Gönderen Konu: Mega Hair Trans Saç Ekimi Rezaleti ve Hukuki Süreç  (Okunma sayısı 21763 defa)

subutai

• Sr. Member
Ynt: Mega Hair Trans Saç Ekimi Rezaleti ve Hukuki Süreç
« Yanıtla #15 : 07 Eylül 2021, 01:38:58 »
okurken sinir oldum, türkiyede artık devlet kavramı kalmadığı için tutturabilen tutturduğu yerde krallığını kurup hak hukuk dinlemeden terör estiriyor. bunu başka ülkede yapsa (zaten yapamaz da) ertesi gün şafak operasyonu ile sözde klinik mühürlenir.

forumda kara listeye alınması gereken kliniğimsi bir yer.

geçmiş olsun

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2021, 16:28:51 »
Teşekkürler arkadaşlar,
Burası klinik falan değil hergün bir başka hastanede kiraladıkları yerlerde ekim yapıyorlar. Zaten kanun boşluğundan yararlanarak böyle rahatça atlarını koşturuyorlar.

Keşke dediğin gibi hem forumda hem internette öyle bir kara liste oluşturulsa.

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2021, 21:28:29 »
İsimler değişiyor, vakalar değişiyor ama bu vasat altı merdiven altı ekimcilerin yaptığı adilikler değişmiyor. Daha önce başarısız bir ekim geçirmiş ve psikolojisi bozulmuş bir insan olarak seni çok iyi anlıyorum. Özellikle insanların saçına bakışı konuşurken gözlerinin yukarıya kayması çok can sıkıcı ve birebir benim de yaşadığım durumlardı. Hukuksal olarak tavsiye verebilecek bir bilgim yok şahsen. Saçlarını göremediğim için ekimin rezilliği ile de ilgili yorum yapamıyorum. Zaten haksız olsan lehine karar verilmez. Forumda avukat varsa eğer umarım yardımcı olur ve hakkın olan iadeni alırsın.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2021, 22:48:59 »
Teşekkürler Sonnyto, bakalım birazda bazı şeyleri zamana bırakmak gerekiyor zorlamayla olmuyor. Planladığım bazı şeyler var acelem yok. Onlar sosyal medyayı nasıl kullanıyorlarsa bizimde bildiğimiz yöntemler var. Buraya nekadar fazla tıklama ve yorum olursa internette okadar çok görünüyor.

onurr39

• Full Member
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2021, 05:53:29 »
Merhaba size ulaşma imkanım var mı buna benzer bi olay benimde başıma geldi yardımcı olur musunuz?
  • Yaşınız 19

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2021, 09:24:32 »
Yardımcı olabileceğim bişeyse neden olmasın. Bunun için buradayız.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2021, 09:25:26 »
Özelden görüşürüz

Kıvanç Saçlıtuğ

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 09 Eylül 2021, 16:40:04 »
Bunca sabıkaya rağmen bu ekibi tercih edenlerin aklına yanarım. Piranalar topluluğu umarım hakettikleri cezayı bulurlar.
*paylaşımlarım tedavi tavsiyesi değildir (TTD)

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 09 Eylül 2021, 16:48:51 »
Başka zaman sahte müşteri yorumlarıyla hemen dalıyorlardı ynsdgn ın konusunda olduğu gibi Hinntell foyalarını ortaya çıkarınca artık onunda yapamıyorlar.

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 09 Eylül 2021, 16:49:09 »
umarım aradığın sonucu bulursun hem adli hem maddi ve manevi olarak hakettiğinden fazlasını alırsın bu konuyu biraz yukarıda tutmak ve başarısız ekimler bölümü açmak gerekiyor bana kalırsa ve orada da bunları taşı  ve mümkün mertebe heryerde her forumda bunu paylaş burasıyla da yetinme kişilerin ad ve isimlerini belirt ,

oraya bir umut bir hayal bir kazanım için gidip eldeki bulgurdan da olmak inan anlıyorum çok kötü bir durum

ekim yapacaklar yaptırmayı düşünenler mutlaka bu merkezlerle alakalı deneyimlerini görmeli kesinlikle,

• Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

SeyrekX

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 10 Eylül 2021, 20:32:03 »
Benzer durumu bende 2017 yılında yaşadım ne kadar belgelendirirseniz belgelendirin. Ücreti elden aldıkları için yapacağınız şikayet havada kalıyor.Çünkü siz parayı başkasına işi de başkasına yaptırıyorsunuz. Benim merkez içinde fotoğraflarım konuşmalarım olduğu halde avukatım boşuna uğraşırız demişti.O dönem yurt dışında iş yaptığım için peşini bıraktım sana ne yapıldıysa bana da yapıldı telefonlar engellendi en sonunda ben sana saç ekmedim diyerek kapı yüzüme kapandı.2 ekim için ücret istendi vermeyince görüşme sonlandırıldı falan filan.Bu iş öyle bir iş ki paranı alsan da giden emek ve acı geri gelmiyor kendini üzdüğün yıprattığın ile kalıyorsun çok geçmiş olsun.

Naçizane fikrim sağlık bakanlığı üzerinden de hareket etmen amacın ücret iadesi ise korkutma yolu işe yaraya bilir.Yok amacım para değil diyorsan aradan zaman geçtiği için doktor her türlü işin içinden çıkıyor tek bir cümlesi var aradan 1 yıl geçmiş ben ne yaptığını bilemem.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2021, 23:42:20 »
https://www.sikayetvar.com/mega-hair-trans/mega-hair-trans-sac-ekimi-cikmazi-1

Arkadaşlar Şikayetvar daki konumu yeniledim. İki sene önceki şikayeti bazı arkadaşlar göremediklerini yazdılar özelden.

Bu arada hanımefendi beni yeniden başka bir numaradan arayarak indirim istedi bende bı miktar indirim yaptım ne dese iyi!!! Müşteri yok pandemi nedeniyle firmayıda kapattık parada yok ödeme yapmayacağız. Düşünebiliyormusunuz bunlara nasıl güveneceksiniz. Zaten inanmadım ödeme yapayacağına, tek derdi Şikayetvar daki şikayeti kaldırtmak.

Leonidas

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2021, 18:41:27 »
Bu merkez konunun forum da açıldığından haberdar mı?
Bence şikayetvar dan ziyade bizim forum daha caydırıcı.

Konuyu sürekli güncel tutalım.
Başarısız ekimler kategorisi eğer mümkünse Hintell elinden geleni yapacaktır zaten.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2021, 18:49:21 »
Bilmiyorum ama bence haberi vardır. Daha öncede forumda bir arkadaş paylaşım yaptı müşteri gibi daldılardı Allah'tan Hinntell foyalarını ortaya koydu kayboldular ( yns dgn ın konusunda). Dediğin gibi bir sayfa açılsa güzel olur.

Facebook Twitter Instagram