Gönderen Konu: Nerede Saç Ekimi Yapılmalı  (Okunma sayısı 1647 defa)

d_kaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nerede Saç Ekimi Yapılmalı
« Yanıtla #16 : 24 Eylül 2021, 09:37:33 »
Tekrardan merhaba Hintel abi, grup üyeleri

3 hafta öncesinden tepenini geri kalan kısmına ekim yapılabildiği kadar işlem yaptırmak istediğimi söylemiştim size. Forumda yaklaşık 1 sene kadar geriye giderek birçok konuya bakmaya çalıştım. İzlenimler edindim. Sizin de tekrardan fikirlerinize yorumlarınıza ihtiyacım var. Ensenin kısa ve uzun halini bir de göğüs bölgesini tekrardan paylaşıyorum. Diğer resimler bir önceki sayfada mevcut. Sıklaştırma istemiyorum kalan bölgeye ekim istiyorum.
@nofear114 arkadasın dediği gibi ekili alandan biraz geriye gitmek gerekiyor benim için.

•   İkinci ekimin birinci ekimde ki saç köklerine zararı olma ihtimali var mıdır? (En önemli soru)

•   Sedef hastalığı için Methotrexate ebewe 2,5 mg kullanıyorum. Dönor alanı inceltmiş olabilir mi?

•   Dr. Kaan Pekiner göğüs kılları için vücudun belli bölgelerinde kullanılabilir dedi. Hangi bölgelerden bunlar acaba.

•   İkinci ekime karar verirsem ekim öncesi ilaç kullanmalı mıyım takviye olarak. 2 ay kullanmam yeterli olur mu? Aralık gibi işlem düşünüyorum ekime karar verirsem.

•   Göğüs kıllarından ekim düşünmeli miyim. Gruptan cok fazla örneğine rastlamadım.

•   Görüştüğüm merkezleri listeledim. Sizce tercihte neye dikkat edeyim. En mantıklı yaklaşım hangisinde olmuş sizce? (Şu ana kadar hiçbirisiyle yüz yüze görüşmedim)

•   Sizce bilgi almam gereken aşağıdaki merkezler harici başka merkezler var mı?

Görüştüğüm hekimler ve merkezler :

Life Hair Şahin Çelik : ense : max 1000 – sakal : 700 max  - 1 prp 1 aylık bakım 9000 tl

Medeks hair : Ense ve Sakaldan max sayı - 9000 TL

hakan doganay ekibi : sakal 1500 gogus : 2000 civarı - alım fue ekim kalem tekniği - 12000 tl

Asuman hair : su an için ekim değil takviye (xpecia prozinc plus proscar) sonra bakılır dendi

Sibel ulusan - ekibi 10000 tl – kendisi ve ekibi 2000 £ - sadece kendisi : 3000 £     

Bilgehan Aydın : Ense ve Sakaldan max sayı – 2 prp 1 mezoterapi şampuan losyon ve ilaçlar dahil : 7000 tl

Esma Serkan ense : max 1200  sakal : max 1500

Dr. Alp Arslan Ense ve Sakaldan max sayı - 8000 TL

Serkan aygın : Sakal + saç  3500 greft gerekli ve ekilebilir dendi. 20000 TL

Hasan Akil : Greft sınırlaması yok. Ekim yapılabilir. Elmas uçlarla ekim yapıldığı bilgisi verildi.

HLC  : olmusuz

Kaan Pekiner : olumsuz

Dr. Kinyas Düşünmez : olumsuz (sakal etkili sonuç vermiyor dendi)

Zekeriye kul : olumsuz

muttalip keser: Olumsuz

tayfun oğuzoğlu donus olmadı

serdar gökrem : donus olmadı

d_kaya

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2021, 09:41:41 »
Ek resimler

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 24 Eylül 2021, 11:51:42 »
Saç ekimine çok uygun değilsin

Tepe bölgesini unut hayal kurmaya gerek yok

Ancak bu çizilen alana kadar bir sıklaştırma ekimi yaptırırsın

Gögüs kılları işine girmeni tavsiye etmem
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2021, 12:42:51 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

halu80

• Sr. Member
« Yanıtla #19 : 24 Eylül 2021, 12:34:27 »
İlk ekimi kim yaptıydı sana? Açıklığın hep mi böyleydi?

Heptwo

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 24 Eylül 2021, 14:30:02 »
göğüs kılları istenilen seviyede değil bence ,zayıf ve cansız ama tabi ekimciler daha iyi bilir.

Qur

• Full Member
« Yanıtla #21 : 24 Eylül 2021, 14:50:27 »
Ekim tavsiye etmem ama kafana koymuşsun. Göğüs kılların işe yaramaz bence. İnce ve zayıf. Sakal ve saç ekilmeli kafana. Sakal eken merkez gerekli. Bilgehan aydından uzak dur. Alp arslanı bilmiyorum. Şahin çelik, serkan aygın, hakan doğanay, medeksi araştırabilirsin aralarında. Ekimlerini takip etmiyorum pek ama birkaç konuda rastladım Şahin çelik çok dürüst. Neyse söylüyor. Fiyat da uygun. Değerlendirilebilir.

tesla1757

• Full Member
« Yanıtla #22 : 24 Eylül 2021, 15:07:08 »
Hocam onler ekim mi ? Ekim ise neresi ekti ?
« Son Düzenleme: 24 Eylül 2021, 15:40:46 Gönderen: tesla1757 »

Facebook Twitter Instagram