Gönderen Konu: 19.03.2021 Şahin Çelik 3200 greft saç ekimi  (Okunma sayısı 5142 defa)

Prestige

• Yeni üye
  • *
Ynt: 19.03.2021 Şahin Çelik 3200 greft saç ekimi
« Yanıtla #31 : 13 Eylül 2021, 12:25:50 »
Merhaba, Şahin Hoca ne dedi bu durumunuza?

Şahin hoca ile whatsapp üzerinden görüştüm, sürecin geriden gittiğini söyledi ve gel bi kontrol edelim ve prp yapalım dedi, bugün yada yarın gideceğim

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #32 : 13 Eylül 2021, 22:45:52 »
Bugün Şahin beyle görüştüm, samimi şekilde başarısız bir işlem olduğunu yüzde 40-50 fire verdiğimizi söyledi, sebebin ne olduğunu belli değil kafa derimin sertliği defterine not edilmiş ne kadar etkiledi bilmiyorum, ancak ekim sonrası muazzam dikkat ettim her şeye, 25 gün ekim merkezi harici evden dahi çıkmadım vitamin değerlerimi her ay ölçtürdüm vs vs, çok üzgünüm onca emek çaba boşa gitti, Şahin bey 2/3 ay sonra yüzde 10-15 lik olursa bir gelişme dahi olur o da bizim istediğimiz sonucu vermez dedi, ben yine de 9. Ay a kadar aylık fotoğrafları paylaşacağım

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 13 Eylül 2021, 23:55:38 »
Öncelikle geçmiş olsun. Revizyon yapılırsa Şahin Beye de danışarak ekim dönemi minoxil ile ekiminizi destekleme fikrini bir danışın derim. Kafa derisi sert olan hastalar gerçekten saç ekiminde en riskli grupta olanlar. Agresif kanalda açamadıkları için ekim yapılan bölgeye fire olma ihtimali olabilir. Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim. Bende ekim yaptırmadan önce bu durumdan dolayı (benim de kafa derim çok sert) ne kadar başarı alabilirim diye düşündüğüm zamanlar olmuştu. Ekim öncesi planmanızda çok güzel yapılmış. Yazık olmuş gerçekten...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Karakutu

• Hero Member
« Yanıtla #34 : 14 Eylül 2021, 00:03:33 »
Geçmiş olsun ama hoş olan Şahin hocanın kaçamak yapmak yerine işinin arkasında durup kabüllenmesi güzel. Telafisinide yapacağına eminim.

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #35 : 14 Eylül 2021, 00:50:08 »
Öncelikle geçmiş olsun. Revizyon yapılırsa Şahin Beye de danışarak ekim dönemi minoxil ile ekiminizi destekleme fikrini bir danışın derim. Kafa derisi sert olan hastalar gerçekten saç ekiminde en riskli grupta olanlar. Agresif kanalda açamadıkları için ekim yapılan bölgeye fire olma ihtimali olabilir. Tabi bunlar benim kişisel görüşlerim. Bende ekim yaptırmadan önce bu durumdan dolayı (benim de kafa derim çok sert) ne kadar başarı alabilirim diye düşündüğüm zamanlar olmuştu. Ekim öncesi planmanızda çok güzel yapılmış. Yazık olmuş gerçekten...

Teşekkür ederim, anlattığınız kadarıyla kafa derisi sert kişiler de bu sıkıntı bilinen bir şey, öyleyse yapılan ekim şansa yapılıyor diyebilir miyiz? Bu konuda önceden ekim merkezi tarafından bilgilendirilmiş olsaydım en azından bu denli hayal kırıklığı yaşamazdım :'(

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #36 : 14 Eylül 2021, 00:53:29 »
Geçmiş olsun ama hoş olan Şahin hocanın kaçamak yapmak yerine işinin arkasında durup kabüllenmesi güzel. Telafisinide yapacağına eminim.

