Gönderen Konu: Serkan Aygın - Yaş 32 - 5000 Greft - 17.08.2021  (Okunma sayısı 4611 defa)

Hairtransplant

• Hero Member
Ynt: Serkan Aygın - Yaş 32 - 5000 Greft - 17.08.2021
« Yanıtla #16 : 21 Ağustos 2021, 13:26:48 »
Hayırlı olsun saç Ekim’in güzel ve temiz Ekim umarım güzel sonuç alırsınız

eXc

• Full Member
« Yanıtla #17 : 21 Ağustos 2021, 13:46:00 »
Hayırlı olsun. Serkan Aygın ekimleri genelde olumlu sonuçlanır. Aksi durumda hiç kibir etmeden revize yapar.

Bol sabırlar.

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 26 Ağustos 2021, 19:11:43 »
Arkadaşlar merhaba. Bugün ekim günü ile birlikte 10. Gün. Donör bölgenin kabukları %95 oranında döküldü. Ama ekim yapılan yerlerde henüz birsey yok sanirim çok hassas davranıyorum. Kabuk dökümünü klinikte yaptırmak için seyahat planımı bu şekilde yapmıştım. Pazar dönüş yapmam gerekiyor. O yüzden cumartesi gününe yani ekimden sonra 11. Güne randevu istedim. Klinik bana kabuk dökümünün sac ekiminden 10-15 gün sonra değil de ilk yıkamadan sonra 10-15 gün sonra olacağını bu yüzden pazartesine randevu verebileceklerini söyledi. Sanırım kendim yapacağım. Günde 2 defa mi yikamaliyim tek sefer yıkamaya devam mi sizce ?
  • Yaşınız 33

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 29 Ağustos 2021, 23:03:54 »
Arkadaşlar herkese merhaba. Klinik normal de yarin kabuk dökümünü yapmamı söylemişti fakat zaten baya bir dökülmüştü. Simdi de tamamını hafif oval ve geriden öne doğru hareketlerle döktüm şükür. Döküm den sonra sıklıkla ilgili değerleri yorumlarınızı bekliyor. Birde kliniğin verdiği losyon ve şampuan i bitene kadar mi kullanacağım yoksa prozinc plus kullanıyordum günlük ona tekrar döneyim mi? Destek olarak propecia ve xpecia düşünüyorum fakat propecia ile avodart arasında ki farkı anlamadım. Sadece marka farkı mi var? Birde bundan sonra yikamalarim nasil olmalı. Bir sure daha tampon yaparak devam mi yoksa hafif masaj yaparak mi yikamaliyim. Değerli yorumlariniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • Yaşınız 33

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 29 Ağustos 2021, 23:16:27 »
Ekim güzel görünüyor .diğer sorularınıza gelince prozinc şampuana geçebilirsiniz size verdikleri losyon kabuk dökümüne kadar kullanılıyor ,sonrasında devam etmenize gerek yok.
Avodart ve propecia tamamen farklı ilaçlar.propecia finasterid avodart ise dudasterid etken maddeleri içeren ilaçlar.
Size tavsiyem bu ilaçlarla ilgili yeterli bilgiyi edinmeden kullanmamanız gerektiği yönünde olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 30 Ağustos 2021, 15:13:49 »
Greftlerin kalın kabuk sonrası sıklıkta gayet tatmin edici duruyor siyah saçlarda kalım telli olduğu için avodart ağır bir ilaç
Propecia ve xpecia daha doğru olur hayırlısı olur umarım
Global Moderator

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #22 : 30 Ağustos 2021, 15:16:09 »
Ekim güzel görünüyor .diğer sorularınıza gelince prozinc şampuana geçebilirsiniz size verdikleri losyon kabuk dökümüne kadar kullanılıyor ,sonrasında devam etmenize gerek yok.
Avodart ve propecia tamamen farklı ilaçlar.propecia finasterid avodart ise dudasterid etken maddeleri içeren ilaçlar.
Size tavsiyem bu ilaçlarla ilgili yeterli bilgiyi edinmeden kullanmamanız gerektiği yönünde olur.

Cevabın için teşekkür ederim hocam. İki ilaç içinde yan etkilerini fazlasıyla okudum fakat ben bazılarının psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bunuda denemeden bilemeyiz sanırım. Kullanmak istemem mevcut saçlarım var onlari korumak için. Bu soruyu sormamda ki amaç hangisi daha etkili ve hangisinin yan etki riski daha az. Yanlis hatırlamıyorsam serkan aygin ile ilk görüşmemiz de (5.ay) avodart in daha etkili ve yan etki riskinin daha az olduğunu söylemişti. Forumda ikisini de kullanan var. Mesela hafta da 1 avodart 6 propecia gibi. Kullanmaya başlamadan yaptırmam gereken hormon testleri varmi arkadaşlar. Hangi bölüm ile görüşmeliyim.
  • Yaşınız 33

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #23 : 30 Ağustos 2021, 15:19:40 »
Greftlerin kalın kabuk sonrası sıklıkta gayet tatmin edici duruyor siyah saçlarda kalım telli olduğu için avodart ağır bir ilaç
Propecia ve xpecia daha doğru olur hayırlısı olur umarım

