Saç Ekimi Sonuçları
aldığıniz ürünlerinde paylasirmisinİz
Xpecia yerine fin de düşünebilirsin yan etkiler aynı
xpecia dan sorun yaşadınız mı? bazen yan etki yaptığı söyleniyor ?
Şu an için her şey olması gerektiği gibi bundan sonrası güzel çıkışlar olur umarım.
Teşekkürler yorumunuz için hocamBakalım şu anlık benim içinde iyi gidiyor, çok düşünmemeye çalışıyorum, her gün kafayı saça takmayla zaman geçmiyor
50 günde olsa olacak saç bazen kendini bu zamanlardada olsa kendini belli ediyor.Nedense şok dökülmeden sonra kafada çok fazla tüy görünümü olan arkadaşların sonrasında sonuçları çok güzel oluyor umarım sizinde öyle olur.Medeks güzel iş çıkarmış onlarında hakkını teslim etmek lazım .Doner alan çıkarılan yüksek greft sayısına rağmen çok iyi görünüyor ve ayrıca ön çizgi tasarımınıda şahsen ben çok beğendim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ön çizgimden bende çok memnunum çok hafif bir asimetri var ve doğal duruyor bence. Sonucuda bekleyip göreceğiz artık.. doner bölgenin iyi olduğunu düşünmüyorum ama kısa kestiğim için şimdilik açıklıklar çok kendini göstermiyor bakalım umarım zamanla daha iyi toparlar. Medeks bence ekim konusunda uzman oldukça ama iletişim konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.