Gönderen Konu: Yaş 24 ve saç ektirmek  (Okunma sayısı 638 defa)

ersan

• Yeni üye
  • *
Yaş 24 ve saç ektirmek
« : 22 Ağustos 2021, 02:06:43 »
Merhaba arkadaslar,

Ben 24 yasindayim ve yaklasik 21 yasinda saclarim dokulmeye basladi. Saclarimin baya dokulmesini bekledim ve 24 yasimda biraz daha kellikler olustugunu gordum. Simdi sac ektirmeyi dusunuyorum ve Ankara'da ikamet ediyorum.

Size gore ne kadar greft lazim olabilir (fotograflari ekledim) ve onerdiginiz sac ekim merkezleri neresi?

Alpha

• Hero Member
Ynt: Yaş 24 ve saç ektirmek
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2021, 02:28:32 »
Önce tedavi deneyiniz epey bir kurtulacak saç var kafanızda Sonrasında ankarada şahin çelik var onunla görüşüp mutlaka fikrini alın bence.

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2021, 14:25:37 »
Ankarada şahin çelik iyidir ama genede şehir dışı alternatifleride incelersen daha sağlıklı karar verirsin.
Hlc ve muttalip keserde iyi seçenekler olur ankarada ama aşırı yüksek fiyatları.

Rezzak

• Full Member
« Yanıtla #3 : 24 Ağustos 2021, 03:44:30 »
Merhaba arkadaslar,

Ben 24 yasindayim ve yaklasik 21 yasinda saclarim dokulmeye basladi. Saclarimin baya dokulmesini bekledim ve 24 yasimda biraz daha kellikler olustugunu gordum. Simdi sac ektirmeyi dusunuyorum ve Ankara'da ikamet ediyorum.

Size gore ne kadar greft lazim olabilir (fotograflari ekledim) ve onerdiginiz sac ekim merkezleri neresi?
Saç telleriniz ince saçlarınızı güçlendirmeden Ekim işine girmeyin bence finasterid araştırın forumda bı çok konu var kafanıza yatarsa kullanın iyi bir klinik seçin 2 inci bı sansiniz olmuyabilir.4000 greft sakal destekli  ön orta sizi tatmin edecektir tepeye girmeyin

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 24 Ağustos 2021, 09:52:36 »
Öylece hiç birşey yapmadan dökülmesini mi beklediniz...yoksa bir tedaviye rağmen mi bu şekilde bu kafa...

Facebook Twitter Instagram