Teşekkür ederim Hintell hocam. Ilac tavsiyenizi dikkate alacağım. Bugün köksüz şekilde dokulmeler başladı yikamada. Sert yikama yapmadım. Hafif tempo masaj yaparak yıkadım. Bu sürede şok dökülme süreci baslar mi ustad ? Yada normal mi 10-20 tel arasındaydı elime gelen sac.
  • Yaşınız 33

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 30 Ağustos 2021, 15:22:24 »
Cevabın için teşekkür ederim hocam. İki ilaç içinde yan etkilerini fazlasıyla okudum fakat ben bazılarının psikolojik olduğunu düşünüyorum. Bunuda denemeden bilemeyiz sanırım. Kullanmak istemem mevcut saçlarım var onlari korumak için. Bu soruyu sormamda ki amaç hangisi daha etkili ve hangisinin yan etki riski daha az. Yanlis hatırlamıyorsam serkan aygin ile ilk görüşmemiz de (5.ay) avodart in daha etkili ve yan etki riskinin daha az olduğunu söylemişti. Forumda ikisini de kullanan var. Mesela hafta da 1 avodart 6 propecia gibi. Kullanmaya başlamadan yaptırmam gereken hormon testleri varmi arkadaşlar. Hangi bölüm ile görüşmeliyim.

Simdi
Proprcia kullanırsın 3 günde 1 de dudasterid alırsın en etkili bu sekilde
Ama simdi bahsettiğin durum gibi bu sende olumsuz etki yapacak mı kullanmadığın için bilmiyoruz o yüzden önce propecia ile 1 ay devam et bak bakalım sorun var mı yok mu
Ayrıca hemen başlayanilirsin beklemene gerek yok kullanıcaksan
« Son Düzenleme: 30 Ağustos 2021, 16:27:43 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 30 Ağustos 2021, 16:19:05 »
Simdi
Proprcia kullanırsın 3 günde 1 de dudasterid alırsın en etilisi bu sekilde
Ama simdi bahsettiğin durum gibi bu sende olumsuz etki yapacak mı kullanmadığın için bilmiyoruz o yüzden önce propecia ile 1 ay devam et bak bakalım sorun var mı yok mu
Ayrıca hemen başlayanilirsin beklemene gerek yok kullanıcaksan

Eyvallah hocam teşekkür ederim. Bugün takviyeleri alıp başlayacağım bakalım. Hayırlısı olsun diyelim. İnşallah test bir yan etki görmek yerine olumlu sonuçlarını görürüm.
  • Yaşınız 33

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 11 Eylül 2021, 21:58:02 »
Arkadaşlar merhaba. 3 haftayı bitirdim şükür. Şok dökülme başladı. Hergun 1 defa yıkıyorum. Yaklaşık 30 - 40 tel arası geliyor elime. Sormak istediğim bir kaç şey var. Çok aşırı sert davranmıyorum. Kabuk dökümü videosunda ki gibi geriden öne doğru hafif sert şekilde sürterek şampuan uyguluyorum. Dogru mu yapıyorum. Yoksa parmak uçları ile masaj yaparak yıkamaya baslamalimiyim. Hala dus başlığını tam açmadan yıkıyorum dogrumudur. Donör bölge de fazla olmakla birlikte ara sıra kaşıntı oluyor normal midir bu durum. Takviye olarak propecia ve xpecia ya başladım. 1 hafta oldu. Yan etki olsa şimdiye kadar olurmuydu? Yoksa yan etki yasayanlar ne kadar süre de görüyorlar. Donör bölge sizce ne durumda. Bana sanki bazı yerlerden fazla alınmış gibi geliyor. Toparlar mi? Değerli yorumlarınızı rica ediyorum. Iyi aksamlar.
  • Yaşınız 33

Hasann06

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2021, 15:15:11 »
Donör bölge çok iyi durumda hocam nihai sonucunu bulması 6 ayı bulur.
Şok dökülme içinse en aktif dönemi yaşıyorsunuz biraz daha dökülmeler olacak gibi bir görüntü var hatta ekilenlerin hepsini kaybedebilirsiniz bu konuda telaşlanmayın hatta bence sert yıkayın giden gitsin.

Fenerbahce19070

• Full Member
« Yanıtla #28 : 06 Ekim 2021, 02:03:56 »
Son durum nedir
MD Plus bio Sampuan
MD Plus bio Tablet, sabah aksam
MD Plus bio Sprey, aksam
Balik yagi kapsulu, hafta da 2/3 defa
Multivitamin tablet, hafta da 2/3 defa
Keciboynuzu özü, hafta da 3/4 defa
Kabak cekirdegi yagi, hafta da 2/3 defa
Bol bol Nar suyu

ismetertekin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2021, 19:44:52 »
Son durum nedir

Merhaba. Son durum şuan bu şekilde. Yaklaşık 1 haftadır daha sert yıkamaya başladım. Dokulmeler azaldı. Hergun yıkıyorum 5 ila 10 arasında tel geliyor bu aralar yıkamalarda. Donör bölgesinde sivilce oluyor bende. Klinik normal olduğunu söyledi. Takviye propecia ve xpecia alıyorum. Nasıl sizce şuan ki hali ?
  • Yaşınız 33

Facebook Twitter Instagram