Gönderen Konu: Artık karar veriyorum.yardım  (Okunma sayısı 3996 defa)

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Artık karar veriyorum.yardım
« : 25 Temmuz 2017, 02:40:03 »
Merhaba arkadaşlar.bende formları uzun süre takip ettim.fakat öğretmen olduğum için ekimi ancak yaz yaptırabiliyorum.sorun şu ki saçlarım ince telli .bundan dolayı sık ekim yaptırmak istiyorum.dhı tekniği hem sık ekim yapılıyor hemde iyileşme süreci hızlı oluyor.malum bir ay sonra okul açılıyor.ve bu konuda dr doğan turan hocayı buldum artık bahçeşehirde ekim yapıyor .çok sempatik ve ilgili biri.fakat ekibi yani esma serkan antalyaya gitmiş .ekimi kendisi tek yapıyor.alımı ise başka biri yapıyor.bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.doktorun ekimi kendisi yapması tabiki güzel birşey fakat düşününce bu konuda esma ve serkan daha deneyimli.bu hafta artık ekim olayını bitirmek istiyorum .yardımcı olursanız sevinirim.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Artık karar veriyorum.yardım
« Yanıtla #1 : 25 Temmuz 2017, 09:13:35 »
doktorun sempatik ilgili davranması hiç onemli deil bol bol orneğini gordunmu plastik cerrah olup olmadığını sordunmu öne falanda ekilcek kötü bir on ekimi toplum içine çıkamaz hale getirir
saçları ekmeydi dersin

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 25 Temmuz 2017, 10:26:51 »
Bende farkındayım sempatikliğin önemli olmadığını.onun için sordum zaten.bu ara evet kendisi plastik cerrah

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 25 Temmuz 2017, 10:38:26 »
Bu arada hakan doğanay ve armani de seçeneklerinin arasında ama fiyat olarak ne durumlardalar bilginiz varmı .saçımın yağsız fotolarını da eklemek istedim .

kadiköy1

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 25 Temmuz 2017, 10:40:40 »
Açıklığınız çok. var olan saçlar ince telli ama kaliteli. doğan turana karar verdiyseniz ekibin bi önemi yok. çünkü son birkaç aydır işlemin tamamını kendisi yapıyor. (greft toplama hariç). öğretmen olarak ekim için geç kalmışsınız. haziran da tatil başlayınca yaptırsaydınız eylüle kadar en azından çıkışların başlangıç dönemine girmiş olurdunuz. fehmi arman ankarada fiyatı 4.5 bin seviyelerinde. hakan doğanay biraz pahalı greft başı 1  euro çalışıyor.

Martineden1903

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 25 Temmuz 2017, 11:11:33 »
Ogretmensiniz tavsiyem manuel alim yapan hakan doganayi tercih edebilirsiniz onunda dogan turan gibi doktorluk unvani var ekiminde kendis bulunuyor greft basi manuel alim da 1.25 euro mail atin bilgj alin ne kadar ucret ayirabilirsiniz

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 25 Temmuz 2017, 16:23:17 »
hakan doğanay bu saçı guzel ekebilir
saçları ekmeydi dersin

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 25 Temmuz 2017, 16:34:53 »
Hakan hocayı aradım .ense yetersiz sakaldan alım gerek dediler.4000 euro iştendi.buda veni biraz aşar .

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 25 Temmuz 2017, 19:22:51 »
Ya ne sıkıntılı iş.doğan hoca daha uygun ve kalem yöntemi.fakat 2 senedir kendisi ekim yapıyor.önceleri ekibi yapıyodu.hakan hoca işe daha tecrübeli ama ağustos sonuna kadar dolu ve fiyat yüksek .valla bir sene beklesemmi kafam karıştı

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #9 : 25 Temmuz 2017, 20:11:07 »
bu işteki en buyuk hata aceledir bekle hemde dahada arastırıp bilgi sahibi olup en doğruyu secersin
saçları ekmeydi dersin

secret115

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 25 Temmuz 2017, 20:14:03 »
Bu enseye yetersiz mi dedi şaşırdım ense gayet iyi bence
Suistimal edilmeye en musait yer insanın zaaflarıdır.

emeklikel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 25 Temmuz 2017, 20:16:05 »
onun amacı tum kafayı eksiksiz kapatmaktır ondan saç sakal beraber dusunmuştur dr hakan.bu adam 2007 veya 2008di biz ektirmiştik forma yazıoduk bizi tek tek dinledi hasta deneyimlerine çok onem verdi doktor kimliğini bıraktı hastaları dinledi hasta tecrubelerinden yola çıktı sanırım guzel işler basarıo
saçları ekmeydi dersin

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 25 Temmuz 2017, 20:26:40 »
Yok arkadaşlar acele ettiğim yok zaten eley eleye ikisi arasında kaldım.tabiki hakan hoca ekimleri bir tık önde.ama benim merak ettiğim arada 10.000 lira gibi bir fark var .ikiside dhı kullanıyor.acaba bu farka değermi.ayrıcaa doğan hoca hakkında bilgisi olan arkadaş varmıdır. Teşekkürler

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #13 : 25 Temmuz 2017, 21:54:25 »
Valla şimdide zekeriya hoca çalışanı leyla hanım ile görüştüm.söylediği 3500 greft oda üst bölge ve önler.bir sene sonra tepe kısmına tekrar ekim

seko 05

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 25 Temmuz 2017, 23:33:37 »
evet arkadaşlar an itibari ile karar vermiş bulunmaktayım ve yarın doğan hoca ile ekime gireceğiz.gelişmeleri bi aksilik olmaz ise inşallah sizlerle paylaşacağım.hakan hocanın fiyat farkı ve ağustos sonuna kadar dolu olamsı bu konuda karar vermemi etkiledi.kullanılan punch ların 0.6 lık olması dhı yöntemi de karar vermemde etki oldu .hadi bakalım hayırlısı inşallah.

Facebook Twitter Instagram