Şahin Hoca olsun, ekibi olsun güzel, samimi insanlar, kendisi de üzüldü bir mahcubiyet yaşadı, sen ne zaman istersen revizyon yaparız dedi. lakin çok dikkat edip özen gösterdiğim bir süreç yaşadım 6 ay içinde ve o kadar yordu ki beni anlatamam. Revizyon için kendimi nasıl hazırlarım hiç bilemiyorum :'(

Demonof

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 14 Eylül 2021, 02:31:08 »
Şahin Hoca olsun, ekibi olsun güzel, samimi insanlar, kendisi de üzüldü bir mahcubiyet yaşadı, sen ne zaman istersen revizyon yaparız dedi. lakin çok dikkat edip özen gösterdiğim bir süreç yaşadım 6 ay içinde ve o kadar yordu ki beni anlatamam. Revizyon için kendimi nasıl hazırlarım hiç bilemiyorum :'(
geçmiş olsun dostum bende aynı şekilde sıkıntılı bir ekim geçirdim ve benimde kafa derim çok sertti ekerken ve alım yaparken sıkça dile getirdiler özellikle alım yaparken baya zorlandıklarını söylediler umarım ikinci bir sıklaştırmayla kurtulursun

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 14 Eylül 2021, 03:48:42 »
Teşekkür ederim, anlattığınız kadarıyla kafa derisi sert kişiler de bu sıkıntı bilinen bir şey, öyleyse yapılan ekim şansa yapılıyor diyebilir miyiz? Bu konuda önceden ekim merkezi tarafından bilgilendirilmiş olsaydım en azından bu denli hayal kırıklığı yaşamazdım :'(

Hayır iyi yapılan her ekim başarılı olur. Bu benim kişisel fikrim. Başarı oranı biraz daha düşüyor diyebilirim. Ama tamamen başarısız olmasını bu duruma bağlamakta yanlış olur. O kadar konu takip ettim daha saç ekimi yapan bir merkezin "bizim hatamızdan dolayı kötü sonuç olmuş" dediğine rastlamadım. Yine de sizin durumunuzda bir etkendir diyebiliriz. Eğer ekiminiz revizeye giderse ve ikinci ekiminizde ilk ekime nazaran daha agresif kanal açılırsa ve başarılı sonuç alırsanız, bu hata ekim merkezinden kaynaklıdır. Sonuçta kafa deriniz sertse bunda sizin bir suç yok. Yani ne yapabilirsiniz ki bu durumda! :) Ayrıca bununla birlikte benzer bir ekim yapılıp başarı beklemekte abes olur. Sonuçta kafa derinizden kaynaklıysa bu durum diğer ekimde de %50 fire olabileceğini anlamını taşır. O nedenle artık olan olmuş deyip bunlara takılmadan revize ekiminizi bence yaptırın. Şahin Bey hastalarının yanında duran iyi bir ekimci. O nedenle açık konuşayım çok eleştirmekte içimden gelmiyor :). Nekroz vakaları da oluyor bu merkezde ama bir şekilde hastalarını memnun ediyorlar. Umarım sizde bu işin sonunda memnun olanlardan olursunuz...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

srcn90

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 14 Eylül 2021, 09:35:04 »
Hocam geçmiş olsun. Şahin hoca başarılı ve bilinen bir ekimci, ekiminin arkasında duracaktır. Çoğu kişinin yapmayacağını yapmış ve başarısızlığını itiraf etmiş. Telafi de edecektir. Başarısız sonuç alındığında hastasını engelleyenler de var. İçinizi ferah tutun, revize ekimi çok daha dikkatli ve olması gerektiği gibi yapacaktır Şahin hoca.
  • Ekim Tarihi: 23.08.2021
  • Ekim Merkezi ismi DR. Serkan AYGIN - https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=23569.0
  • Greft Miktarı 4520
  • Yaşınız 31
  • Medikal Tedavi AGA-K günde 2 tablet (4. kutuda günde teke düştüm) - 6 Ay dolunca bıraktım her şeyi. Sadece Sebamed Dökülme Karşıtı Şampuan kullanıyorum.

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #40 : 14 Eylül 2021, 10:55:38 »
geçmiş olsun dostum bende aynı şekilde sıkıntılı bir ekim geçirdim ve benimde kafa derim çok sertti ekerken ve alım yaparken sıkça dile getirdiler özellikle alım yaparken baya zorlandıklarını söylediler umarım ikinci bir sıklaştırmayla kurtulursun

Teşekkür ederim, ekim öncesi yapılan analizde kafa derimin sert olduğundan sonuçta sorunlar çıkabileceğinin belirtilmesini isterdim, ekim yapılırken işlem yapan bayan arkadaşın biri “kafa deriniz sert dedi” sadece

