fatura kesmişmi vergi kaçırmısmı bu acıdanda klinik sıkıstırılabilir ama işte adı tutmuyorsa bunu bir avukatla detaylı görüsmek lazım bence
İnan avukatlarda bu tür konularda gördüm ki fazla bişey yapamıyorlar. Bilinçli olarak ünvanlarını adreslerini eksik veya tamamen yanlış yazıyorlar. Verdikleri garanti belgesinde hem adres hem ünvan yanlış ve eksik. Vergi kaçırdıkları kesin kartla ödemeyi bile kabul etmiyorlar. Cimerede gitsen farketmez. Kanun usul hatası deyip kapatıyor. Yani mahkemenin seni haklı bulması bişey değiştirmiyor icra mahkemesi hakem heyeti nin verdiği kararda farklı ünvan diye icrayi durduruyor.
Şunu belirteyim konu benim için bitmedi kanuni açıdan peşindeyiz ve kanuni olarak takibimiz devam ediyor. Avukatım peşinde ama yavaş ilerliyor. Avukatlarda maalesef parasını alandan sonra yavaş aldiriyorlar gibi.
Forumda avukat arkadaşlar var ama bu konuda onlardan bir yorum beklerdim en azından yol gösterme açısından.