Gönderen Konu: Xpecia kullandıktan sonraki durum sizce işe yaramış mı ?  (Okunma sayısı 4809 defa)

explosen

• Hero Member
Ynt: Xpecia kullandıktan sonraki durum sizce işe yaramış mı ?
« Yanıtla #16 : 01 Eylül 2021, 14:35:29 »
elle deriye int vıeolar mevcxut bıldıgın deriyi yoğur
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #17 : 01 Eylül 2021, 23:47:55 »
teşekür ederim hocam

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #18 : 02 Ekim 2021, 08:44:56 »
Güncelleme,
Xpeciayı kullanmaya başlayalı 4 ay oldu. Bugün proscara geçiş yapıyorum. Xpeciadan baya bi fayda gördüm fotoğraflarda fark edeceğiniz üzere çıkışlar oldu. Hairforte spray alıp kullanmayı düşünüyorum. Fotoğrafları ekleyip fikir ve görüşlerinizi bekliyorum. İlk fotoğraf xpeciaya kullanmaya başlamadan önce

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 02 Ekim 2021, 09:00:40 »
Hocam yaşınız kaç? Finasterid ile minoksidil kullanırsanız maximum faydayı alabilirsiniz. Bi 6 ay şans tanıyın derim. Ayrıca yanına günlük masaj da ekleyin.
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #20 : 02 Ekim 2021, 09:07:05 »
21 yaşındayım. Minoksidil ile hairforte aynı etken maddeleri içermiyor mu ? Minoksidil hairforteye göre çok daha mı etkili oluyor ?

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 02 Ekim 2021, 09:47:34 »
21 yaşındayım. Minoksidil ile hairforte aynı etken maddeleri içermiyor mu ? Minoksidil hairforteye göre çok daha mı etkili oluyor ?
İkisi farklı ürün. Minoksidil AGA için fda onaylı bir ürün. Eminim finasteridin yanında etkisini çok göreceksin.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

explosen

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 02 Ekim 2021, 14:55:27 »
aslında pek saç çıkmamış ama sen bir vitamin testi yaptır en azından derim eksiklik varmı diye ,çıkma değil zayıf saçların güçlenmiş gözüküyor resimde
  • Yaşınız 33
  • Medikal Tedavi proscar 5/1 bir kötülüğünü görmedim bu konuda duruşum konudaki gibi https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=27709.0

Gustavo

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 02 Ekim 2021, 15:57:36 »
Hocam herhangi bir yan etki yaşadın mı xpecia dan

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #24 : 02 Ekim 2021, 18:29:05 »
B12 vitaminim sınırın baya altında hocam diğerleri normal durumda. Xpeciadan herhangi bir yanetki yaşamadım

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #25 : 02 Ekim 2021, 18:32:34 »
Ben şu açıdan çıkmış diyorum mesela incecik tüye dönüşmüş saçım şuan baya kalınlaştı geri geldi. 4 ay kadar tedaviye devam edip saç ekimi yaptırıp kurtulurum inşallah saç derdinden. Minoxidil falanda kullanmayacağım sadece proscar atarım.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 02 Ekim 2021, 19:05:23 »
Ben şu açıdan çıkmış diyorum mesela incecik tüye dönüşmüş saçım şuan baya kalınlaştı geri geldi. 4 ay kadar tedaviye devam edip saç ekimi yaptırıp kurtulurum inşallah saç derdinden. Minoxidil falanda kullanmayacağım sadece proscar atarım.
Eğer saç ektirecekseniz finasteride devam etmelisiniz. Çünkü dökülmeniz hayat boyu devam edecek. Açıkçası 10 yıl içinde yan etkisiz dökülmeyi önleyen yeni ilaçların çıkacağını düşünüyorum.
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Bağzıları

• Full Member
« Yanıtla #27 : 02 Ekim 2021, 19:42:42 »
Söylüyorum ya proscara devam edicem diye. İnşallah çıkarda birsürü insan kurtulur kel kalmaktan. Asuman hanıma ekim yaptırıcam bu arada

Lauri

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 02 Ekim 2021, 22:23:25 »
Dostum önce ilacı bi dene de, öyle plan yap. Öyle yıllarca kullanılabilecek ilaçlar değil bunlar. Hadi ilaç yanetki yaptı kullanamayacaksın. Ne yapacaksın o zaman?