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #41 : 14 Eylül 2021, 11:02:16 »
Hayır iyi yapılan her ekim başarılı olur. Bu benim kişisel fikrim. Başarı oranı biraz daha düşüyor diyebilirim. Ama tamamen başarısız olmasını bu duruma bağlamakta yanlış olur. O kadar konu takip ettim daha saç ekimi yapan bir merkezin "bizim hatamızdan dolayı kötü sonuç olmuş" dediğine rastlamadım. Yine de sizin durumunuzda bir etkendir diyebiliriz. Eğer ekiminiz revizeye giderse ve ikinci ekiminizde ilk ekime nazaran daha agresif kanal açılırsa ve başarılı sonuç alırsanız, bu hata ekim merkezinden kaynaklıdır. Sonuçta kafa deriniz sertse bunda sizin bir suç yok. Yani ne yapabilirsiniz ki bu durumda! :) Ayrıca bununla birlikte benzer bir ekim yapılıp başarı beklemekte abes olur. Sonuçta kafa derinizden kaynaklıysa bu durum diğer ekimde de %50 fire olabileceğini anlamını taşır. O nedenle artık olan olmuş deyip bunlara takılmadan revize ekiminizi bence yaptırın. Şahin Bey hastalarının yanında duran iyi bir ekimci. O nedenle açık konuşayım çok eleştirmekte içimden gelmiyor :). Nekroz vakaları da oluyor bu merkezde ama bir şekilde hastalarını memnun ediyorlar. Umarım sizde bu işin sonunda memnun olanlardan olursunuz...

Haklısınız, madem sert bir kafa derisi var öyleyse ona göre uygulama farklı olmalıydı elbette teknik durumları bilemem ancak binlerce ekimde bu tarz durumlar oluşmuştur buna göre farklı aksiyonlar geliştirilmeliydi, ziyan olan binlerce greftin telafisi yok. Henüz süreç tamamlanmadı 9. Ay sonunda ne yapmamız gerektiğine karar vereceğiz

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 14 Eylül 2021, 11:09:01 »
Hocam geçmiş olsun. Şahin hoca başarılı ve bilinen bir ekimci, ekiminin arkasında duracaktır. Çoğu kişinin yapmayacağını yapmış ve başarısızlığını itiraf etmiş. Telafi de edecektir. Başarısız sonuç alındığında hastasını engelleyenler de var. İçinizi ferah tutun, revize ekimi çok daha dikkatli ve olması gerektiği gibi yapacaktır Şahin hoca.

Teşekkür ederim, Elbette Şahin Hoca da başarılı bir sonuç ister fotoğraflarımızı paylaşmak isterdi, Şahin bey, Ergin bey diğer çalışanlar hepsi sıcak samimi insanlar, zaten net şekilde söyledi 6. Ay a göre başarısız bir sonuç olduğunu, sonucun böyle olmasının nedenini bilmiyorum ekim öncesi ve sonrası gereken ne varsa yapıp kendimi hazırladım.

MyLifeBeLike

• Sr. Member
  • Sivaslı KEL
« Yanıtla #43 : 14 Eylül 2021, 11:55:47 »
Sizden tam bir ay  önce ben de Şahin Bey'e ekim yaptırdım.

Açıklığımız neredeyse birebir aynıymış benimde şakak ve temple peak kısımlarına 3400 greft ekim yapıldı.

Uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk defa Şahin Bey'in vasat ekimine denk geliyorum.

Şahin bey ücretsiz revizyon yapacaktır o konuda sorun olacağını sanmıyorum.

Ekim günü donörden alım yapılırken Şahin Bey bana da saç derin çok sert ve köklerin deri altında kıvrıldığı için (kancalı kök) alım yaparken çok zorlandık demişti.

Bu yüzden alım işlemi normalden çok daha uzun sürmüştü.

Şaç köklerimin kalitesine kaç puan verirsiniz diye sorduğumda ise 10 üzerinden 7 veririm demişti.

Hatta benim konuya bakarsanız saç derisinin sert olmasıyla alakalı bir kaç yorum var Hintell başkan cevaplamıştı.

Açıkcası bende beklentilerimi oldukça düşürüp beklemeye başlamıştım saçların çıkmasını ve bu süreçte sürekli pozitif düşünmeye çalıştım Şahin Bey'e çok güveniyordum çünkü.

Şahin bey ortalama %85 - 90 oranında çıkış olur dediğinde %80 olsa bile razıyım demiştim hatta :)

Nitekim %95 üzerinde çıkış oranı oldu ve ne saç derisinin sert olması nede kancalı kök olması ekim sonucunu olumsuz yönde etkilemedi. |-nazarboncugu-|

Resimlerde tam belli olmuyor ama tüy formunda çıkan hiç saçınız yok mu?(Sanki saçlar çıkmış da hacim kazanmamış)

Çünkü ekim yapılan bölge halen kızarık ve buda gelişimin devam ettiğini gösterir.

