Gönderen Konu: Mega Hair Trans Saç Ekimi Rezaleti ve Hukuki Süreç  (Okunma sayısı 21767 defa)

Karakutu

• Hero Member
Ynt: Mega Hair Trans Saç Ekimi Rezaleti ve Hukuki Süreç
« Yanıtla #240 : 07 Temmuz 2023, 17:41:40 »
Maalesef avukatım uğraşmak istemedi gibi. Bana dediği en son iflas başlattıklarını bu nedenlede yapacak bişey kalmadığını, bende ekime devam ediyorlar nasıl oluyor dedim oda başkasının üzerine veya yeni bir ünvanla devam ediyor olabilirler bu nedenlede yapacak bişey yok dedi. Kendimde yurt dışında olduğum için uğraşamadım kişisel olarak. Bilmiyorum daha ne yapabilirim. Kısacası tam bu işlerin kurdu olmuş bu şahıs, tahminim kızının adına devretti gibi firmayı. Aynı isimle ekime devam ettiklerine göre.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #241 : 07 Temmuz 2023, 20:56:37 »
 butun sektorlerde tokatçılar aynı taktikleri uyguluo
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #242 : 07 Temmuz 2023, 21:18:08 »
Emekli kel kardeşim teşekkür ediyorum konunun güncel kalması için yorumlarını eksik etmedin etmiyorsu . Maalesef senin dediğin gibi , bunlarda meslek ahlakı sıfır.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #243 : 07 Temmuz 2023, 21:21:29 »
son durum nedir karakutu ? konuyla ilgili gelişme var mı ?
Hintell dostum unutmayıp tekrar konunun gücellenmesi için vede sayfa yöneticisi olarak takipte olduğun için sanada ayrıyeten teşekkür ediyorum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #244 : 07 Temmuz 2023, 21:24:13 »
Bence direk isim soy isimle ilgili bir konu aç bu merkez yoksa en azından kişi var. İsimden bulur insanlar
Global Moderator

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #245 : 07 Temmuz 2023, 22:51:11 »
Mega Hair Trans genel direktörü diyenden sonra Google da malum kişinin ismi herkesin karşısına çıkıyor. Hukuken birde tekrardan bu kişiyle uğraşmak istemiyorum Hintell. Benim bu konu ve ynsdgn isimli arakadaşın konusu ilk çıkanlardan ilk bu ismi verince. Benim bu konudan sonra bir iki arkadaşta Google haritalarda yorumda bulundular. Kendi adıma saç ekimiyle ilgili heryere yorum attım ve atmayada devam edeceğim zamanım oldukça.

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #246 : 16 Temmuz 2023, 16:49:32 »
Bende instagram YouTube. Da  sonuçlarına baktım iyilerdi dedim foruma bakayım  bunları gördüm
Uzak durmamız gereken bir merkez iyi ki bu forum var

yakupin

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #247 : 19 Temmuz 2023, 02:03:29 »
Bende instagram YouTube. Da  sonuçlarına baktım iyilerdi dedim foruma bakayım  bunları gördüm

bu forum olmasa Tr de saç ektiren madur sayısı %90 dayanmıştı yabancılarda kendini bu forum sayesinde kurtarıyor tr de ektirecek olanlar

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #248 : 31 Ağustos 2023, 05:17:09 »
bu forum olmasa Tr de saç ektiren madur sayısı %90 dayanmıştı yabancılarda kendini bu forum sayesinde kurtarıyor tr de ektirecek olanlar
Aynen öyle.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #249 : 09 Ocak 2024, 19:58:20 »
.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #250 : 31 Ocak 2024, 00:38:02 »
Halen Ekim yapıyorlarmı bilginiz varmı?

yigitozkan

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #251 : 06 Şubat 2024, 12:55:39 »
Rekabet için deli gibi reklam basıp sahte ödüller ile algı yaratan firma dolu her yer bende direkten döndüm bazısının yeri bile yok 3-5 klinik ile anlaşmış kendine isim vererek sağa sola insan paslıyorlar uydurdukları isimler ile , çok geçmiş olsun konuda güncel kalsın
  • Ekim Tarihi: 26.01.2024
  • Ekim Merkezi ismi Ahmet Tosun - The Hair Clinic / www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=34270
  • Greft Miktarı 4850
  • Yaşınız 27
  • Medikal Tedavi Mossi Vitamin , Proscar 1/4 , Mossi Ozon Oil Serum

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #252 : 07 Şubat 2024, 20:23:44 »
Rekabet için deli gibi reklam basıp sahte ödüller ile algı yaratan firma dolu her yer bende direkten döndüm bazısının yeri bile yok 3-5 klinik ile anlaşmış kendine isim vererek sağa sola insan paslıyorlar uydurdukları isimler ile , çok geçmiş olsun konuda güncel kalsın
Teşekkür ederim ilgin için. Tam tamına uyuyor anlattıkların. Birebir bu merkezi tarif ettin.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #253 : 11 Şubat 2024, 19:05:35 »
 ah şu reklamların getirisi algılar... devir algı devri icraat devri deil
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #254 : 07 Haziran 2024, 18:58:24 »
Bu tür merkezlerin icraatı bu dostum. Meslek ahlakı sıfır bunlarda. Haram helal ver Allahım garip kulun yer Allahım ilkesi bunlarınki.

Facebook Twitter Instagram