Bence ekim için de erken. Finasterid için de yaşının erken olabileceğini düşünüyorum ama yine dene istersen, sen bilirsin. Xpecia ile güzel toparlıyor saçların, en azından elinde bi silah var o yönden iyi.

Özetle finasteridi yanetkiden dolayı kullanamadığın bir durum olursa, tüm plan boşa gider. Ekim yaptırıp, mevcuttakiler de döküldüğünde ne olacak? 5 senede bir ekim yaptırman gerekir belki de.

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 02 Ekim 2021, 23:00:45 »
Dostum önce ilacı bi dene de, öyle plan yap. Öyle yıllarca kullanılabilecek ilaçlar değil bunlar. Hadi ilaç yanetki yaptı kullanamayacaksın. Ne yapacaksın o zaman?

Bence ekim için de erken. Finasterid için de yaşının erken olabileceğini düşünüyorum ama yine dene istersen, sen bilirsin. Xpecia ile güzel toparlıyor saçların, en azından elinde bi silah var o yönden iyi.

Özetle finasteridi yanetkiden dolayı kullanamadığın bir durum olursa, tüm plan boşa gider. Ekim yaptırıp, mevcuttakiler de döküldüğünde ne olacak? 5 senede bir ekim yaptırman gerekir belki de.
Hocam bu 5Ar’lar saçlı deride de bulunmuyor mu? Orada DHT üretimi de söz konusu mu yoksa DHT oraya direkt kan ile mi geliyor? Ya da bir kısmı üretilerek bir kısmı da dokuda oluşuyor olabilir. 1997’de yapılan 0.05 topikal finasterid çalışması ile güzel sonuçlar alınmıştı. %70 memnuniyet söz konusuydu. Saçta da  %50-60 oranında pozitif ilerleme vardı. Ağızdan alımda 0.05 mg neredeyse 1 mg kadar DHT düşürüyor. 0.01mg ise %10 kadar DHT düşürüyor. 0.04’lük değişim bile bu kadar düşürdüğüne göre günlük 0.01-0.02 mglik topikal losyonlar en güvenilir seçenek gibi duruyor. Çünkü DHT saç dökülmesine neden olacak faktörleri beraberinde getiriyor. Mesela saçlı derideki oksijen oranını düşürüyor. Oradaki dokuyu iltihaplandırıyor ve pgd2’yi arttırıyor. Kiminin genetik olarak saçları güçsüz oluyor ve DHT saçlarını çok etkiliyor. Ama DHT’yi %70 oranında hatta dut gibi bir ilaçla %90 gibi baskılamak hiç iyi bir fikir değil. Bu ilaçlar dediğiniz gibi ömürlük. Hadi diyelim öne ektin sen bu ilacı bırakmak zorunda kalsan durum hiç hoş olmayacak. Ha bir de bıraksan bile geçmeyen ED gibi bir durum söz konusu olursa keşke saçsız olsaydım dedirtir Allah korusun. En kötü ihtimal protez saç kullanırsın ama diğerinin protezi ne kadar memnun eder bilemem. Şu anlık bu yaşlarda yapılabilecek en iyi şeyin bu olduğunu düşünüyorum. Saça giden kanı arttırmak, düzenli masaj yapmak da çok faydalı olacaktır. Bu arada en son bulunan saç dökülmesine karşı çinlilerin bulduğu bir yöntemi açıklayan video bırakıyorum buraya. Umut verici görünüyor. İnanıyorum dostlar bi önümüzdeki 10 yıl saçları koruyabilirsek yan etkisiz bir tedavi çıkacak ve kullanacağız.

Video:
« Son Düzenleme: 03 Ekim 2021, 00:22:39 Gönderen: Cardozoo »
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Facebook Twitter Instagram