Şahin Bey kontrol edip başarısızlığı kabul etmiş olması da takdire şayan bir davranış bence en çok da bu anlamda Türkiye'deki dürüst bir kaç ekimciden birisi benim gözümde.

Fotoğraf atmaya devam edin belli de olmaz birde bakmışsınız saçlar toparlamaya başlamış forumda birisi vardı saçı çok sonradan çıkmaya başlamıştı ama adı aklıma gelmiyor bulursam burayada linkini atarım.

• Ekim Tarihi: 22.02.2021
  • Ekim Merkezi ismi Life Hair Şahin ÇELİK
  • Greft Miktarı 3400
  • Yaşınız 38
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=20286.0

TAKVİYELER

Venatura Omega 3 Trigliserid Formlu günde 2 kapsül
Venatura D3 K2 günde 15 damla (D vitamini)
Çiğ Badem günde bir avuç
Taze sıkılmış nar suyu günde bir bardak
Limonlu su günde 2 litre
Evocapil Plus günde 2 kapsül

Prestige

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 14 Eylül 2021, 12:13:18 »
Sizden tam bir ay  önce ben de Şahin Bey'e ekim yaptırdım.

Açıklığımız neredeyse birebir aynıymış benimde şakak ve temple peak kısımlarına 3400 greft ekim yapıldı.

Uzun zamandır forumu takip ediyorum ilk defa Şahin Bey'in vasat ekimine denk geliyorum.

Şahin bey ücretsiz revizyon yapacaktır o konuda sorun olacağını sanmıyorum.

Ekim günü donörden alım yapılırken Şahin Bey bana da saç derin çok sert ve köklerin deri altında kıvrıldığı için (kancalı kök) alım yaparken çok zorlandık demişti.

Bu yüzden alım işlemi normalden çok daha uzun sürmüştü.

Şaç köklerimin kalitesine kaç puan verirsiniz diye sorduğumda ise 10 üzerinden 7 veririm demişti.

Hatta benim konuya bakarsanız saç derisinin sert olmasıyla alakalı bir kaç yorum var Hintell başkan cevaplamıştı.

Açıkcası bende beklentilerimi oldukça düşürüp beklemeye başlamıştım saçların çıkmasını ve bu süreçte sürekli pozitif düşünmeye çalıştım Şahin Bey'e çok güveniyordum çünkü.

Şahin bey ortalama %85 - 90 oranında çıkış olur dediğinde %80 olsa bile razıyım demiştim hatta :)

Nitekim %95 üzerinde çıkış oranı oldu ve ne saç derisinin sert olması nede kancalı kök olması ekim sonucunu olumsuz yönde etkilemedi. |-nazarboncugu-|

Resimlerde tam belli olmuyor ama tüy formunda çıkan hiç saçınız yok mu?(Sanki saçlar çıkmış da hacim kazanmamış)

Çünkü ekim yapılan bölge halen kızarık ve buda gelişimin devam ettiğini gösterir.

Şahin Bey kontrol edip başarısızlığı kabul etmiş olması da takdire şayan bir davranış bence en çok da bu anlamda Türkiye'deki dürüst bir kaç ekimciden birisi benim gözümde.

Fotoğraf atmaya devam edin belli de olmaz birde bakmışsınız saçlar toparlamaya başlamış forumda birisi vardı saçı çok sonradan çıkmaya başlamıştı ama adı aklıma gelmiyor bulursam burayada linkini atarım.

Yorumunuz için teşekkür ederim, bana saç derim ve köklerimle ilgili alım yapılırken bir sorundan bahsedilmedi, sadece ekilirken bayan arkadaş saç derimin sert olduğunu söyledi ve konu bir daha gündeme gelmedi. Bende ekim yaptırmadan önce Şahin bey in bütün konularını forumda inceledim, bende vasat bir ekime rastlamamanın ferahlığıyla gittim. O şansız kişi ben olacakmışım nerden bilebilirdim  :-\ ilk 4 ay çok memnundum 4. Ay böyle ise 8. Ay da mutlu olurum diyordum, 4. Ay dan sonra nerdeyse hiç bir değişiklik olmadı. Kafama takılan bir durum var benim şok dökülme çok geç başladı ve yoğun dökülme olmadı bu duruma şaşırmıştım. Yeni çıkışları hiç gözlemlemiyorum, dün Şahin bey inceledikten sonra başarısız olduğunu revize gerektiğini söyledi, ve çıkan saçlar da hala ince durumda ve kalınlaşmıyor

Facebook Twitter Instagram